Sevgiliyle tatil

LaVieEnRose12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
51
63
3
29
İyi günler. Bir konuda kafam çok karışık o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum. Bu yaz erkek arkadaşım ve arkadaşlarının beraber tatil planı var ve beni de çağırıyorlar. Benim dışımda hepsi çalışıyor bi tek ben öğrenciyim aralarında. Sorun şu ki parayı ailemden isteyemem bu yüzden üç seçeneğim var. Seneye yurtdışına gitme planım vardı o yüzden para biriktiriyorum ya o paradan alıp vereceğim, kışın beş parasız dolaşacağım yerine eklemek için ya da erkek arkadaşım karşılamayı teklif etti ama param varken de ondan böyle bir şeyi talep etmek çok hoş olmaz hem de biraz utanıyorum açıkçası. Diğer seçenek de gitmemek zaten. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Kafam karışık iyice. Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için

Not: Ailemin haberi var. İzinleri de var.

Son düzenleme:
sevgil ne kadarlık sevgili
yaşınız kaç?

ben de sevgilimle tatıle gitmiştim , o zaman otel parasını o karsılamıstı ben de yolda yediğimiz içtiğimiz ve yakıtı vermiştim
çok lüks bir otele gitmiştik bu yuzden yakıtı ödeme sartını koştum
o kişi şuanda eşim

ama sıradan bir sevgili ile tatile gitmezdim.

Parayı harcamamak için mi yoksa başka bir sebeple mi peki? Yani karşı tarafa sebep olarak ne söylerdiniz?
Yurt disina gitmek icin para biriktiriyorsunuz,o paradan veremeyeceginizi soylemelisiniz. Ayrica aileden gizli de olmamali bazi seyler ,dunyanin binbir turlu hali var

Yaşlarımız 21 27. Arkadaşları da onun yaşlarda, onların da kız arkadaşları gelecek. Ocaktan beri birlikteyiz çok değil ama sıradan sevgili kastınızı anlamadım ben

Sevgili ve tatil başlığını görünce KK Fetva Hattı gelmedi mi buraya hayret, ehehe. Dilimi ısırayım da gelmesinler. :) Tatile gidebilirsin tabi ama ben özellikle Cem Garipoğlu olayından beri aileden habersiz bir şekilde gidilmesini doğru bulmuyorum. İlla sevgilimle gideceğim demek zorunda değilsin. Kız arkadaşlarımla gideceğim de ama nerede olduğunu bilsinler en azından, hiç bilmemelerinden daha iyidir.

Ben erkek arkadaşıma tatil paramı karşılatmam ama sen çok gitmeyi istiyorsan, erkek arkadaşının da ileride bunu kafana kakmayacağına eminsen (ben kimseye kefil olamıyorum bu anlamda) neden olmasın?

O olay habersiz miydi ki sanki bir gece beraber dışarı çıkmışlar diye kalmış aklımda benim zaten habersiz iş yapmam, haberleri olur sevgilim ve kalabalık grupla gideceğimizden ama yine de dediğiniz gibi emin olamama olayı var. Biz çok yeniyiz aslında ama isterse 4 5 yıllık olsun yine de yaşamadan emin olunmaz böyle bir şeyden bence.

ben eşimle evlenmeden önce eşim çalışıyorken çok kereler tatile gittim. çoğunluğunda param vardı hep cebimde duran ama bana pek ödetmedi onun maaşını bi sağlam yedik. hala da konuşuruz oh gençliğimizde iyi ki yiyip içip gezmişiz bak şimdi vakit bulamıyoruz o kadar die.
bu senin sevgilinle arandaki ilişkiye bakar. biz rahat bi çifttik benim eşim paranın lafını asla yapmayacak karakterde bi adam. o zaman da yapmazdı şimdi de yapmaz. ha benim de mali durumum iyiydi para yiyici tipim de yoktu bu huyumu da bilirdi (sen böylesin diye söylemiyorum durumu anlatmaya çalışıyorum). dolayısıyla çok güzel tatiller yaptık.
bu günler geri gelmez gelecek planlarınız varsa arada size mali destek atmasını çok da gurur yapmayın derim..

Şahsen erkek arkadaşım beni davet ediyorsa ödemesinde de sakınca görmüyorum.
En azından en kötü ihtimal sizinkinin yarısını bile ödeyebilir yani.
Bence ödemeli, ödesin yani, öder herhalde
Yukarıda birisi yazmış aslında yol parası, yiyecek içecekler bendendi o oteli karşılamıştı diye. Aklıma yattı aslında ben de böyle bir şeyler teklif edebilirim. Ödemesine ödemek istiyor da sonra düşünmesin bu kız acaba param için mi birlikte diye çok kötü olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…