- Konu Sahibi cekilingeckaldm
-
Kendini korumak en iyi savunma biçimidirMuhakkak var tabiki ama, ben bir kadın olarak baştan böyle bir konuma düşmemek için gerekli önlemleri almayı tercih ederim.
Çünkü bir içerik bir kere internette düştükten sonra, bunun tamamen silindiğinden emin olmak imkansız. Birileri kopyalamış olabilir. Tekrar atabilir.
Yarın öbür gün gizli çekim kamera kayıtlarınızın sitelere düşme ihtimalini göze alıyorsanız sorun yok.
Kara düzen ben hiçbir kayıtları yok diye biliyorum.iki taraf içinde çok tehlikeli ev belki bu şekilde çok getiri sağlıyordur fakat ev sahibi açısından da kötü bence evde cinayet işlense yada herhangi başka birşey yaşansa ne olacak tutan için ayrı risk diyelim ki evi tuttum kamera olabilir yada adam kötü niyetli anahtarın yedegiyle eve girebilir ne tarafindan tutsan kötüŞimdi bu evler ruhsatsız mi
Nasıl işlem yapıyorlar vergide nasıl kayıtlılar
Otel kapsamında değiller
Normal ev gibide değiller
İşini gör ve çık gibi mi
Bu çok rahatsız edici konu sahibi lütfen iyi düşünün
Hemde bizim ülkemizde
Böyle birşey için ceza almaz bile suçlu
Ne işi vardı o evde mantığı ile gider
"Gitmeseymiş"Hemde bizim ülkemizde
Böyle birşey için ceza almaz bile suçlu
Ne işi vardı o evde mantığı ile gider
Günlük ev tutunca beklentinin kardeş kardeş film izlemek olmadığını hepimiz biliyoruz. Güven falan deyip yemeyelim kimseyiBence ne kadar güvenirsen güven yine de biraz sıkıntılı gibi sanki ?
Gitme öperlerrrr
Ayyy midem kalktı yaa:) orada daha önce ne yapıldığını düşününce bile oturamaz insan tabi. Lekelerin ne lekesi olduğu malum zaten öğğğğğ:)Ben bir arkadaşımın mezuniyetine gidecektim sehir disina.
E kizin arkadaşları olarak 6 kisi olmusuz.
Hepimizi ağırlayacak yer bulamayinca günlük ev uygun gelmis.
Valla ben o yataklarda yatmam diye kendime arkadasimin arkadasinin yurdunu falan ayarladim bir sekilde.
Neyse bunlar gel sohbet edelim diye cagirinca gttim, ev les gibiydi.
Apartmandakiler evde fuhuş yapılıyor diye ihbar etmis ev sahibiyle polis geldi kapiya.
Arkadasim gitti kapiyi acti sonra beni çağırdı.
Iki üç derken kızlarin hepsi kapiya toplandi.
Polis de 2 degil 3 değil yuh kac kisi toplandiniz buraya böyle demişti.
Evin özellikle banyosunda yatak odasında cinsel unsurlar vardi. Hic önermem. O koktuklara bile oturulmaz.
Ben altima poset koyup öyle oturduydumo kadr igrendim.
Biz düşünelim de peki sevgiliniz?Yani güya biz bize oluruz , daha rahat oluruz gibi ama konu cinsellik degilmis gibi düşünelim. :)
Koltuklarinda henüz leke yoktu :)))ama insan o ortami görünce oturamiyor.Ayyy midem kalktı yaa:) orada daha önce ne yapıldığını düşününce bile oturamaz insan tabi. Lekelerin ne lekesi olduğu malum zaten öğğğğğ:)
Ayyy suss yoksa bende dayanamayacağım:)Koltuklarinda henüz leke yoktu :)))ama insan o ortami görünce oturamiyor.
Arkama bile yaslanamadim.
Giderken yol üstünden terlik almıştım ben.
Corabiyla gezen o banyoya makyaj nalzemelerini götürüp koyan vardi.
Zaten orada dus alip mezuniyete hazırlanacaklardi.
Her dolapta bebek yagi ,varmis mutafakta bile
Siz de farketmişsiniz zaten. Tutma amacı ne olursa olsun. Sonuç aynı noktaya gelecekBence ne kadar güvenirsen güven yine de biraz sıkıntılı gibi sanki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?