Sevgiliyken bütün parasını ailesine veren erkek evlenince değişir mi?

Bence verir. Onun lafına güvenme. Şimdi kessin vermeyi enayi miymiş? Babası bu yaşa kadar okutmuş etmiş olabilir ama araba alarak ev taksidini ödeyerek borcunu fazlasıyla kapamıştır.
Bir de esinizin maaşı baya iyi herhalde hem taksit ödüyor hem özelde kız kardeşiniz okutuyor harclık yolluyor nereden baksanız aylık en az 6bin tl masraf. Eee bunun daha arabanın taksidi yüklüğü var yani cebine sigara parasi kalması icin 10bine yakın maaş lazım.

Bu tarz kafadaki insanlar gelini el görürler .
Ilk asama ayni evde oturmaya zorlama (mazerette kirada sürünmeyin) .
Para yine kaynananda toplanacak.
Sen ihtiyacin olunca kaynanandan para isteyeceksin , .sonrasinda kazanilan para aile büyüklerinde toplanir . Aile büyüklerinin üzerine mal mülk alinirki gelin _el kızı_diger adı öcüü (cünkü kendileri kadin degil çünku onlar gelin olmadi ve onlarin kizlari seninle eşit degil.) hak sahibi olmasin. Sonraki aşama geline ilk andan çocuk doğurtki ayağı dısarıda olamasın. Temelli onlara gebe olsun. Bez parasinı bile ricayla istiyeceksin. Gündüz kaynanaya kayinpedere hatta görümceye hizmetçi gece kocaya karı olacak sacını süpürge edecek. Ya arkadasim senin cevrende etrafinda akli başında kimse yokmu bunlari gören. Ben bu tip konulara pek karismak yorum yazmak istemem ama mal meydanda Bile bile atese koşar adım gidiyorsun. bunlari yaşa bak aşk mesk kaliyormu sende. Kafani kullan lütfen.
Yapacagin şey çok basit.
Açıkca nisanlinla konuşacaksin.
1 _ ailenle ayni evde yaşamam.
2_ herkesin bütcesi kendine.

Aileyle küs kalmak çok kötü fakat anlamışlar hatalarını yine de geçmis olsun

Yalan. İnanma.

Ben de nişanlınız gibi tüm maaşımı dört yıl boyunca aileme verdim. Evlenince çat diye kestim. Beş yıl küs kaldık bunu kaldırabilir mi nişanlın? Çok zor zamanlardı K Kizilgonca
Şaka gibi resmen menfaat. Bu insanlar bu çocukları niye yapıyor ya hu?!

durumları iyiyken mal mülk sevdasına düşüp evladını sömüren insanlar size acır mı?? o da genç kız hevesi vardır ne isterse durumumuzca yapalım der mi??

bu kadar mal mülk varken maddiyat iyiyken altı çocuklu ailenin babasını kaybedip en büyük cocugun evin babasi olmasi gibi sorumluluk almak ne kadar mantıklı?? bunun neresi düzelir diye bekliyosunuz??

ha o çok basit olabilecek istediğiniz şeyi de merak etmedim değil. ama gerçekten olabilecek bişey ve düğün hazırlığı varken sadece sigara parası alan bi adamla ben güvenip de yola cikmazdim sahsen.

ne dersek diyelim erkek tarafı bitsin derse bitecek bi ilişki vazgeçmeye de niyetiniz yok gibi geldi

bu tür erkekler 10 şey söyler 9'u yalan 1'i şüpheli...İnanma sakın göz boyuyo.evlenince sorununuz bitmez.evlenmeden görmüşsün ne olduğunu.

Doğrudan sonuca geleyim, böyle bir durumdaki adamla evlenilmez. Koşullar kısa süre sonra değişecekse tamam ama üniversite kaç yıl daha sürecek ve ödediği ev kredisi ne zaman bitecek ? Evlendikten sonra da bunları ödemeye devam edecektir. Bu arada kız kardeşinin okulu için yardımcı olması gayet doğal. Ailede iş olsa o evlerden birine sizi yerleştirirler. Erkek arkadaşınız da aileye karşı gelemiyor. Klasik olarak, ufak hesapların yapıldığı bir evliliğe gidiyorsunuz. Boşanma noktasında bilezik altın kavgası garantisi var.

Bence borçların bitmesini beklemeyi teklif edin veya açık açık nasıl geçireceğinizi sorun.

Madem yapamayacaksın, yapabileceğin zaman evlenelim de. Yoksa emin ol evlenince evi siz geçindirirsiniz o da ailesine yedirir. Burda çok okuduk öyle konular. En son çare Siz de ailenize yollarsınız paraları. Bakalım ne diyecek beyefendi

Hanımlar hepinizin mesajlarını teker teker okudum çok teşekkür ederim aranızda görmüş geçirmiş ablalarım var bir bilenden konuyu dinlemek iyi oldu benim için. İnanın o kadar çıkmazdayım ki mantığım bitir gitsin yol yakınken diyor, ama kalbim 6 yılımız geçti bu adamla önceleri hiç böyle değildi hep önceliği bendim ne olduysa ailesinin şehrinde işe başlamasıyla oldu. Şu an neye karar vereceğimi asla bilmiyorum. Demin tekrar tartıştık başka bir konu yüzünden. Onun bulunduğu şehirle benim bulunduğum şehir arası 2.5 saat. Evlendiğimizde anneme iki haftada bir gitmek isterim çünkü özlerim dedim. 25 yıllık hayatımda annemden ayrı kaldığım süre bir haftayı geçmemiştir çünkü. Bunun için de kavga ettik. Sanırım ben fazla zorluyorum bu adamdan koca yaratmak için...

Evettt şart koy adam kabul etmezse resti çek. Şimdi bu sebeple senden vazgeçen zaten hiç seni sevmemiştir

Ve emin ol hiç evlenmemek kötü evlilikten iyidir

Kendi çocuğuna acımayan el kızı sana acır mi ?
Aradaki dengeyi erkek arkadaşın sağlamalı ama oda pek yapamayacak şekilde. Evlenme yol yakınken dön. Paranız aile buyuklerinde toplanacak senin kazandığın para hakkinda hic bir soz hakkin olmayacak sonra kendine alacağın 5 kuruşluk malzeme icin izin isteyeceksin.Aşk maşk kalmaz.Gercekler maalesef acıdır

Hayır yani tamam hepsini anlarım da yeni alınan evin kredisini ben oduycem ama evlenince kirada oturucam. Ne kadar mantıklı bu durum bilemedim
Hayır yani tamam hepsini anlarım da yeni alınan evin kredisini ben oduycem ama evlenince kirada oturucam. Ne kadar mantıklı bu durum bilemedim. Ben sizin yerinizde olsam bu kişiyle evlenmeye korkardım.

Nisanlinizin madem ev kredisi ödeyecek, kardeşinin okul masrafına 3 bin lira verecek kadar geliri var evlenince oturmaniz için bı ev alsın kredisini ödesin ki evlenince kira derdiniz olmasın. Bu şekilde söylerdim ben sizin yerinizde olsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…