- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi cekilingeckaldm
-
Bence ne kadar güvenirsen güven yine de biraz sıkıntılı gibi sanki ?
☺oDisarda gezin tozun, aksam herkes evine dagilsin. Ne gerek var yani?
Öyle yapacağına böyle yapıyorsun diyorsun bu ne yaniBen belirliyorum diye birşey demedim herkes burada fikrini söylüyorsa bende söyledim siz mi belirliyosunuz benim ne cevap yazacağımı??
☺oDisarda gezin tozun, aksam herkes evine dagilsin. Ne gerek var yani?
Öyle yapacağına böyle yap diyorsun bu ne yaniBen belirliyorum diye birşey demedim herkes burada fikrini söylüyorsa bende söyledim siz mi belirliyosunuz benim ne cevap yazacağımı??
Milletin kiçini dondurcanGünlük ev tutacağınıza çadır kurun daha hijyenik
Otobüse binince bile direklerdeki kirin oranını hesaplayamıyorken o evlerdeki bakteriler aşiret kurmuştur çoktan ıyk yani
Ahahaha bak soba bile demedim çünkü gerek yok ısınırlar onlarMilletin kiçini dondurcan
Bu mevsimde çadır duş yok temizlik de yok... ısınma hadi halloldu temizlikAhahaha bak soba bile demedim çünkü gerek yok ısınırlar onlar
HamamBu mevsimde çadır duş yok temizlik de yok... ısınma hadi halloldu temizlik
Çadırda seviş hamama git a o aradaki mesafe... HamamA gidene kadar burnuna gelen kokular yapışkanlı iyy ☺ yanında şu sabun goTürmek daha iyi fikir sonra hamamHamam
Konu sahibinin günlük eve acaba demesi üzerine bu gibi ayrıntıları düşündüğünü sanmıyorum yoksa mantıklı bi insana önereceğim birşey değil
KusiciğimmÇadırda seviş hamama git a o aradaki mesafe... HamamA gidene kadar burnuna gelen kokular yapışkanlı iyy ☺ yanında şu sabun goTürmek daha iyi fikir sonra hamam
Hamam
Konu sahibinin günlük eve acaba demesi üzerine bu gibi ayrıntıları düşündüğünü sanmıyorum yoksa mantıklı bi insana önereceğim birşey değil
Ac cesmeyi Sal gitsin ☺Kusiciğimm
Burası herkesin istediği gibi fikir vereceği ucu açık bir platform ne yazacağıma da ben karar veririm kapiş?☺o
Öyle yapacağına böyle yap diyorsun bu ne yani
Sen insanların işine saygı önce de.... Evet fikrini belirtirken tabi ama böyle şeyler hoş değil diyorsun... sana göre katı olan birsey başkasına olmayabilir..Burası herkesin istediği gibi fikir vereceği ucu açık bir platform ne yazacağıma da ben karar veririm kapiş?.Birde biraz sakin olmayı dene bence öptüm
Tamam işte canım benim adı üstünde benim fikrim yani buraya başka bir insanın fikrini yazacak değilim zaten anladın mı ??? Ay neyse uğraşamayacağımSen insanların işine saygı önce de.... Evet fikrini belirtirken tabi ama böyle şeyler hoş değil diyorsun... sana göre katı olan birsey başkasına olmayabilir..
Duyar kasmak sizinki oluyor yalnız.Önce neyin ne olduğunu bilip ahlakçılık oynamayalım.Konu sahibi bu konuda ne düşünüyorsunuz demiş bende cevap verdim.Tanımadığım bir insanla neden polemik yaratmak isteyeyim? Hazır haddimizi bilmekle ilgili ahkam kesmişken (duyar kasmak adına) sizin bana yazdığınız bu cevap polemik yaratmak olmuyor mu ? Konu sahibi siz bile değilsiniz.Teşekkürler.
Hadi tamam buna ahlakçılık diyelim peki size ne bundan??Duyar kasmak sizinki oluyor yalnız.Önce neyin ne olduğunu bilip ahlakçılık oynamayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?