Sevgiliyle günde ne kadar konuşulur??

mavi_superisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
716
51
123
Kızlar sevgiliyle günde ne kadar konuşulur? Ben sık arayıp rahatsız etmek istemiyorum ama ne kadarı makbuldür.Ya da hiç aramayıp onun araması mı beklenmelidir?Gerçekten bunun ilişkilerde büyük problem olduğunu düşünenlerdenim ne dersiniz???kafamçokkarıştı

Bes yıllık iliskim boyunca kimin fırsatı olduysa o aradı. Ben rahatsız edecekmisim gibi düsünürdüm oda sacmalama sen beni hic bir zaman rahatsız etmeyecek tek insansın derdi. :asigim:

Simdi artık senelerin getirdigi rahatlıktanmıdır nedir hic cekinmiyorum valla fırrsat buldukca arasırız, her gün ilk cıkıyormus gibi msj'lasırdık herkes sıkılmıyormusunuz diyordu hep. delikafadulden

bende uzun yıllar sonra rahatça aramaya başladım.. yani sevgiliminde sitemlerinden sonra oldu biraz..
ama ilk 2 yıl kesinlikle arayamıyodum o arasın ben nie aricam fln diodum ama bencede karşı tarafın sevgisindende eminseniz, sadece erkekten beklemenin bi manası yok a.s

valla ne ben sevgilimin aramasını beklerim nede o benim aramamı karsılıklı fırsat bulduğumuz heran telefonla konusuruzda msjlasırızda bunun gün içinde belli saati belli sayısı olmaz bana göre

biz 6 yıl çıkıp evlendik.o kadar çok konuşurdukki.ben de o da sürekli arardık.çok konşuunca kavgada bol oluyor tabi.şimdi keşke o kadar abartmasaydık diyorum tadında bırakılmalı bence

bunun bi sayısı yok
o aradı ben aradım diye hesabı tutulacak bi konuda değil
içinizden geldiği gbi

canım arama işi senin yaşadığın ilişkiye aranızda ki bağaya göre degişir.ama her şeyin azı makbuldur.karşı tarafı çok fazla sıkmamak üstüne düşmemek gerekir.....

Dün hiç aramadım 1,5 saat telefonda konuştuk :uhm: ben arasaydım eminim ki bu kadar sürmezdi:dilcikar:
Benimki sanırım kendisinin aramasından hoşlanıyor

bence abartmadıktan sonra günde 3 defa konuşmak normal bende gün oluyor işi çok yoğn oluyor okadar fazla o beni arayamıyor ben arıyorum oda işinin olduğunu söylüyor kapatıyorum sonra akşam kendisi arıyor işten çıktıktan sonra nete girer haber verir karşılıklı anlayıştanda kaynaklanır tabi aramalar sıklaştıkça kavgalarda artar sinirlerde gerilir anlayacağınız herşeyi tadında bırakmak en güzel biraz özlemesine izin vermek kendinizin bile düşünmesine özleyip özlemediğinize zaman tanımanız lazım çok üstüne düşerseniz kendinizde boğulur onuda boğarsınız

bunun bi ölçüsü olurmu ya düsünsenizse sohbetin en güzel yerinde askım bugünlük kotamızı doldurduk kusura bakma seninl konusamıcam yarın görüsürüz olur mu hehe

bence aşka sınırlar koymayın kurallarla yasamayın içinizden geldigi gibi yasayın paylaşın sevginizi sevdiginizle... sevgi paylaştıkça büyür....

onun aramasını beklemelisinalkisalkisalkis

ve günde 3 saatten az telefon konuşması olmazsa geleceği karanlık bir arkadaşlık olureyvahedigeldismile

konuşmalar haricinde sürekli irtibat halinde olmanız gerekiyor. internet veya telefon mesajları...

Valla cok konusulunca kavgalar boy verıyor. Kararında olmalı. Sırf konusmak olsun dıye konusulmamalı.Sen aradın ben aradım durumlarına da gırmeye gerek yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…