- 16 Eylül 2014
- 77
- 71
- 23
- 37
- Konu Sahibi YalnizlikPaylasilmazmis
-
Evet belki o zaman kendini benim konumuma koyabilir ama o zaman da iyice kötü olur aramızSende aynisini ona yap canim
Haklısın, mecburen katlanıyoruz..Cnm bende evleneli 5 ay oldu esjmle 6 yil sevgiliydik ama birbirimize zit dusuncelerimiz var esimin ailesindede kadinlar erkekler ayri oturuyoz bende yanliz kaliyordum ama alistim aynen bzimde cocuk ymek muh. Oluyor benim cocugm yok muhabbete gremem cok cnm skliyor ama yapock hic bseyimiz yok alismamz lazim yoksa hep mutsuz oluruz
Ben de bir anlam veremiyorum.. yine salonda olduklarına şükür. Başka bi arkadaşının evinde kadınları mutfakta ağıralmıştı.. zaten hani bana "ben de dışarıda arkadaşlarımla buluşuyorum" dese ve gitse kızmam yani zorlamam kal diye ama bana sormadan çağırması, benimkilerle ilgilenmemesi falan çok ayıpKadınlar erkekler neden ayrı oturuyorlar yahu. Ayrı oturacaklarsa ayrı ayrı buluşsunlar ne öyle haremlik selamlık gibi... Anlaşamamanız çok normal. Eşiniz anlayış göstermiyorsa siz de göstermeyin. Saçma sapan muhabbetleri çekmek zorunda değilsiniz. O arkadaşlarıyla buluşsun, siz de arkadaşlarınızla buluşun. Olaylara bak ya sinirlendim şimdi.
Haklı da olurdunuz.. ben de o nedenle üzülüyorum zaten.Sizin arkadaşınız olsam bir daha evinize gelmezdim.
Biliyorlar zaten.. en kötüsü de sırf onlara kaba olduğunu biliyorlar. Ayda yılda bir davet edeyim dedim rezil oldum.Şimdi arkadaşlarınıza "Benim kocam biraz kabadır, kusura bakmayın" diyebilirsiniz ama insan bunu söylemek istemeyebilir tabii.
Ayrı oturmakla ilgili söylemek istediğim şeyler var ama şimdi "Biz de ayrı oturuyoruz, böyle daha güzel" diyen arkadaşlar var forumda, boşuna polemik yapmayayım. :)
Şimdi sizin eşinizin arkadaşları geldi haınmlarıyla ama ayrı yerde mi oturdular? siz kendi arkadaşlarınızla birarada oturdunuz ve o hanım arkadaşlaran yanına arada bir mi gittiniz. Ne olursa olsun ayıp onları dışlamanız sonuşta gelmişler bir şekilde. Anlamadığım eşiniz nasıl ayarlamış hemen hepsini kalabalık olacağını bilmiyor mu. O kadınlar da bir daha gelmez bence evinize. Eşiniz neden muhabbet etsin ki senin arkadaşlarının hepsi kadın değil mi zaten ayrıca bir araya gelince ne konuşuyorsunuz ki diğerlerinin muhabbeti sizi açmıyor? hani patavatsız olsalar filan anlayacağım ama kadınlar bir araya gelince yemekti günlük hayattı konuşurlar başka ne konuşurlar ki sizin arkadaşlarınız ve onlar arasonda kaynaşma sağlayabilirdiniz. Bence bahane ediyorsunuz gibi geldi siz farklı muhabbetler mi yaptınız anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?