Sevgiliyle günlük ev tutma konusunda ne düşünüyorsunuz?

Kendini korumak en iyi savunma biçimidir
Malesef değil caza vermek toplum infaz ediyor kadını

Yarın öbür gün gizli çekim kamera kayıtlarınızın sitelere düşme ihtimalini göze alıyorsanız sorun yok.

benim 3. sayfa haberleinden hatırladığım ise iki sevgili evdeyken kapıya dayanıp oğlanı rehin alıp kıza tecavüz etmişlerdi kızcağızda kurtulmak için kendini camdan aşağı atmıştı..

böyle şeylere hiçççç gerek yok.. geçenlerde arkadaşıma ev baktık kiralık emlakçıya dedik aile yeri olsun abla o zaman bura size yaramaz dedi gösterdiği sitede 15 tane mühürlü daire varmış.. oralara geliş amacı belli malesef kendinize bunu yapmayın siz çok kıymetlisiniz.

ayrıca polis de basabilir..

Kara düzen ben hiçbir kayıtları yok diye biliyorum.iki taraf içinde çok tehlikeli ev belki bu şekilde çok getiri sağlıyordur fakat ev sahibi açısından da kötü bence evde cinayet işlense yada herhangi başka birşey yaşansa ne olacak tutan için ayrı risk diyelim ki evi tuttum kamera olabilir yada adam kötü niyetli anahtarın yedegiyle eve girebilir ne tarafindan tutsan kötü

Hemde bizim ülkemizde
Böyle birşey için ceza almaz bile suçlu
Ne işi vardı o evde mantığı ile gider
"Gitmeseymiş"
"Kendi kaşınmış"
"Sevişmişse hak etmiştir"

Cezayı geçtim, o görüntüleri gören tanıdık erkekler şantaj bile yapabilir, "benimle de yatacaksın yoksa videonu ailene gönderirim" diye. Seks ne yazık ki kadının "zayıf noktası".

Benim algılama şeklim Bir erkek bunu teklif ediyorsa cinsellik içindir kabul edersen bunu da kabul etmiş olursun.
Ev korkutucu ve riskli ve şu hayatta hiç bir erkek o riskleri göze almaya değmez.

Ben bir arkadaşımın mezuniyetine gidecektim sehir disina.

E kizin arkadaşları olarak 6 kisi olmusuz.
Hepimizi ağırlayacak yer bulamayinca günlük ev uygun gelmis.

Valla ben o yataklarda yatmam diye kendime arkadasimin arkadasinin yurdunu falan ayarladim bir sekilde.

Neyse bunlar gel sohbet edelim diye cagirinca gttim, ev les gibiydi.
Apartmandakiler evde fuhuş yapılıyor diye ihbar etmis ev sahibiyle polis geldi kapiya.

Arkadasim gitti kapiyi acti sonra beni çağırdı.
Iki üç derken kızlarin hepsi kapiya toplandi.
Polis de 2 degil 3 değil yuh kac kisi toplandiniz buraya böyle demişti.

Evin özellikle banyosunda yatak odasında cinsel unsurlar vardi. Hic önermem. O koktuklara bile oturulmaz.
Ben altima poset koyup öyle oturduydum o kadr igrendim.

Ayyy midem kalktı yaa:) orada daha önce ne yapıldığını düşününce bile oturamaz insan tabi. Lekelerin ne lekesi olduğu malum zaten öğğğğğ:)

Kendi evi olsun, adam gibi yemeğe davet etsin, git.
Elalemin vücur sıvılarının yataklara koltuklara ve daha kimbilir nerelere bulaştığı eve para verip gitmenin mantığını aklım almıyor!

Belli ki adam sevişmek için ayarlıyor o evi, senin de niyetin var da evler güvenilir mi diye soruyorsun. Cevap net: güvenli değil. Adam gibi temiz bi otele gidin, ne yapacaksanız orada yapın

Adam sana günlük ev tutalım diyor bu bile ayrılık sebebi.
Madem yakınlaşmak çok istiyor güzel bir apartta ya da otelde akşam yemeği ve içki ayarlasın sonra da geç oldu hadi kalalım burda desin mesela
Böyle hödük gibi söylüyor sen de acaba diyorsun

Kocamla bile tutmam evi kiraya verenlere guvenmem bi kere herseyi gec ne pis isler donmustur belki ayyy hijyenik bile olmaz ya bi de kamera olursa boşverin. Bide cinsellik diye düşünmeyin demissiniz ama illa o noktaya gelir o konu.

Ayyy midem kalktı yaa:) orada daha önce ne yapıldığını düşününce bile oturamaz insan tabi. Lekelerin ne lekesi olduğu malum zaten öğğğğğ:)
Koltuklarinda henüz leke yoktu :)))ama insan o ortami görünce oturamiyor.
Arkama bile yaslanamadim.
Giderken yol üstünden terlik almıştım ben.
Corabiyla gezen o banyoya makyaj nalzemelerini götürüp koyan vardi.
Zaten orada dus alip mezuniyete hazırlanacaklardi.
Her dolapta bebek yagi ,varmis mutafakta bile

Ayyy suss yoksa bende dayanamayacağım:) kendine saygısı olan birisi o evde kalmaz. Yani bile bile kalmaz. Ne yapıldığı belli orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…