• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle para meselesi…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnan parasında degilim,
Geride istemem zaten bi ayrılık olursa,
Ama bi şekilde bu durum beni huzursuz etmeye başladı,
Bu yüzden mi seviyo diye düşünmeye başladım.

Senden edineceği menfaatleri uzaklaştır.
Ödemem var. Aileme verdim. Arkadaşım borç istedi. İhtiyaçlarımı aldım. Para kalmadı gibi....

Eğer böyle bir hissiyatını olmamış olsaydı mesele ayrı ama bunu hissettirdiyse sıkıntı.

Eşimle 11 sene kadar sevgili/nişanlı dönemimiz oldu. İlk günden bugüne kadar para meselesi aramızda sorun olmadı. Hangimiz de olduysak kullandık. Öğrencilik hayatı, maaş günlerimizin denk gelmemesi derken hep kullandık birbirimizin parasını ama bir gün olsun benimlr bu yüzden mi birlikte hissiyatı olmadı.

Niye sadece erkek? Bence bunun kadin erkeği olmaz. Ilişki olmasaydi, o kişisel ihtiyaçlar ne olacakti? Resmen utanmadan karşindakini kullanmak bu.
Ben kadın olarak erkekten talepte bulunmadığımı erkeğin de kadından bulunmaması gerektiğini yazmışım zaten 😄

İyi geceler arkadaşlar,
Bi kaç gündür kafama takılan bi konu var,
Yaklaşık yarım senedir süren bi birlikteligim var,
Ciddi düşünüyoruz gibi,
Ama beni rahatsız eden bi konu var,
Erkek arkadaşım bi süre işsizdi ve kendisine elimden geldigince destek olmaya çalıştım,
Şu sıralar çalışıyor ama benden bi kaç kere kişisel ihtiyaçları için yine maddi olarak talepte bulundu bu beni biraz rahatsız etmeye başladı,
Sizce normal mi ? Benmi abartıyorum…
Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
Ayrılın.Çünkü sizi kullanıyor. Bir erkek/kadın en son seçenek (hani o da belki bir ihtimal) sevgilisinden para istemeli. Bu artık yüzsüzlüğü baya ele almış. Ben olsam sadece rahatsız olmakla kalmaz, direk buz gibi soğurdum.

İşi olsa da olmasa da kişisel ihtiyaçlarını karşılamak istemem. 6 aylık ilişki yani. Hiç mi anası babası kardeşi yok? Şimdi çalışıyormuşta. Arsız olmuş. Kesinlikle ayrılın. Ayrılmadan önce de benim de yok üzgünüm diyin. Bir gün de siz isteyin ne yapacak bakalım😂 her halükarda ayrılın.

ne kadar suredir calisiyor?
aldiklarini geri veriyor mu?
isterken yuzu kizariyor mu yoksa rahat rahat istiyor mu?
Sevgiliden para istenmez diye bisey yok gercekten elzem durumlarda istenir neden istenmesin ama kiyafet vs almak icin istemek bana gore yuzsuzluk

ne kadar suredir calisiyor?
aldiklarini geri veriyor mu?
isterken yuzu kizariyor mu yoksa rahat rahat istiyor mu?
Sevgiliden para istenmez diye bisey yok gercekten elzem durumlarda istenir neden istenmesin ama kiyafet vs almak icin istemek bana gore yuzsuzluk
Büyük bir ihtimalle sigara parası istiyordur

ben sevgiliden para istenir diye dusunuyorum genel KK nin aksine.
Tabi ki iliskinin boyutuna bagli ama benden isteseydi sevgilim rahatsiz olmazdim bu sebeple.

Ama beni burada rahatsiz eden, bu kadar kolay borc isteyebilmesi.
Yani fatura zamanidir, ona sikismissindir o zaman borc istersin.
Ama kiyafet almak icin borc isteyen buna alismistir bence. Sizden istemeye devam eder. Hatta ileride utanc verici duruma da donusur, gider baskalarindan da ister. Bu sekilde evlenip kadinin yedi sulalesine borc takan insanlar cok duyuyorum. O yuzden bu durum beni cok rahatsiz etti. Bence ilerisini dusunmeyin bu adamla.

İnan parasında degilim,
Geride istemem zaten bi ayrılık olursa,
Ama bi şekilde bu durum beni huzursuz etmeye başladı,
Bu yüzden mi seviyo diye düşünmeye başladım.
Parasında da ol bence, niye olmayasın.
O kazancı elde etmek için çaba gösteriyorsun.
O çabayı verebilmek için okullarda dirsek çürüttün, kaç sınava hazırlandın, kaç kitap okudun.
Bunların karşılığını alır hale gelmişken kazandığın paranın neden kıymeti olmasın ki.
Yaşam kalitemiz için aynı evde aynı giderleri yapmaya başlamadan, kazanılan paranın ortak olması bana doğru gelmiyor.
Hele 6 aylık sevgililikte para isteyen adamın prensipleri olduğuna inanmam ben.
Geçen sosyal medyada takip ettiğim bir boşanma avukatı duygusal ilişki içinde sizden para isteyen adamdan koşarak kaçın.
Evliyken bile sizden hep maddi beklenti içinde olan adama güvenmeyin demişti.

Bizim aramızda para alışverişi oluyordu evlenmeden, ama biz senelerdir beraberiz. Altı ayda bu ne rahatlık? Babası, abisi, kardeşi, annesi, arkadaşları dururken 6 aylık sevgilisinden neden istiyor?

Konuyu uzatmaya çıkış aramaya gerek yok.Bu adamdan ne sevgili ne koca olmaz.Biz esimle sevgili iken 5 kuruş parasi yoktu çoğu zaman ama bunu bana bir kere bile yansitmadi,hep beni el üstünde tuttu.Zaman geçtikçe ilişkimiz ilerledikçe ben de ona destek oldum ,elimden geleni yaptım.Hayati paylaştık, düğün yapacak olduk ,esim.ilk maaşını düğünden cok kisa bir sure once aldi,o zamana kadar bir çok şeyi ben yaptim.Evlendikten sonra beraber ödedik.Sizin durumunuz cok baska bir durum adam bildiğiniz sizden geçiniyor, gurursuz ve yiyici.Ne şartla olursa olsun kabul edilemez.Her sey apaçık ortada ,ben böyle biri ile hayatta olamam ,saygı duyamam ,sevemem ,arzulayamam.Isim olmaz

İyi geceler arkadaşlar,
Bi kaç gündür kafama takılan bi konu var,
Yaklaşık yarım senedir süren bi birlikteligim var,
Ciddi düşünüyoruz gibi,
Ama beni rahatsız eden bi konu var,
Erkek arkadaşım bi süre işsizdi ve kendisine elimden geldigince destek olmaya çalıştım,
Şu sıralar çalışıyor ama benden bi kaç kere kişisel ihtiyaçları için yine maddi olarak talepte bulundu bu beni biraz rahatsız etmeye başladı,
Sizce normal mi ? Benmi abartıyorum…
Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
Bu tarz bir ilişki ve erkek bende direkt soğuma ve üstüne çizik atma hissi uyandırıyor net

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X