• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle aynı evde yaşama ?

Bu bir az sizin bakış açınıza bakar. Yani sonra, ayrılık olursa sevgilinizle böyle şeyler yaşadığınız için pişman olmayacaksanız birlikte yaşama fikri güzel fikir. Ama orda sevgilinizin sizin giderleri karşılaması bir süre sonra size sorun olarak geri dönebilir. Maaş alacaksanız ya paranız olacaksa daha iyi olur.

Arkadaşlar bir sevgilim var yurtdışında, uzaktan tanımaya çalışıyorum. Benim de yurtdışı planım var sevgilim bir an önce gitmemi istiyor. Aklıma böyle birşey geldi bir şekilde orada geçici bir staj ayarlasam meslek buna elveriyor onunla aynı evde mesela 3-4 hafta yaşasam sizce nasıl olur? Tabi aileme onunla kaldığımı söylemiycem. Var mı aranızda evlilik öncesi beraber yaşamayı deneyimleyen
Kesinliklle yapmalısınızz cok cok daha iyi tanımak icin bi fırsat. Ben aynı evde yasadıktan sonra sevgilimin cook zor bi adam oldugunu anladım😬 ama ölmek var dönmek yok 🥲

Sevgiliyle beraber çok güzel yaşanır ben yaşadım evlilik öncesi şart benim için amaaa bu senin herifle yaşanmaz.
Para lafı yapıyor, pinti, cimri.
Ben erkeğin kira fatura gibi masrafları karşılamasından yanayım hep kadın da mutfak masrafını karşılayabilir. (Mutfakta az buz hesap değildir)
Ama bu herif her şeyi kuruş kuruş ikiye böler hatta çoğunluğu sana kitler sen 3 ödersin o 1

Sevgiliyle beraber çok güzel yaşanır ben yaşadım evlilik öncesi şart benim için amaaa bu senin herifle yaşanmaz.
Ben erkeğin kira fatura gibi masrafları karşılamasından yanayım hep kadın da mutfak masrafını karşılayabilir. (Mutfakta az buz hesap değildir)
Ama bu herif her şeyi kuruş kuruş ikiye böler hatta çoğunluğu sana kitler sen 3 ödersin o 1
Yok kitlemez gibi hissettim son tatilde fazla verdi hatta baya
Ama ikiye böler herseyi

Hava cok sicak diye klimayi actiginda "ee elektrik faturasi senden o zaman ehehe" diys siritan sevgiline bön bön bakarken gelen pismanlik hissi.. :KK53:
Ay aynen der böyle yurtdisinfa dk bir gol bir bilet paralarini verirkeb yemegi de sen ismarlarsin demisti. Ben de hayir herkes kendininkini versin dedim. Bi dahakine ismarlamazsam ne olur bu kadar korkma diycem. Ayrilirsam en büyük sebebi cimriligi baska pek kötü yani yok. Ama bu sefer tatilde o kadar degildi.

Bu bir az sizin bakış açınıza bakar. Yani sonra, ayrılık olursa sevgilinizle böyle şeyler yaşadığınız için pişman olmayacaksanız birlikte yaşama fikri güzel fikir. Ama orda sevgilinizin sizin giderleri karşılaması bir süre sonra size sorun olarak geri dönebilir. Maaş alacaksanız ya paranız olacaksa daha iyi olur.
Pisman olmayacagim tabiki onu düsünerek hareket ediyorum
Zaten max 1 ay filan olur gibi maas durumu net degil

Bir çözüm buldum önce kısa süreli deniycem 1 hafta gibi

Arkadaşlar bir sevgilim var yurtdışında, uzaktan tanımaya çalışıyorum. Benim de yurtdışı planım var sevgilim bir an önce gitmemi istiyor. Aklıma böyle birşey geldi bir şekilde orada geçici bir staj ayarlasam meslek buna elveriyor onunla aynı evde mesela 3-4 hafta yaşasam sizce nasıl olur? Tabi aileme onunla kaldığımı söylemiycem. Var mı aranızda evlilik öncesi beraber yaşamayı deneyimleyen
Daha iyi tanimak icin firsat. Ustune de yurtdisinda staj Bonus.

Benim anlayamadığım bir mevzu var. Evlenmeden önce neden tüm kartlar açık oynanmıyor da sonra sürprizler çıkıyor? Çevremde açık oynayıp kendilerinin iyi-kötü huylarını, kendi beklentilerini ve kusurlarını, rahatsız oldukları konuları, hastalıklarını vs açıkça konuşup duruma göre evlenenler oldu. Sürpriz de bir şey yaşanmadı.

Belki de medeni olmakla ilişkilidir bu durum.

Benim anlayamadığım bir mevzu var. Evlenmeden önce neden tüm kartlar açık oynanmıyor da sonra sürprizler çıkıyor? Çevremde açık oynayıp kendilerinin iyi-kötü huylarını, kendi beklentilerini ve kusurlarını, rahatsız oldukları konuları, hastalıklarını vs açıkça konuşup duruma göre evlenenler oldu. Sürpriz de bir şey yaşanmadı.

Belki de medeni olmakla ilişkilidir bu durum.
Benim çevremde pek yok böyle gayette medeni çevredeyim. Kim der ki ben cimriyim, sinirlenince bağırıp çağırırım diye. Çevrenizdekiler böyle diyorsa çok şansılısınız

Ay aynen der böyle yurtdisinfa dk bir gol bir bilet paralarini verirkeb yemegi de sen ismarlarsin demisti. Ben de hayir herkes kendininkini versin dedim. Bi dahakine ismarlamazsam ne olur bu kadar korkma diycem. Ayrilirsam en büyük sebebi cimriligi baska pek kötü yani yok. Ama bu sefer tatilde o kadar degildi.
midem bulandı bu adama nasıl katlanıyorsun
bir insanda olup olabilecek en kötü sayılı BÜYÜK sorundan biri var bu adamda, cimrilik ve sen hala kendini başka kötü yanı yok pek diyerek avutuyorsun
böyle adamla evlenilir mi
bunun hamileliği var hastalığı var işsizliği var
nasıl çekim duyabiliyorsun böyle birine ?

İmkanı olan yaşasın evlenmeden önce

midem bulandı bu adama nasıl katlanıyorsun
bir insanda olup olabilecek en kötü sayılı BÜYÜK sorundan biri var bu adamda, cimrilik ve sen hala kendini başka kötü yanı yok pek diyerek avutuyorsun
böyle adamla evlenilir mi
bunun hamileliği var hastalığı var işsizliği var
nasıl çekim duyabiliyorsun böyle birine ?
Kimine göre cimri kimine göre tutumlu.
Hastalıkta vs yanımda olmayacağını düşünsem tabiki devam ettirmem. Aşırı bir boyutta değil. Yeri gelince harcıyor. Ama bana göre cimri ben daha çok harcayan biriyim ama bu cimrilik sayılmaz tutumlu diyenler de oldu mesela. Ben de yapabilir miyim diye bakıyorum bu huyuyla bakalım. Kişiden kişiye göre değişebiliyor yani sanki? sen nasıl yapabiliyorsun demeniz değişik olmuş.

Back
X