• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle aynı evde yaşama ?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar bir sevgilim var yurtdışında, uzaktan tanımaya çalışıyorum. Benim de yurtdışı planım var sevgilim bir an önce gitmemi istiyor. Aklıma böyle birşey geldi bir şekilde orada geçici bir staj ayarlasam meslek buna elveriyor onunla aynı evde mesela 3-4 hafta yaşasam sizce nasıl olur? Tabi aileme onunla kaldığımı söylemiycem. Var mı aranızda evlilik öncesi beraber yaşamayı deneyimleyen

Bence harika olur. Hem huyunu suyunu tanırsın, hem kalacak yer derdine dusmezsin, hem o ülkede sana yardimci olacak biri olur.
İnsan daha ne ister.
Tanımadan etmeden her gün iş çıkışı bulusmaktan bin kat daha sağlıklı.
Benim arkadaşım 5 yıllık sevgilisiyle evlendi. İkisi de ailesiyle yaşadığı için hep akşam ayrilirlardi. Adam meğer eve geldiği gibi camis gibi yatan , tüm gece online oyun oynayan, eline asla iş almayan, üşengeç biriymiş. Ve cidden beş senede bunu farkedemedi.
Ben de mesela hep enerjik bir insanimdir. Etrafa neşe sacarim, polyanna gibiyimdir. Ama sabahları dünyanın en huysuz insanı olurum, hele beni uyandiran biri varsa tiksinir bakışlarla bakarım. Bu huyumu yüz yıl sevgili , arkadaş olduğum kimse bilmez. Ama eğer bir süre beraber kaldıysak kısa sürede o yüzümü öğrenirler 😂
Gibi gibi gibi. Biriyle beraber yaşamadan kötü huylarını göremezsin. Önce gör, memnun kalırsan yine devam edersin

Arkadaşlar bir sevgilim var yurtdışında, uzaktan tanımaya çalışıyorum. Benim de yurtdışı planım var sevgilim bir an önce gitmemi istiyor. Aklıma böyle birşey geldi bir şekilde orada geçici bir staj ayarlasam meslek buna elveriyor onunla aynı evde mesela 3-4 hafta yaşasam sizce nasıl olur? Tabi aileme onunla kaldığımı söylemiycem. Var mı aranızda evlilik öncesi beraber yaşamayı deneyimleyen

Siz bilmediğiniz bir ülkede, uzaktan tanımaya çalıştığınız biriyle bir anda aynı çatı altına girebilecek misiniz? Eğer ilişkiniz sizinle aynı yerdeyken başlamadıysa, uzak ilişki olarak başladıysa biraz sıkıntı olabilir. Karakterinize bağlı, ben mesela yaşadığım, uyuduğum alanın temizliğine dikkat ederim, karşı taraftan da bunu beklerim.

Aynı ülkede olsa, aman nolcak en ufak şeyde canınız sıkılsa hop eşyanızı alır ya arkadaşınıza ya da kendi evinize gidersiniz. Ama sizin durum biraz farklı olabilir.

Bence tanımak ve ilişkinizi sağlamlaştırmak için güzel fırsat.
Biz de eşimle 1 yıl birlikte yaşadık evlenmeden önce, sadece vereceğim tavsiye ev işlerini bölüşmeniz olur. Biz kadınlar girdiğimiz evde misafir bile olsak hemen öte beri temizlemeye filan başlıyoruz, sevgilinize "anne"lik görevleri yapmayın. Çamaşırına vs dokunmayın. Kendi işlerinizi yapın ve ev sahibi olarak gerisini kendisine bırakın.
Böylece kendi evinde nasıl, temiz titiz düzgün biri mi, yoksa evlenince bütün işi size mi yıkacak onu da anlamış olursunuz.

Bence harika olur. Hem huyunu suyunu tanırsın, hem kalacak yer derdine dusmezsin, hem o ülkede sana yardimci olacak biri olur.
İnsan daha ne ister.
Benim arkadaşım 5 yıllık sevgilisiyle evlendi. İkisi de ailesiyle yaşadığı için hep akşam ayrilirlardi. Adam meğer eve geldiği gibi camis gibi yatan , tüm gece online oyun oynayan, eline asla iş almayan, üşengeç biriymiş. Ve cidden beş senede bunu farkedemedi.
Ben de mesela hep enerjik bir insanimdir. Etrafa neşe sacarim, polyanna gibiyimdir. Ama sabahları dünyanın en huysuz insanı olurum, hele beni uyandiran biri varsa tiksinir bakışlarla bakarım. Bu huyumu yüz yıl sevgili , arkadaş olduğum kimse bilmez. Ama eğer bir süre beraber kaldıysak kısa sürede o yüzümü öğrenirler 😂
Gibi gibi gibi. Biriyle beraber yaşamadan kötü huylarını göremezsin. Önce gör, memnun kalırsan yine devam edersin
Sonra anne olacaksın ve bebegın seni uyandıracak 🤣

Aileme söylemeyeceğim diyen birine. İyi aferin devam et demek gerçekten içe siniyor mu ?

İyi bir fikir değil. Doğru da değil. İyiliğine bir tavsiye istiyorsan içimden geldiği gibi konuştum. hayır kalma.
Aile kısmı harici neden peki?
Söylediğimi varsayarsan?

İnsan daha ne ister.
Buna katıldım derken aşağıdakini 👇🏻 okudum. Kendi memleketinizde okey ama gurbet ellerde bir sorun olursa ne yapacaksınız? Sizin adam da biraz cimri miydi gıcık mıydı neydi sanki.

Siz bilmediğiniz bir ülkede, uzaktan tanımaya çalıştığınız biriyle bir anda aynı çatı altına girebilecek misiniz? Eğer ilişkiniz sizinle aynı yerdeyken başlamadıysa, uzak ilişki olarak başladıysa biraz sıkıntı olabilir. Karakterinize bağlı, ben mesela yaşadığım, uyuduğum alanın temizliğine dikkat ederim, karşı taraftan da bunu beklerim.

Aynı ülkede olsa, aman nolcak en ufak şeyde canınız sıkılsa hop eşyanızı alır ya arkadaşınıza ya da kendi evinize gidersiniz. Ama sizin durum biraz farklı olabilir.

Aile kısmı harici neden peki?
Söylediğimi varsayarsan?

Sadece gizli saklı iş mutlaka zarar verir demek istedim. Ailen ve çevren bildikten sonra kalmak istiyorsan kalabilirsin tabi.

He ben kalır mıyım kalamam. İlişkiler zedeleniyor. Arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla hemen hemen hepsi keşke aynı evde yaşamasaydım deyip ayrıldılar. Soğuma oluyor.

Umarım güzel kararı verirsin kendin için:)

Valla ben de hatırladım sizi, tatilde para mevzusu yapmıştı, cimri diyordunuz.
Cimri biriyle eve çıkmak iyi cesaret. Faturaları, masrafları size yıkarsa görürsünüz. :KK51:
İşte onu da deneyimliycem eve çıkmıycam geçici süre kalıcam diyorya masrafları ben karşılarım iş bulana kadar diye

Bence tanimak için güzel fırsat. Ama illa cinsellik olur bu durumda ya da ona benzer yakinlasma. Bu size de okey ise olabilir. O da ayrı mevzu

Back
X