Sevgiliyken bütün parasını ailesine veren erkek evlenince değişir mi?

vardi gecenlerde öyle bi konu koca tüm parayi ailesine yolluyordu, karisida evi gecindiriyordu. kadin bu ay tüm ayligimi aileme yolladim diyince adam karnini annesine doyurmaya baslamisti. sanirim bosanma karari aldi konu sahibi.

Konularimi oku derim canım cunku senın gelecekteki halinim esimde 1 kurusna dokunmadan veriyodu annesine. Ne oldu biliyomusun 5 senedir savas veriyorum resmen. zar zor eşimi ikna ettim simdide para vermedigi icin kv hayatı zehir ediyor

Nişanlınızın aklı fikri yok mu?
Kredisini ödediği evde oturmayıp, kirada ev tutacak.
Cidden akıl alır gibi değil, nişanlınız kusura bakmayın ama koca bir enayi olmalı.

--

Bir de, bunları yaptığından gerçekten emin misiniz yoksa sadece lafta mı duydunuz? Belki de istediklerinizi yapmamak için böyle bahaneler sunmuştur size sırf kendini parasız göstermek için. Yoksa bu denli saçmalığı benim aklım almadı.

Son düzenleme:
Konularimi oku derim canım cunku senın gelecekteki halinim esimde 1 kurusna dokunmadan veriyodu annesine. Ne oldu biliyomusun 5 senedir savas veriyorum resmen. zar zor eşimi ikna ettim simdide para vermedigi icin kv hayatı zehir ediyor

5 senedir maaşını annesine mi veriyor ?? Şaka gibi. Daha neler duyacagiz ya

umarim nisanliniz maasini soyledigi yerlere harciyordur mal mulk sahibi olmus derim en azindan ama bana cok abarti geldi kardesi okulu evin kredisi bilmem nesi.
gununu gun edip oraya buraya taktigi paralarin kredi kartlarin borcu odenmiyordur insallah.
bunu nereden cikardim aile belliki cocuklarina duskun ozel uniye gondermisler vs.
e bu aile 3 evden birini neden cocuguna vermesinki hemde borcunu cocugu oduyorken?
biz evlendigimizde esimin ailesinde bir tuhaflik hissettim bir insan neden cocugunu merak etmez bszi konularda falan diye
yani benim annem hem bana hem abime hala her gittigimizde durumunuz nasil geciniyormusunuz diye sorar vs. bunlarda hic oyle seyler yoktu ben ailesini tuhafsiyodum megerse tuhaflik bizim evdekindeymis adamlar borclarini odemekten bitap dusmus megerse daha hala bitmedi adamin borcu
bunlari iyi arastir herkesin her soyledigi dogru beyan degildir yani.

5 senedir maaşını annesine mi veriyor ?? Şaka gibi. Daha neler duyacagiz ya
Ay aceleyle yazmisim kusura bakmayin:)) evlendikten yaklasik 2 sene sonra bıraktı ama kavga kıyamet kopardılar. ailesi yakamızdan düşmedi beni dusman gorduler cunku paraya resmen tapıyorlar simdide huzur vermiyolar iste

Yardımdan daha fazlası, nişanlınız ailesi için yaşıyor, ki doğuda ise bu durum çok normal.

Aynı benim eşim evlenene kadar maaşını babasına veriyordu evlendik 2 yıl daha verdik zar zor bıraktırdim..artık oğulları evlendi ve kendi aileleri var anlamiyorlar bir türlü. .bu adamların bakmak zorunda olduğu çocukları ve gelecekte onlara birakabilecekleri bi birikimimiz olsun istiyoruz o yüzden artık anne babasına değil çocuklarına birikim yapmalılar sevgili eşlerimiz.

Allah yardım etsin sana.
İsteklerinden, adetlerinizden hiç taviz vermeyin.
Başta nasıl giderse o şekilde devam eder.
Kendini de aman nişanlımı darlamıyım sıkıntıya düşmesin diye de ezikleme.

He ama diğer türlü yaparsan hayatının hatasını yaparsın.

eşim çok az miktarlarda ailesine kardeşlerine yardım ediyordu ama o zamanlar bizim ekmek alacak paramız yoktu. kavga ede ede bıraktırdım. kendi yemez onlara yollardı. çok zor oldu hala bıraksam yollar. ha biraz toparladık ama eskisi gibi yollasa maaşını tamamen onlara verir. bence madem önceden gördün kesinlikle çok büyük bir sorun olduğunu farkedip yoluna devam etmelisin. açıkça konuş tavrına bak ama değişmez bunu bil.

bence bu konuyu buraya soracağınıza kesınlıkle ama kesınlıkle sevgılınıze acık ve net bır sekılde sorun.
evlenmeden once konuşulacak cok onemlı bır konu.
sonra keşke dememek için...

Ne istedin.

Bir yüzük. Tek taş... beş taş... tamtur vb bi şey dimi. Bütün kızlara alınır. Alınabilir. Ve alınmalıdır da zaten.

O da gidip ailesine söyledi. Onlar da "ay ne gerek var, şimdiki kızlar da bir heves her gördüklerini istiyorlar" minvalinde konuştu.

Nişanlın da vazgeçti.

Ha burda "almak zorunda değil" diyen arkadaşlar oluyor.

Tabiki almak zorunda değil.

Ama evlenme zorunluluğu da yok. Ama evlenmeye kalkıyor.

Hamama giren terler. Eğer evlenmeye kalkıyorsan elini taşın altına koyacaksın. Bir erkek olarak istediğin kızı ikna etmek için üzerine düşeni yapacaksın.

Eğer beni istiyorsa benim gönlümü yapacak. Beni kırmayacak.

Ben de onu zorlamayacak kırmayacağım eblette. Ama erkek olarak o beni gerçekten istiyorsa elinden geleni yapar (ve gerçekten bir kızı seven bir adam elinden gelenin fazlasını yapıyor. Tecrübeme inan)

Ben de kalkıp ondan taypalma yorga cinsi at istemeyeceğim zaten. Ama istersem de eğer... benim kalbimi kırmadan yapamayacağıni anlatabilir.

Gidip aileye sorup sonra reddetmesi facia çanlarının çaldığına işarettir ablacım.

Sen çok yanlış bir yoldasın. Bu yol yol değil.

Pisman olacaksın.

Biz de görümceme yardım ediyoruz. Ihtiyacı olana edilebilir . Ama bunun yolu yordamı bu değildir.

Işte o da tam olarak böyle söylüyor. Biz aile kavramını dibine kadar yaşıyoruz ben evlenince de onlar bana yapacak düğünümü altınımı onlar alacak vs vs
Çok beklersiniz diyeceğim kusura bakmayın. Benim eşim nişanlıyken her ay gönderdi babasına düğünümü yapacak altınımı alacak diye. Maasından sadece kendine harclık bırakıyordu okadar yani neyse yine bütün masraflar bize kaldı sonuç olarak eşime dedim ne oldu o paralar o da olanı biliyor da cevap veremiyordu. Ama şimdi hakkını yemeyeyim eşim bir kuruş vermedi evlendikten sonra o bir senelik birikim çöp oldu ama.

Ben de acaba evlendikten sonra gerçekten bırakır mı diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum. Çünkü onun için çok fedakarlık yaptım çok taviz verdim keza o da benim için yapmıştır. Böyle bir konu için bitsin istemiyorum. Şimdi bitirirsem ileride aslında söylediklerini gerçekten yerine getirirse çok üzülürüm o yüzden çıkmazdayım

asla getirmez. alismislar bir kere. sevgilinde alismis vermeye. sana simdiden deger vermiyor. istedigin neydi bilmiyorum ama yat kat araba istememissindir, yüzük bohca taki istemissindir. onu bile almiyor onu bile yapmiyor. bu adam senden de kisar cocugundan da kisar ama bacisina anasina babasina verir

Doğru söylüyorsunuz tecrübeli olan sizlersiniz. Ben sadece sevdiğim için olumlu bir taraf bulmaya çalışıyorum galiba. Bu defa bitirirsem "para için bitirdi" olmayacak mı

inanın konusmak istiyorum ama konu açıldığında bir şekilde sinirleniyor. Altınını düğününü onlar yapacak ben şimdi onlara veriyosam yarın da onlar bana verecek diye
Gün gelir taktıkları altınları da alırlar sizden.. öyle dominant bir aile profili çizdiniz..
Ek olarak, kredisini ödediği evde neden siz oturmuyorsunuz?
Bu adam aynı tempoda ailesine para akıtmaya devam eder, dahası sizden alıp onlara verecektir ileride..
Allah yardımcınız olsun ama böyleleri evlendiği kişiyi hep el olarak görür, kendi ailesi hep ön plandadır. Çocukları bile ikinci planda kalır..

Doğru söylüyorsunuz tecrübeli olan sizlersiniz. Ben sadece sevdiğim için olumlu bir taraf bulmaya çalışıyorum galiba. Bu defa bitirirsem "para için bitirdi" olmayacak mı

bak güzelim tekrar tekrar okuyasin diye arkadasi da alintiladim cünkü bir cok diger kisi gibi oda aynisini yazmis. altinlarda alinacak, senden de alinacak, cocuklarindan da kisilacak. olacak yani bunlar. deneyip pisman olup mutsuz yasamakdansa yada bosanmakdansa simdi yoluna bak. adam seni karsisinda konusturmuyor bile. normal olan birseyi bile almaya layik bulmuyor seni.

ha bu adam ilerde ev alir araba alir onlarida babasinin üzerine yapar. buda kesin.

para icin beni birakiyorsun derse, asil sen istedigim ufacik birseyi yerine getiremeyecek olgunlukta oldugun icin birakiyorum der cekersin elini ayagini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…