Sevgiliyle günlük ev tutma konusunda ne düşünüyorsunuz?

Hadi tamam buna ahlakçılık diyelim peki size ne bundan??
Ne demek banane?Sana mı düştü ahlakçılık yapmak insanlar burda konu açarken senin gibiler yüzünden çekiniyor.Herkesin ahlakı kendine kocaman insanları yargılamak sana düşmez.

Ne demek banane?Sana mı düştü ahlakçılık yapmak insanlar burda konu açarken senin gibiler yüzünden çekiniyor.Herkesin ahlakı kendine kocaman insanları yargılamak sana düşmez.
Birincisi çekinmemiş demek ki konuyu açmış.İkincisi konu da benim gibi düşünenlerde var.Kaldı ki bu platformda günde kaç tane konu açılıyor herkes aynı fikirde olmak zorunda mı ?? Ama sanırım sizin yaranız var gocunuyorsunuz gibi geldi bana.Üçüncüsü kocaman insanlar derken anlayamadım:))) Senin yaşın küçük galiba

Çok dışarda kalasımız varsa otelde kalırız. Günlük kiralık evler hijyenik olmuyor. Biraz özenli güzel bir yee olsun derseniz de otellerden daha pahalı. Gerek yok bence.

Off boş yapma bi ya.Senin yaş kaç idrak sıfır,yaran var gocunuyorsun lafları kaldı mı hala laf soktuğunu sanmış kendi çapında. bir yaram yok canım dön kendinde ara seni mi dert aldı milletin cinsel hayatı,kendine bak sen önce başkalarını yargılayacağına.Senin gibi düşünenler de senin kafada işte ancak milleti yargılayın mahalle dedikoducuları gibi. gözardı ediyorum kendi kendine takıl.

Başta yapman gerekeni şimdi yapıyor olman güzel bence de göz ardı et ki bizde seni görmezden gelelim.Sazanlığı da bırak her lafa atlama.Ergenliğine veriyorum.Ama bence var senin bir yaran:))) Siz ergenler ne diyorsunuz öptm cnm bb

Tamam işte canım benim adı üstünde benim fikrim yani buraya başka bir insanın fikrini yazacak değilim zaten anladın mı ??? Ay neyse uğraşamayacağım
Senin fikrin yetiskin insanin ne yapacagina karismalmi bu fikir degil yalniz... inatla ayni seyleri soyluyorsun ama sana hos gelmeyen sey baskasina gelebilir... anlamak istemiyorsun... ben olsam boyle yapardim desen daha anlayisli olursun... ama direk boyle yap digeri hos degil diyorsun... tamam hos degilse sen yapmazsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…