Sevgiliyken basite gelen konular sonrada çok sorun yaratıyor - arkadaş çevresi

Madem erkekler ve kadinlar beraber oturmuyor , ne diye bulusuyorlar ne o oyle ya ..

Yerinde olsam arkadaslarimi asla oyle ortama sokmaz , ve bidahada esimin arkadaslariyla kesinlikle gorusmezdim.

Inadini kirmazsin çünkü o inat yaptığını düşünmüyor, sen öyle düşünüyorsun!

Şimdi düşündüm de senin arkadaslarin geldiğinde erkek-kadin bir arada oturuyorsaniz o yüzden istemiyor olabilir.Ama anladigim siyasi görüş falan da farklı o yüzdende ttartışmalar çıkıyor ve hoşlanmıyor onlardan hatta net sevmiyor..

Bu yüzden görüşmeyi kendince kesmeye çalışıyor olabilir. Eger kendi arkadaslarinin esleriyle konusuyor ve Onlarla konuşmuyorsa zaten istemediğini anlamalarını istiyor muhtemelen..

Bu durumda yapacağınız arkadaşlarınızla esiniz olmadan görüşecek siniz ki artık onlarda gelmek istemezler..

Ona da karisirsa ne yaparsınız bilemem?

Eşin Çok Kaba insanmış... Benim başıma gelse arkadaşlarımla haha hihi yapardım onun misafiri ile ilgilenmezdim... Kulağına küpe olurdu...

Annemin çok sevdiği bir arkadaşının eşi böyleydi. Adam merhaba bile ya der ya demez kendi koltuğuna yada odasına geçerdi. Bir gün hiç unutmam, o arkadaşı annemi yemeğe çağırmış akşama gelin diye biz de gittik. Kapıyı çaldık adam eşofmanlarla açtı kapıyı yüzümüze bakıyor niye geldiniz der gibi, kadın geldi kıpkırmızı yüzle buyur etti ama resmen zorla hani adamın istemediği alenen belliydi. Biz sofraya geçtik adam gitti yattı hödük, biz gidene kadar da ortada gözükmedi. Bu kadıncağız o ayıyı idare edicem diye yıllarını yedi, tek bir dostu kalmadı çevresinde. 20 sene evlilik ittirerek giderken annemin arkadaşı birden boşadı 53 yaşında artık takati kalmamış dostumdan akrabalarımdan oldum bir de evde yontulmamış odunla yaşlanıcam diyerek tekmeyi bastı...

Hiç hoşlanmam haremlik selamlıktan
Ayrıca çocuğu olmayan insan çocuk muhabbetini napsın ?

10 yaş varmış eşinle birazda burdan çıkıyo sorunlar

Eşininin arkaşlarından ve eşlerinden hoşlanmıyosan eşin tek görüşsün onlarla

Sende eşin yokkken yada dışarıda buluş arkadaşlarınla

Ne sen rezil ol arkadaşlarına ne onların saçma muhabbetlerini çek

Keşke baştan her şeyi tartıp öyle evlenseydin
Haklısın.. insan cidden "cahil" oluyor.. yani ne bileyim evlenmeden her şey tozpembe, "seviyorum" diye her şeyin üstesinden gelirim sanıyorsun ama zamanla o önemsemediğin her şey dert olarak karşına çıkıyor. Damlaya damlaya göl olur derler ya, o misal. Ordan burdan çıkan problemler koca bir problem haline geliyor. Hele ki o tutku yerini alışkanlığa bırakınca

Bir kerr basima geldi... Esimin arkadaslari biz nisanliyken sozum ona bizi iftar yemegine davet ettiler... İki ayri masa kurulmus neymis efendim bir odada bayanlar bir odada erkekler yiyecekmis... Kimseyi tanimiyorum etmiyorum... Ne diye tanimadigim dort bes kadinla gece boyu yalniz kalayim... Hemen numaradan bir rahatsizlanma esimi kaldirdim hastaneye diye ciktik... Kendisine birdaha asla benzer bir ortama beni sokmasini istemedigimi katii bir sekilse soyledim.. Biz es olarak bir eve davet edildiysek esim ile birlikte oturma hakkim var. Neden arkadaslarinin karilari ile oturayim.. Sonra ne ayip sey o ev sahibi arkadaslarinin nefsine guvenmiyor mu yoksa karisi cok oynak karisina mi guvenmiyor? Ne o kadin ayri erkek ayri oturma beraber ailecek oturmamada ben kotu niyet ararim kimse kimseye guvenmiyorsa niye arkadassiniz siz? Ailecek oturunca o onun karisina bu bunun kocasina is mi atacak yani?...sacmalik ve gerikafaliliktan baska hicbirsey degil... Sonra bizi defalarca davet ettiler benzer oturma ve sofra ortamlarina esim uc bes kez bahaneler buldu ve en sonunsa aynen sunu soyledi "ya kusura bakma benim esim benimle gittigi bir ortamda benden ayri oturmayi hos karsilamiyor o yuzden esli davetlerinizi maalesef kabul edemeyecegim" anladilar bereket de birdaha bulasmadilar. Ha esim ayri olarak gitsin gorussun ama ne evime be evlerine imkan yok bu sartlarda gitmem.. Kahve denilen bisey var gitsin erkek arkadaslari ile kahvede bulussun karilarini ne diye basina sardiriyor ki senin?

eşiniz arkadaş çevresi öyle olduğuna göre kendisi de sizden farklı bir kafada demektir. evlenmeden önce bunu nasıl düşünmediniz şaşırdım açıkçası. bu kadar farklı kafada iki insan nasıl evlenir de ortak bir yuva kurabilir? hele ki çocuğunuz olursa o çocuk nasıl yetişecek? siz başka türlü değerler aşılamak isteyeceksiniz,babası başka. bu kadar farklı kafadaki insanların evliliklerinin yürüyeceğine inanmıyorum. kaldı ki siz yine de onun arkadaşlarına misafirperver davranmışsınız, eşiniz öyle bile yapmamış ve ayıp etmiş.

Çocuk yemek v.s konuşmaların
Saçma sapan denilmiş. Her zaman
Politik felsefik konuşulmazkş.
Her hayatı dinlemek gerekir.
Hepsinde ayrı can var
Bu yüzden eşinizle
Zıtlaşmayın.herkes evine dağılır
Olan ilişkinize olur

Ah şu tlf . Ekranı bozulmasaydı
Çok şey yazmak isterdim.zorlanıyorım
Haremlik selamlık neden bu kadar eleştirilir
Anlamıyorum. Kadın ya da erkeğin
Kahvesini alıp köşeye çekilmesiyle
Kadın kadına,erkek erkeğe muhabbet etmesiyle arasındaki fark isim farkı mı

Zaman geçtikçe daha da belirginleşti farklılıklar.. başta "fark etmez, biz birbirimizi sevdikçe" diyorduk. Ama öyle değilmiş işte. Geç anladım, korkuyokorkuyorum.. yürütememekten. Boşanmak bile geliyor aklıma. Düşündükçe daha da moralim bozuluyor

İsme takılmayın demişler ama ismi ne olursa olsun hoş değil bence de eşlerin ayrı oturması. Erkekler ayrı "erkek muhabbeti" kadınlar ayrı "kadın muhabbeti" yapsın deniyor da neden? İki cinsi de ilgilendiren hoş sohbetler daha eğlenceli değil midir? Bunun muhafazakarlık olduğuna da inanmıyorum. Benim muhafazakar ve evli arkadaşlarım var, enişte beylerimizle gayet hoş ama mesafeli sohbetlerimiz oluyor.
Eşli görüşmek değilse amaç erkekler ayrı görüşür kadınlar ayrı görüşür zaten ama eşli buluşulduysa da herkes eşiyle oturur, gayet güzel sohbet edilir, yemek yenilir.
Çift görüşmekse amaç neden ayrı görüşülsün bir kere. Çift görüşmek olmuyor ki o. Sonuna kadar haklısınız. Eşinizin arkadaşlarıyla yada eşleriyle zaten samimiyet hemen olmaz, o samimiyet yanınızda eşiniz varsa daha kolay gelişir.
Üstelik çiftler bir arada olunca daha iyi kaynaşır daha sıcak sohbetler olur.
Hiç anlamıyorum bu durumu hiç. Allah kolaylık versin gerçekten.

Haklı da olurdunuz.. ben de o nedenle üzülüyorum zaten.
Bence yapmanız gereken, bundan sonra kendi arkadaşlarınızla ayrıca buluşun ,evde değil. Eşinizi karıştırmayın. Onun arkadaşlarıyla da görüşmeyin. Nerden çıkardınız ki mecbur olduğunuzu? Bakın eşiniz hiç de mecbur değilmiş sizin arkadaşlarınızla muhatap olmaya demek ki siz de değilsiniz. Gitmeyin evlerine. Sizin evinize sizden izinsiz çağırırsa da o sizin arkadaşlarınıza ne yaptıysa onu yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…