Sevgiliyle günlük ev tutma konusunda ne düşünüyorsunuz?

Günübirlik ev tehlikeli otel tutun dandik olmasın . Evli olmaya gerek yok her otelde .Yiyin için gezin gelin yatın uyuyun . Çok eğlenceli oluyor

Dün 38 yaşında koskoca denetçi arkadaşımla tenger dan tanıştığı kişi için bu konuşmayı yaptık senin evin mi benim eve mi gidelim demişler kaliteli zaman için ya tehdit ederse dedim Yok onun için bulunmaz hint kumaşıyım sen workless sin ne bilirsin gibisine getirecekti olayı tmm dedim herkesin kendi bedeni kendi hayatı çok iyi de biti olabilir ancak çok iyi biri günlük eve götürmek hemen cinselliğe koşmak istemez çok cekim olur güzel vakit geçirmek zamanı paylaşmak ister insan da kendine değer vermez o günlük eve giderse kimse ona değer vermez tmm soğuk sevgilileri kafe kesmiyor olabilir ne biliyim güzel bir manzaralı yer de tatil ayarlasın romantik olsun çaba bütçe değer safetsin değer versin .

Bu mevsimde çadır duş yok temizlik de yok... ısınma hadi halloldu temizlik
Hamam
Konu sahibinin günlük eve acaba demesi üzerine bu gibi ayrıntıları düşündüğünü sanmıyorum yoksa mantıklı bi insana önereceğim birşey değil

Hamam
Konu sahibinin günlük eve acaba demesi üzerine bu gibi ayrıntıları düşündüğünü sanmıyorum yoksa mantıklı bi insana önereceğim birşey değil
Çadırda seviş hamama git a o aradaki mesafe... HamamA gidene kadar burnuna gelen kokular yapışkanlı iyy ☺ yanında şu sabun goTürmek daha iyi fikir sonra hamam

Aslında fikir güzel değişik ormanda kuş sesleriyle beraber... zavallı kuslarin psikolojisi bozulmazsa.. Birde yazın daha iyi olur...karınca bocekler solucanlar üzerinde seks
Hamam

Burası herkesin istediği gibi fikir vereceği ucu açık bir platform ne yazacağıma da ben karar veririm kapiş? .Birde biraz sakin olmayı dene bence öptüm
Sen insanların işine saygı önce de.... Evet fikrini belirtirken tabi ama böyle şeyler hoş değil diyorsun... sana göre katı olan birsey başkasına olmayabilir..

Sen insanların işine saygı önce de.... Evet fikrini belirtirken tabi ama böyle şeyler hoş değil diyorsun... sana göre katı olan birsey başkasına olmayabilir..
Tamam işte canım benim adı üstünde benim fikrim yani buraya başka bir insanın fikrini yazacak değilim zaten anladın mı ??? Ay neyse uğraşamayacağım

Duyar kasmak sizinki oluyor yalnız.Önce neyin ne olduğunu bilip ahlakçılık oynamayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…