Sevgiliyle aynı evde yaşama ?

İşte onu da deneyimliycem eve çıkmıycam geçici süre kalıcam diyorya masrafları ben karşılarım iş bulana kadar diye
Bence gereksiz bir risk. Adam baştan falsolu. Üstüne başka bir ülke ve ailenize yalan söyleyeceksiniz. Çok bilinmeyenli denklem gibi.

Sadece gizli saklı iş mutlaka zarar verir demek istedim. Ailen ve çevren bildikten sonra kalmak istiyorsan kalabilirsin tabi.

He ben kalır mıyım kalamam. İlişkiler zedeleniyor. Arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla hemen hemen hepsi keşke aynı evde yaşamasaydım deyip ayrıldılar. Soğuma oluyor.

Umarım güzel kararı verirsin kendin için:)
O zaman evlenmeyelim de? Soğuruz sonuçta

Bu cimri eleman değil miydi, valla Rachel gidersin ama bu adam ilk günden mutfak masraflarını sana yıkar benden söylemesi :KK51: Yani bu adamdan sevgilim geldi ooo çok mutluyum diye havalara uçma falan bekleme, bu adamın ilk lafı para olur benden söylemesi

Son düzenleme:
Bence tanimak için güzel fırsat. Ama illa cinsellik olur bu durumda ya da ona benzer yakinlasma. Bu size de okey ise olabilir. O da ayrı mevzu
Cinselliği açmamış ki😂 ayrıca olsa ne olur yani? Niye açtınız bu konuyu haddiniz değil ki😃

Evet iyi fikir
Ama birincisi sevgiliniz cimri, sizden kira istemesin
Ikincisi 1 ay az en az 6 ay hatta 1 yil daha iyi olur . Bir ay zaten cicim ayidir
Yok istemeyecek isterse dönerim :)
Aynen kısa olacak tabi birkaç yıl değil ama anlaşılır yine de biraz

Kaç yaşındasın ? Bekarlıkta yaş arttıkça bekarligin mutluluğu artıyor :KK70:
24 cük :((( ve çevremde , burda aldatılma o kadar moda olmuş ki evlenmek hiç istemiyorum. Kaynana, aldatma, soğuma, ekonomik sorunlar, kendini salmak falan evliliklerde hep sorun..

24 cük :((( ve çevremde , burda aldatılma o kadar moda olmuş ki evlenmek hiç istemiyorum. Kaynana, aldatma, soğuma, ekonomik sorunlar, kendini salmak falan evliliklerde hep sorun..

Küçükmüşsün. BDV okuyan zaten evlenmez :D

Ama her insan bosanmanın rahatlığını da görmeli. O bekarlıktan da büyük mutluluk . Çünkü şey gibi evlilik dip bekarlık zirve :D
İnsan dibi görünce zirvede daha çok keyif alır .
Hahaha

Ben 50 60 olmayacağimi hep genç kalacagimi bilsem bekarlıktan yanayım. Ama bir yaştan sonra olmuyor insan aile arıyor.

Ne kadar evlenmeden önce aynı ev olayına hiç sıcak bakmasam da aslında çokta iyi bir fırsat.. Evlendikten sonra osunu busunu çöz anla derken 1-2 yıl evlilik oturana kadar cebelleş oluyorsun.

Yetişkin olsanız da aileden gizli işe bir daha başka bir ülkede kalkışmamanızı öneririm ay bilmiyorum aklıma bir sürü şey geldi korkunçlu🥺

Ailenize bahsetmeyeceğiniz bir durumda sosyal anlamda yaşadıklarınızın arkasında duramayacağınızı hissettirdi bana.
İlişkiniz diğer konularınızı da referans alarak çıkar ilişkisine dayalı. Aynı eve girerseniz ne olur bakalım 😅

Küçükmüşsün. BDV okuyan zaten evlenmez :KK70:

Ama her insan bosanmanın rahatlığını da görmeli. O bekarlıktan da büyük mutluluk . Çünkü şey gibi evlilik dip bekarlık zirve :KK70:
İnsan dibi görünce zirvede daha çok keyif alır .
Hahaha

Ben 50 60 olmayacağimi hep genç kalacagimi bilsem bekarlıktan yanayım. Ama bir yaştan sonra olmuyor insan aile arıyor.
Evet ama ekonomik özgürlük lazım. Baba evine dönmek çok zor. Toplumda dul görünmek desen başka boyut. Valla ya hesabımı silicem bu bdv yüzünden erkek düşmanı oldum😃😅 şu an bekarım ve ailemle yaşıyorum maddi durumumuz iyi her istediğimi alıyorum, tatile gidiyorum geziyorum. Evlensem işte bunlar hep kısıtlı olacak

Buna katıldım derken aşağıdakini 👇🏻 okudum. Kendi memleketinizde okey ama gurbet ellerde bir sorun olursa ne yapacaksınız? Sizin adam da biraz cimri miydi gıcık mıydı neydi sanki.
Amaaan ne olacak, en kötü hostel/yurt/oda paylaşımı falan yine bir yol bulunur. Maddi olarak biraz içe göçer ama nasılsa yine harcadığı para birimiyle stajdan para kazanacagi için bir sekilde kendisini dengeler.
Bence Rachel için gitmesi daha iyi olur. Hem görür adamın cimrilik boyutunu. Bunu görmezden gelip duruyor. Net bir şekilde görür,beğenirse yine devam eder.
Ve yurtdışı stajı ile yurtdisi hayaline bir tık daha yaklaşır, kapağı atmak için bu adama katlanmak zorunda kalmaz.

* Ben hiç cesaret edip gitmedim ama eski sevgilim ben varım diye birkaç aylığına Türkiye'ye taşındı (üstelik kira da ödedi) döner dönmez ayrıldım ama yine de iyi bir deneyim oldu onun için 😂her gün kebaplar ,lezzetli meyveler yedi, ülkesinde hiç olmayan güzel bahar mevsimini yaşadı . Bence imkanı olan değerlendirmeli

Evet ama ekonomik özgürlük lazım. Baba evine dönmek çok zor. Toplumda dul görünmek desen başka boyut. Valla ya hesabımı silicem bu bdv yüzünden erkek düşmanı oldum😃😅 şu an bekarım ve ailemle yaşıyorum maddi durumumuz iyi her istediğimi alıyorum, tatile gidiyorum geziyorum. Evlensem işte bunlar hep kısıtlı olacak
Son söylediklerine katılmıyorum bu biraz kiminle evlendiğine de bağlı. Hatta evlenip amarigaya tatile gidip Michelin yıldızlı restoranında yemek yiyenler bile var.

Back
X