• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle aynı evde yaşama ?

Arkadaşlar bir sevgilim var yurtdışında, uzaktan tanımaya çalışıyorum. Benim de yurtdışı planım var sevgilim bir an önce gitmemi istiyor. Aklıma böyle birşey geldi bir şekilde orada geçici bir staj ayarlasam meslek buna elveriyor onunla aynı evde mesela 3-4 hafta yaşasam sizce nasıl olur? Tabi aileme onunla kaldığımı söylemiycem. Var mı aranızda evlilik öncesi beraber yaşamayı deneyimleyen
Şahsi fikrimi söyleyeyim de yobaz geri kafalı görsün elalem.Bir kadınla bir erkek nikahsiz yasamamali.

Evet her şeyin en kötüsünü düşünürüm. Uzaktan tanımaya çalışıyorum deyince internetten falan tanıştığınızı düşünmüştüm. Yani daha önce tatil yapıldıysa aynı evde de kalınabilir.
Ben de tam tersi iyimserimdir pozitif düşünürüm bir zarar görmedim yaşım:33
İyi düşün iyi olsun 😌

siz her seferinde adamı buraya şikayet edip sonra olayı daha başka bir evreye ilerletiyorsunuz çok garip , neyse dolaptan izinsiz bişey yerseniz görürsünüz gününüzü 😂😂 bu adam üçün beşin hesabını yapan adam , aynı evin içinde cümbüşü izleyin durun ,büyük cesaret ama tiksinirsiniz belki iyi olur

Bütün sevgililerimle aynı evde yaşadım bu sayede en doğru kişiyle evlendim. Eşimle de evlenmeden önce 3 sene falan beraber yaşadık. Bence aşırı şart bir şey, hatta bir insan beraber yaşamadan ve sevişmeden ne cesaret evlenir bana da o ilginç geliyor 😅 evlilikle kumar oynayacak kadar gözü kara değilim valla sağına soluna iyice bakmadan olmaz 😅

Ben de tam tersi iyimserimdir pozitif düşünürüm bir zarar görmedim yaşım:33
İyi düşün iyi olsun 😌
Yaş 33 ve aileden habersiz yurtdışında erkek arkadaşınızla beraber kalacak olmanızı ailenizden gizliyorsunuz öyle mi? İyi düşünelim iyi olsun tabii.☺️

Arkadaşlar bir sevgilim var yurtdışında, uzaktan tanımaya çalışıyorum. Benim de yurtdışı planım var sevgilim bir an önce gitmemi istiyor. Aklıma böyle birşey geldi bir şekilde orada geçici bir staj ayarlasam meslek buna elveriyor onunla aynı evde mesela 3-4 hafta yaşasam sizce nasıl olur? Tabi aileme onunla kaldığımı söylemiycem. Var mı aranızda evlilik öncesi beraber yaşamayı deneyimleyen
Ailenizden gizli bir şey yapmamanızı tavsiye ederim.. Dünya hali, insanın başınıza ne geleceğini bilemezsiniz..

Adam Londra'da yaşıyordu. Klimayı sıcak diye değil de soğuk diye açma ihtimali de var. 😎
genel olarak avrupada -güney avrupayı bilmem de- orta ve kuzeyde klimalı ev yok ki zaten. almanyada %3 filanmış da bu sene aşırı sıcak oldu diye %10 mu ne olmuş. londrada klimalı evde oturacak kadar geliri varsa da bu kıza hala para hesabı yapıyorsa (hep yazılmış da) tüüü o zaman.

Ben değil de ailem hassas evet
e aile hassas da 1 ay boyunca yalan mı söyleceksiniz?

ne biliyim hiç mi görüntülü konuşmayacaksınız?

hiç mi demeyecekler kalacak yeri nereden buldun, o kim, nereden tanıyorsun --atıyorum birinin evinde oda kiraladım vs diye bir şey uydursanız bile

valla birlikte yaşamaya karşı değilim
cinselliğe de karşı değilim
benim de ailem hassastır, özel hayatımı bilmezler
ama bilmemeleri dümdüz yalan söylemem anlamına da gelmez, hadi 1-2 gün olsa tamam arkdaşımdayım, arkadaşım geldi filan denir (benim de öyle mesela, ama ben şimdiye kadar hiç özel hayatımı açıklamadığım için artık dönemiyorum ve kimseyle de 1-2 günden fazla kalmadım zaten).

fakat sizde 1 ay, yurtdışında onun evinde kalacak kadar kim bu arkadaş ?

sen kalk o herif için oraya git
birlikte kal
ailenin haberi olmasın, ayakta uyut
bu da fazla yani

sevgiliniz olduğunu biliyorlar mı ki?

Back
X