bizde saygi var iste, tartissak bile asla kufur olmaz.. acaba ben tartismayi cokmu seviyorum ya !!! buda ister istemez onu urkutuyor ama hakli oldugum seyler cok..Tartışılır ama saygı çerçevesinde olmalı, olursa ilişkinin geleceği olur..
aynn inatlastik, ona soylediklerimin aynisini ama baska versiyonunu kendisi soyledi bana benden intikam alircasina..Olur arada ki mesafeden dolayı..İki tarafta alttan almak istememiş inatlaşmıssınız
sana karsi artik iyi olmayacagim, beni unutabilirsin dedi.. sen benim sevgimi haketmiyorsun dedi.. sanki bitis noktasina getirdi bu iliskiyi ama hala izliyor beni acaba whatsappa giriyormu diye.. yahu ama bende hakliyim bu erkekler neden hatalarini kabul etmiyorki anlamis degilim..Olur arada öyle tartışmalar bende de soğuma oluyor dediğin gibi sonra da üzülüyorum benimki de aynen soğutuyorsun diyor tartışma olduğu zaman böyle geçip gidiyor :)
Zaten pesinden kosmayacagimi cok iyi biliyor.. ki kosmamda cizgim bellidir.. bu soylediklerinden sonra hic cevap vermedim.. sen bilirsin dedim gecistirdim.. bizim iliskimizde ailelere karsi karsilikli saygi var.. ikimizin arasindada var bu saygi.. dedigim gibi kufur hakaret yok.. tartissak bile saygi cercevesinde oluyor.. ofkelenipte agzimizdan kotu laf cikmaz.. o benim ne tur bir insan oldugumu cok iyi biliyor.. hic bir zaman kosan ben olmadim hep o oldu.. kendisinede dedim senin ardindan yalvarmam dedim ..Mesafe bahanesinin arkasına saklanmadan şunu muhakkak dipnot etmelisin. Saygı herşeyin önünde gelmelidir. Sana bir kez saygısızlık yapan her tartstığınzda yapmak isteyecek sonra bu bir alışkanlık haline gelip sürekli bir hal alacak. Kim olursa olsun ne kadar seversen sev istersen öl ama ona o incecik kırmızı çizgiyi hatırlat.
Bu mesafe aramizdaki on ulke kadar..Bu mesafe nekadar?
Bende yaziklar olsun sana dedim, bu iliski icin yaptiklarimi hicmi gormedin dedim.. sevgisini haketmiyormusum guya..Hmm erkekler tartışmada sanki bilmiyorum da çok çabuk kestirip atabiliyor gibi ya :/ ben de anlamış değilim canım haklısın ama sevgimi haketmiyorsun filan demeseymiş keşke
:/ demişsin zaten canım yazmadım diye tekrar bence de yazma şimdilikBende yaziklar olsun sana dedim, bu iliski icin yaptiklarimi hicmi gormedin dedim.. sevgisini haketmiyormusum guya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?