• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle para meselesi…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Para kazanmaya basladiktan sonra da istemeye ya da soyle soyleyeyim tırtıklamaya devam ediyor mu?

Adamın ihtiyaç dediği şey fatura vs olsa belki bı nebze anlayabilirim de, giyim kuşam için utanmadan para istiyor, 6 aylık sevgiliden.

Şunu çok net söyleyeyim, seven erkek, sevdiği kadının gözünde öyle yucelmek ister ki, gerekirse borç alır herkesten yine de sevdiği kadına hiçbir şey belli etmez.

Bu param yokçular genelde öylesine ilişkiye başlayan, başlamışken de ne koparsam kardır mantığıyla ilerleyen arsız utanmazlar oluyor. Bu arsız utanmazlara, bu kadın parasına göz diken yuzsuzlere, bu bu bu paragozlere, zırnık koklatmayin zırnık! Böyle karaktersiz adamciklari da sevmeyin bir zahmet, soğuyun!

Hayret bir şey ya 🙂 daha alti aylik adam kaç kere para dilenmiş, utanmaz ya, sinir oldum.

İyi geceler arkadaşlar,
Bi kaç gündür kafama takılan bi konu var,
Yaklaşık yarım senedir süren bi birlikteligim var,
Ciddi düşünüyoruz gibi,
Ama beni rahatsız eden bi konu var,
Erkek arkadaşım bi süre işsizdi ve kendisine elimden geldigince destek olmaya çalıştım,
Şu sıralar çalışıyor ama benden bi kaç kere kişisel ihtiyaçları için yine maddi olarak talepte bulundu bu beni biraz rahatsız etmeye başladı,
Sizce normal mi ? Benmi abartıyorum…
Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
bir süredir demişsin de zaten yaklaşık 6 aydır berabersiniz. evlatlık olarak alsaydın bari bu ne böyle. bu kadar ödün verme kendinden.

Kesinlikle devam etmeyin ayrılın.
Nasıl başlarsa öyle devam ediyor siz seviyorum diyerekten vermeye devam edeceksiniz oda istemeye devam edecek ve inanın işler çığrından çıkacak ben baya tecrübe edindim bu konuda ne yazikki o yüzden kesin ve net olarak bitirin diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X