- 30 Ağustos 2008
- 1.450
- 1.253
- 658
- Konu Sahibi _Feslegen_
onun maaş gününde sende iste bakalım geri verecek mi?yoksa sizi ATM olarak mi görüyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan parasında degilim,
Geride istemem zaten bi ayrılık olursa,
Ama bi şekilde bu durum beni huzursuz etmeye başladı,
Bu yüzden mi seviyo diye düşünmeye başladım.
Ben kadın olarak erkekten talepte bulunmadığımı erkeğin de kadından bulunmaması gerektiğini yazmışım zatenNiye sadece erkek? Bence bunun kadin erkeği olmaz. Ilişki olmasaydi, o kişisel ihtiyaçlar ne olacakti? Resmen utanmadan karşindakini kullanmak bu.
Ben kadın olarak erkekten talepte bulunmadığımı erkeğin de kadından bulunmaması gerektiğini yazmışım zaten![]()
Ayrılın.Çünkü sizi kullanıyor. Bir erkek/kadın en son seçenek (hani o da belki bir ihtimal) sevgilisinden para istemeli. Bu artık yüzsüzlüğü baya ele almış. Ben olsam sadece rahatsız olmakla kalmaz, direk buz gibi soğurdum.İyi geceler arkadaşlar,
Bi kaç gündür kafama takılan bi konu var,
Yaklaşık yarım senedir süren bi birlikteligim var,
Ciddi düşünüyoruz gibi,
Ama beni rahatsız eden bi konu var,
Erkek arkadaşım bi süre işsizdi ve kendisine elimden geldigince destek olmaya çalıştım,
Şu sıralar çalışıyor ama benden bi kaç kere kişisel ihtiyaçları için yine maddi olarak talepte bulundu bu beni biraz rahatsız etmeye başladı,
Sizce normal mi ? Benmi abartıyorum…
Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
Büyük bir ihtimalle sigara parası istiyordurne kadar suredir calisiyor?
aldiklarini geri veriyor mu?
isterken yuzu kizariyor mu yoksa rahat rahat istiyor mu?
Sevgiliden para istenmez diye bisey yok gercekten elzem durumlarda istenir neden istenmesin ama kiyafet vs almak icin istemek bana gore yuzsuzluk
onun maaş gününde sende iste bakalım geri verecek mi?yoksa sizi ATM olarak mi görüyor?
Parasında da ol bence, niye olmayasın.İnan parasında degilim,
Geride istemem zaten bi ayrılık olursa,
Ama bi şekilde bu durum beni huzursuz etmeye başladı,
Bu yüzden mi seviyo diye düşünmeye başladım.
Bu tarz bir ilişki ve erkek bende direkt soğuma ve üstüne çizik atma hissi uyandırıyor netİyi geceler arkadaşlar,
Bi kaç gündür kafama takılan bi konu var,
Yaklaşık yarım senedir süren bi birlikteligim var,
Ciddi düşünüyoruz gibi,
Ama beni rahatsız eden bi konu var,
Erkek arkadaşım bi süre işsizdi ve kendisine elimden geldigince destek olmaya çalıştım,
Şu sıralar çalışıyor ama benden bi kaç kere kişisel ihtiyaçları için yine maddi olarak talepte bulundu bu beni biraz rahatsız etmeye başladı,
Sizce normal mi ? Benmi abartıyorum…
Fikirlerinizi bekliyorum, Teşekkürler.
Ben olsam ayrılırdimFikirleriniz önemli arkadaşlar yani nasıl davranmam gerekiyo bilmiyorum,
Bişeyde diyemiyorum
Burada bize sana konuna yardım edenlere değil sevgiline atar yapsan belki şuanda bu dertlerin de olmaz di!Sananeyse o zaman yok 6 ay yok yarım sene hesabı yapma..
Bazen bazı şeylerin farkında olsanda başkalarından da duymak istersin..
Ay klasik yorum :)Burada bize sana konuna yardım edenlere değil sevgiline atar yapsan belki şuanda bu dertlerin de olmaz di!
Hep gül bacım. Sevgilin de senin paraları yerken gülüyordurAy klasik yorum :)
Gülüyorum sadece.