- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
- Konu Sahibi Kizilgonca
-
Madem yapamayacaksın, yapabileceğin zaman evlenelim de. Yoksa emin ol evlenince evi siz geçindirirsiniz o da ailesine yedirir. Burda çok okuduk öyle konular. En son çare Siz de ailenize yollarsınız paraları. Bakalım ne diyecek beyefendi
Konularimi oku derim canım cunku senın gelecekteki halinim esimde 1 kurusna dokunmadan veriyodu annesine. Ne oldu biliyomusun 5 senedir savas veriyorum resmen. zar zor eşimi ikna ettim simdide para vermedigi icin kv hayatı zehir ediyor
Ay aceleyle yazmisim kusura bakmayin:)) evlendikten yaklasik 2 sene sonra bıraktı ama kavga kıyamet kopardılar. ailesi yakamızdan düşmedi beni dusman gorduler cunku paraya resmen tapıyorlar5 senedir maaşını annesine mi veriyor ?? Şaka gibi. Daha neler duyacagiz ya
Çok beklersiniz diyeceğim kusura bakmayın. Benim eşim nişanlıyken her ay gönderdi babasına düğünümü yapacak altınımı alacak diye. Maasından sadece kendine harclık bırakıyordu okadar yani neyse yine bütün masraflar bize kaldı sonuç olarak eşime dedim ne oldu o paralar o da olanı biliyor da cevap veremiyordu. Ama şimdi hakkını yemeyeyim eşim bir kuruş vermedi evlendikten sonra o bir senelik birikim çöp oldu ama.Işte o da tam olarak böyle söylüyor. Biz aile kavramını dibine kadar yaşıyoruz ben evlenince de onlar bana yapacak düğünümü altınımı onlar alacak vs vs
Ben de acaba evlendikten sonra gerçekten bırakır mı diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum. Çünkü onun için çok fedakarlık yaptım çok taviz verdim keza o da benim için yapmıştır. Böyle bir konu için bitsin istemiyorum. Şimdi bitirirsem ileride aslında söylediklerini gerçekten yerine getirirse çok üzülürüm o yüzden çıkmazdayımÇok beklersiniz diyeceğim kusura bakmayın. Benim eşim nişanlıyken her ay gönderdi babasına düğünümü yapacak altınımı alacak diye. Maasından sadece kendine harclık bırakıyordu okadar yani neyse yine bütün masraflar bize kaldı sonuç olarak eşime dedim ne oldu o paralar o da olanı biliyor da cevap veremiyordu. Ama şimdi hakkını yemeyeyim eşim bir kuruş vermedi evlendikten sonra o bir senelik birikim çöp oldu ama.
Ben de acaba evlendikten sonra gerçekten bırakır mı diye düşünüyorum, düşünmek istiyorum. Çünkü onun için çok fedakarlık yaptım çok taviz verdim keza o da benim için yapmıştır. Böyle bir konu için bitsin istemiyorum. Şimdi bitirirsem ileride aslında söylediklerini gerçekten yerine getirirse çok üzülürüm o yüzden çıkmazdayım
Doğru söylüyorsunuz tecrübeli olan sizlersiniz. Ben sadece sevdiğim için olumlu bir taraf bulmaya çalışıyorum galiba. Bu defa bitirirsem "para için bitirdi" olmayacak mıasla getirmez. alismislar bir kere. sevgilinde alismis vermeye. sana simdiden deger vermiyor. istedigin neydi bilmiyorum ama yat kat araba istememissindir, yüzük bohca taki istemissindir. onu bile almiyor onu bile yapmiyor. bu adam senden de kisar cocugundan da kisar ama bacisina anasina babasina verir
Gün gelir taktıkları altınları da alırlar sizden.. öyle dominant bir aile profili çizdiniz..inanın konusmak istiyorum ama konu açıldığında bir şekilde sinirleniyor. Altınını düğününü onlar yapacak ben şimdi onlara veriyosam yarın da onlar bana verecek diye
Doğru söylüyorsunuz tecrübeli olan sizlersiniz. Ben sadece sevdiğim için olumlu bir taraf bulmaya çalışıyorum galiba. Bu defa bitirirsem "para için bitirdi" olmayacak mı
Gün gelir taktıkları altınları da alırlar sizden.. öyle dominant bir aile profili çizdiniz..
Ek olarak, kredisini ödediği evde neden siz oturmuyorsunuz?
Bu adam aynı tempoda ailesine para akıtmaya devam eder, dahası sizden alıp onlara verecektir ileride..
Allah yardımcınız olsun ama böyleleri evlendiği kişiyi hep el olarak görür, kendi ailesi hep ön plandadır. Çocukları bile ikinci planda kalır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?