- 10 Ağustos 2018
- 940
- 822
- 23
- 43
- Konu Sahibi cekilingeckaldm
-
Diğer bir konuda elindeki görüntüleri babana atarım diyen biri yüzünden titreyen bir genç kız var.Herkesi aynı kefeye koymayalım.
Bizde sürekli gidiyoruz hiç öyle tehdit edilmedim.
Karakter meselesi.
Ben belirliyorum diye birşey demedim herkes burada fikrini söylüyorsa bende söyledim siz mi belirliyosunuz benim ne cevap yazacağımı??Yahu niye hos degil.. siz mj belirliyirsunuz insanlarin ne yapmasi gerektigini
Konu sahibi bu konuda ne düşünüyorsunuz demiş bende cevap verdim.Tanımadığım bir insanla neden polemik yaratmak isteyeyim? Hazır haddimizi bilmekle ilgili ahkam kesmişken (duyar kasmak adına) sizin bana yazdığınız bu cevap polemik yaratmak olmuyor mu ? Konu sahibi siz bile değilsiniz.Teşekkürler.Resmen polemik yaratmaya çalışıyorsunuz. Konu sahibi onu mu sormuş? Haddimiz olmayan şeylerde konuşmakta ne kadar meraklıyız yahu.
Tamam polis sistemine girilmesinin kime ne zarari var? Eger sucluysa yakalanmasi icin yapiliyor bu uygulama. Ayse fatma gitmis otelde sevismis diye merak etmiyordur polisler sanirimOteller kimlikleri polis sistemine giriyor.
Bende yaptım bunu yazın çalışırken okul iznimde yazın.
Kısa dönem işe başlerken yazın, ilk öğretilen kimlikleri sisteme işlemek ti
Bence ne kadar güvenirsen güven yine de biraz sıkıntılı gibi sanki ?[/
Sürekli basılıyor ihbar ediliyor rezillik dizboyu haberlerde gitmeyin orayaYani güya biz bize oluruz , daha rahat oluruz gibi ama konu cinsellik degilmis gibi düşünelim. :)
Herkesin karakteri aynı olmuyor dediğimi hatırlar gibiyim.Diğer bir konuda elindeki görüntüleri babana atarım diyen biri yüzünden titreyen bir genç kız var.
Sizin başınıza gelmedi diye dünyadan bu gerçekler silinmiyor,siz de o kadar güvenmeyin derim
Tamam polis sistemine girilmesinin kime ne zarari var? Eger sucluysa yakalanmasi icin yapiliyor bu uygulama. Ayse fatma gitmis otelde sevismis diye merak etmiyordur polisler sanirim
Edit ;yazim yanlislari
Ne "karakterli"ler boşanırken bile gerçek yüzünü gösteriyor,bozuşmadan bunu bilemezsiniz.Herkesin karakteri aynı olmuyor dediğimi hatırlar gibiyim.
Herkes aynı karaktere sahip olsa tamam ama kimsenin karakteri aynı değil.
Dolayısıyla o yaptı diye bu da yapacak diye birşey söz konusu değil.
Ben sevgilimin karakterine güveniyorum,öyle birşey yapmayacağından eminim.
O yüzden bir problem yok.
Ama böyle şeyleri yaşarken karşındakini iyice tanıyıp öyle yaşamalı ,herkese güvenmemek lazım.
Yahu herkesin karakteri bir mi allah aşkına?Ne "karakterli"ler boşanırken bile gerçek yüzünü gösteriyor,bozuşmadan bunu bilemezsiniz.
Sonra"geçmişin gölgesinden nasıl kurtulurum"diye konu açmayın da...
Ne "karakterli"ler boşanırken bile gerçek yüzünü gösteriyor,bozuşmadan bunu bilemezsiniz.
Sonra"geçmişin gölgesinden nasıl kurtulurum"diye konu açmayın da...
Yahu sizi ne ilgilendirir. Tanımadığınız kişiler hakkında nasıl ahkam kesebiliyorsunuz. Bu nasıl kendini bilmezlik. Toplum olarak herşeye karışmaya hak görür olduk kendimizi. Bunları yazdığın kişinin hayatı ile ilgili en ufak bi bilgin yok konu açıp sana fikrini sormamış! Sevişsin veya sevişmesin sizi ilgilendirmez. hayatındaki kişi yanlış çıkarsa tecrübe olur geçmişinin gölgesi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?