Sevgiliyle aynı rüyayı görmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

daisykanye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
4
1
1
21
Herkese merhaba bir ilişkim var stabil giden güzel bir ilişki.bir ara ailesi beni istemiyordu ama çözüldü artık karışmıyorlar.ben bugün rüyamda sevgilimi aldattığımı gördüm,yani birini buluyorum,aldatma girişimim oluyor ama pişman oluyorum hemen o kişiyi bırakıyorum.hiçbir zaman böyle bir düşüncem olmadı çok şükür,onu çok seviyorum.bir uyandım sevgilim de bugün benzer rüyayı görmüş;onu aldattığımı ve çok kötü hissetmiş bi türlü etkisinden çıkamamış.ama ben ona daha kötü hissetmesin diye kendi rüyamı anlatmadım.ben bunu tesadüf olarak yorumladım sadece ancak bir arkadaşıma bahsettim bir yerde böyle bir olay okuduğunu ve bunun büyü olabileceğini söyledi, içime kurt düştü bu tarz olaylar hakkında bilgisi olan,daha önce duyan var mıdır yoksa sadece bir tesadüf mü?

En yakin arkadasimla ayni gece onun flortuyle opustugunu gormustuk. Sabah ben ona anlattigimda kiz şok olmustu, ben de aynı ruyayi gordum deyince de ben şok olmuştum

İlginç olmuş ama tesadüf tabiki.Aldatma niyetin yoksa niye endişe ediyorsun.Ona bakarsan ben ne rüyalar görüyorum.

Leyla ile Mecnun mok yesin yaninizda bu ne buyuk asktir ki b**ü falan yapmislar size.

Zindiklar.

Allah aşkına hepiniz erdiniz mi, rüyasından anlam çıkaran çıkarana. İyi örtünün birşey olmaz.
Gelin ata binmis ya nasip demiş birde sihir tutsa ben lotoyu bilmek istiyorum soruyorum soruyorum anlayan yok aşk meşk için gidenler komik tutani yok hadi ronaldino gelsin aşık olsun eee oda yok bı halta yaradığı yok yaptığını idaa eden dolandiricilara gelince ne kadar insanın kafasını bilandiracaklar o kadar para kazanıyorlar sorsan herkeste sihir var kapıdaki direkte bile var sorsan Harry Potter dünyası ben dalga geçiyorum banada görürsün diye tehtit edeni bile oldu o uckagitcilarin kafa bunlara ne kadar inanmaya meyilliyse o kadar kolay bunların işi sizde rüyayı unutun gitsin aile istemedi diye ikinizde kafaya takmış siniz bilinçaltı aldatma aldatılma olarak dışarıya sızmış işte .Allahin üstünde güç mü var da sihir halta yarasın .

Iftira atma! Buna gore ben Serdar Ortac'la L kanepede sarmas dolas Cem Yilmaz stand upi izlemeyi mi hayal ediyorum! Lafinizin nereye gittiğini bilin hanfendi
Lan

Hayal etmiyon bebem bilinçaltın çıkıyor ortaya. Senin bilinçaltının nasıl bir kaos olduğu muamma zaten

Ya bak bı tanıdığımız var, tanıdık dediysem ebesinin nikahı yani, şöyle amcamın eski damadının kardeşi tabii tanıyoruz ister istemez su tip; alkol, kadin, iş yok güç yok, iki kelimeyi bir araya getiremez dersin, bakışı bile itici, eşi de boşadı zaten, çocukları yolda gorse yol değiştiriyor, abdest bilmez, besmele çekmeyi bilmez, bikac gün önce bir duydum muska yazıyormuş şimdi buna güvenip gidene ne dersin, inanana ne anlatabilirsin mugeye çıkmasını bekliyorum durum guncellerim

bir kere benim de basima gelmisti, beraber uyuyorduk. cok sacma bir ruya gördüm uyandim. ben kipraşinca o da uyandi. "cok sacma bir ruya gördüm" dedi.
neredeyse ayni seyi görmüşüz. hatta o zaman chatgptye falan sormustum anlami ne diye cok ilginc gelmisti bana. ama ayni seyleri konusup ayni seyleri izliyoruz, gundemimiz ayni. bundan da olabilir.
ruya tabirini hatirlamiyorum ama cikmadigini hatirliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…