• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliyle bulusuldugunda yapilacak bir sey soylermisiniz

hayal_ 61

loresima
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
46
3
13
31
Arkadaslar sevgilimle bulusucam fakat yapcak hicbirsey yok sinema yuruyus cafede oturma gibi kalsik seyler istemiyorum daha boyle degisik neler yapilabilir fikir verirmisiniz :(
 
Bowling oyanıyın, yada masa hokeyi ooo bu seçenekler çoğaltılır.
Masa hokeyi oynamayı çok özledim.
 
Sevgili ile buluşup en fazla ne yapabilirsin ki ? Sinema, yürüyüş, cafede oturmak gibi klasik şeyler yapmak istemiyorsanız bungee jumping, yamaç paraşütü, rüzgar sörfü falan yapın.. Sevdiğin insanla bir bankta oturup simit bile yemek insana dayanılmaz bir mutluluk ve huzur verir. Takmayın bu kadar aşık olduğunuz adam yanınızdaysa size hiçbirşey klasik gelmez :)
 
Boğaz turu yapabilirsin çok eğlenceli oluyor.
Ya da böyle müzelere filan gidebilirsiniz. Tavla oynayın iddia girin hatta kaybeden şunu yapsın filan diye. :)
 
Aşıksan sarılırsın gözlerine bakarsın konuşursun hayal kurarsın
saatler geçmiş tek lokma yemek yemediğini farkedersin zaman geçer nasıl geçtiğini anlamazsın bile
ama şimdiki gençlerin zamanı çok ve serbestler onun için siz de yapacak bişey bulamıyorsunuz:KK14:
 
Resmen şu an oturdum siz ne yapsanız diye düşünüyorum:KK53:
-Buz pateni olabilir. (Eğer yapmayı bilmiyorsanız eğitmenden kıskanabilir seni, hastalık derecesinde kıskanç değilse çok eğlenceli oluyor. Eğitmen bayan da olabilir tabi. Ona çözümüm yok :KK11:)
 
Back
X