Sevgiliyle günlük ev tutma konusunda ne düşünüyorsunuz?

Ilanlarda çok farkli dekor edilmiş resmen fantazi odaklı evler var yani bu evlerin kullanim amaci çok belli.başbaşa kalmak isteyebilirsiniz fakat bana güvenli gelmiyor kamera olayı v.s bunlari göze almak lazım ekşi sözlükte bununla ilgili bir başlık açılmıştı adam görüntülerini almış ve tehdit etmiş başliği açan kendi değil kiz arkadaşı için endişeleniyordu.bana kalirsa otele gidin yataksa yatak duşsa duş hepsi otelde var.

Peki diyelim böyle birşey oldu bunun cezai yaptırımları yok mu
Gerçi böyle birşey olduktan sonra bu çok yıpratıcı olur ama genede
Bu evlerde ev sahibinide tutanı da güvence altina alacak hiç bir unsur yok normal ev kiralamak gibi değil kayıt mayıt hiçbir sey yok iki taraf icinde sıkıntı

Önce tespit etmek gerekiyor hangi sitelerde var. Sonra sanırım bilişime şikayet ediyorsunuz ama olan olduktan sonra cezai yaptırım olsa kaç yazar. Kimbilir kimler izlemiş oluyor Bir de öyle şey söylenmez ki, arkadaşınız izlese diyemez ki.

Ben kendi evim dışında bir yerde sevişiyorsam odadaki her yer bana gizli kamera koymaya müsait geliyor, sonra "kızım paranoyak olma böyle ömür geçmez" diyorum İki dakika zevk alacağız diye ifşa sitelerine düşmek var evlerden ırak

Muhakkak var tabiki ama, ben bir kadın olarak baştan böyle bir konuma düşmemek için gerekli önlemleri almayı tercih ederim.

Çünkü bir içerik bir kere internette düştükten sonra, bunun tamamen silindiğinden emin olmak imkansız. Birileri kopyalamış olabilir. Tekrar atabilir.

Ya o evlere nasıl güvenip tutuyorlar akıl alır gibi değil.Yaşadığım apartmanda öyle bir ev olsa rahatsız olurum ben değil ki tutup da orda vakit geçirmek.

Google'a "günlük kiralık ev tecavüz" ve "günlük kiralık ev cinayet" yaz , çıkan haberlere bir bak , sorduğun sorunun cevabını alacağını düşünüyorum.

Beraber makarna yapıp,Mısır patlatıp film seyredeceksiniz dimi. )) sevgili kişisinin vaatleri bunlar olsa gerek :)))

Milletin, kim bilir neler yaptığı çarşafların üstünde, nerelerini sildiği belirsiz havlular falan..

Bu evlerde ev sahibinide tutanı da güvence altina alacak hiç bir unsur yok normal ev kiralamak gibi değil kayıt mayıt hiçbir sey yok iki taraf icinde sıkıntı
Şimdi bu evler ruhsatsız mi
Nasıl işlem yapıyorlar vergide nasıl kayıtlılar
Otel kapsamında değiller
Normal ev gibide değiller
İşini gör ve çık gibi mi
Bu çok rahatsız edici konu sahibi lütfen iyi düşünün

Hemde bizim ülkemizde
Böyle birşey için ceza almaz bile suçlu
Ne işi vardı o evde mantığı ile gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…