sevgiliyle konser

28yagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
101
0
46
Bursa
erkek arkadaşımla yani sevgilimle konsere gidip gitmeme konusunda kararsızım. sanırım çekiniyorum. :14: sevdiğim bi sanatçinin konseri ve geçen yıl gittiğimde bağırıp çağırıp eğlenmiştim onun yanında rahat olamam gibi düşünüyorum. ne yapmalıyım :44: aslında onu çok seviyorum güzel olabilir gibi geliyor. yine de şüphe ediyorum. zaten bir sürü kız olacak etrafta. ay ben çok kıskanırım :40: ne yapmalıyım kızlar ?:1:

Son düzenleme:
Tabi ki tak erkek arkadaşını koluna doğruca git konsere. Dilediğin gibi eğlen, erkek arkadaşının yanında eğlenmeyeceksin de kimin yanında eğleneceksin. Diğer kızlara da takılma, boşver, o kadar kalabalıkta kimsenin gözü kimseyi görmez hele ki söz konusu bir sanatçıyı dinlemekse etraftakilere bakmak pek akla gelmez.

tak koluna istediğin gibi de eğlen!
sevdiğinden mi çekniyorsun, izin ver seni tanısın!

en azından kabul etmiş:))
Valla ben saçından tuta tuta-dırdır yapa yapa zar zor götürmüştüm konsere
üstelik tanıştığımız adamın konserine!! :24:
çok ağır biridir ama ben yine de eğlenebileceğim kadar eğlenmiştim,bence sen de öyle yap,hoşuna gitmicek davranışlardan kaçın ama,sağdakiyle soldakiyle muhabbet kurma sakın:)
hem kıskanacak ne var,sevgilisi kolundayken sağdaki soldaki kızları kesecek hali yok ya
eğlenmene bak en iyisi
hatta bizim yerimize de eğlen :64: :64:

erkek arkadaşımla yani sevgilimle konsere gidip gitmeme konusunda kararsızım. sanırım çekiniyorum. :14: sevdiğim bi sanatçinin konseri ve geçen yıl gittiğimde bağırıp çağırıp eğlenmiştim onun yanında rahat olamam gibi düşünüyorum. ne yapmalıyım :44: aslında onu çok seviyorum güzel olabilir gibi geliyor. yine de şüphe ediyorum. zaten bir sürü kız olacak etrafta. ay ben çok kıskanırım :40: ne yapmalıyım kızlar ?:1:

Etrafta bir sürü kız olacak da ne demek?
normalde ıssız adada mı buluşuyorsunuz?

Back
X