- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi LaVieEnRose12
-
Ailemin erkek arkadaşımdan haberi var, zaten tatil planımız olduğundan bahsetmiştim ve bana güvendikleri için sorun etmeyeceklerini biliyorum. 21 yaşındaki kızın hayatına yasakları koyup sonra çoğu kız gibi gizli gizli, yalan söyleyerek mi gitmem lazım anlamıyorum ki.
Ailemin erkek arkadaşımdan haberi var, zaten tatil planımız olduğundan bahsetmiştim ve bana güvendikleri için sorun etmeyeceklerini biliyorum. 21 yaşındaki kızın hayatına yasakları koyup sonra çoğu kız gibi gizli gizli, yalan söyleyerek mi gitmem lazım anlamıyorum ki.
21'im. Ya şimdi yaşamayacağım da ne zaman yaşayacağım diye düşünüyorum. Hatalar insanlar için sonuçta. Ayrılık da olabilir işin sonunda ama en azından yaşamadım diye üzülmem.bırakın karşılasın. Ama senin yaşının 25 in üzerinde olmasını umuyorum
Aksi halde böyle bir fikire girişmen riskli .
hoş bende 25 inden önce az gezmedim öhüm öhüüüm neyse konu ben değilim. Onun için git kız aman yaaaa güveni verdiyse sana git.
Kendime güveniyorum demedim ailem bana güveniyor dedim. Beni geçmişimle kabul etmeyen erkeği ben neden kabul ediyim yahu? İstemeyene kapı orada derim biter. Bunu sorun edecek birisi olmasın hayatımda mümkünse ya. Size de bol şansben sana gizli gizli git demedim zaten, aksine haberleri olmadan gitme demeye getirdim. kendine guveniyor olabilirsin ama 5 aylik erkek arkadasa nasil guveniyorsun orayi cozemiyorum??
onu da gectim, bu erkek arkadasinla evlenmezsen, esas esinle evlenince ona soyleyebilecek misin eski erkek arkadasimla tatile gittik falan diye? hadi sen soyledin diyelim, esinin tepkisi ne olacak?
bunlar benim bakis acimdaki goruslerim. sizin yasam tarziniz bambaska olabilir.
bol sans hayatinizda.
Evet biraz tuhaf bir toplum yapımız var maalesef. Rahat olmak biraz iyidir de bu sefer de demesin bu kız yüzsüz benim paramı yiyor diye. Ay çok utanç verici olmaz mı ama az para değil tatil bu sonuçtacanım burdakilere aldırma sen.
bir kez genç olunuyor. 21 yaşında evden kaçıp 2 çocuklu dayak yiyen kadınlara etmedikleri lafı sevgilisi ve arkadaşlarıyla ailesinin bilgisi dahilinde gezen kıza ederler.
çünkü özgürsün mutlusun. bizim toplum özgür mutlu kadınlara tahammülsüz. nikah ve çocuk varsa sekse pozitif bakar yoksa 30 yaşında olsan da ayıp.
merak etme sen normalsin. doğru yoldasın. kafanı karıştırtma. gençsin git eğlen bu yaşlar bir daha gelmiyor.
tek önerim sevgiline bağlanma ve bencil ol. mesela davet ediyorsa bırak o ödesin. sen ödersen ayrılırsanız kendi hayalini gerçekleştirmene paran kalmaz.
bencil ol.
Evet biraz tuhaf bir toplum yapımız var maalesef. Rahat olmak biraz iyidir de bu sefer de demesin bu kız yüzsüz benim paramı yiyor diye. Ay çok utanç verici olmaz mı ama az para değil tatil bu sonuçta
Biliyor tabii ağzımdan düşmüyor ki. Kimi görsem seneye work and travel yapıcam haberin var mı modundayım para biriktirdiğimi bilmeyen kalmadıya o genel tavrınla anlaşılır bence. daha yeniymişsiniz ama mesela ben fazla tutumluydum eski ilişkimde o da bana gönül rahatlığıyla harcama yapardı. yani para yemek isteyen kızlar anlaşılıyor bence o mizaçta değilsen o yaftayı yapıştıramaz.
para biriktirdiğini biliyor mu sevgilin
Ay darısı başıma diyim o zamanBen gitmiştim, her şeyi eşim karşıladı param olmasına ragmen. Çünkü planları o yaptı. Hatta pariste evlenme teklifi yaptı. Gitmeseydim hayatımın en romantik teklifini kaçırabilirdim. Karşınızdakine güvenirseniz, gidin tabi.
Ben üniversitedeyken de bekarken de kızlı erkeklı çok yurtiçi yurtdışı tatiline çıktım. İlla aynı odada kalmak gerekmiyor nasıl bir algı var sizde bilemiyorum.
Gitmezdimİyi günler. Bir konuda kafam çok karışık o yüzden fikirlerinizi almak istiyorum. Bu yaz erkek arkadaşım ve arkadaşlarının beraber tatil planı var ve beni de çağırıyorlar. Benim dışımda hepsi çalışıyor bi tek ben öğrenciyim aralarında. Sorun şu ki parayı ailemden isteyemem bu yüzden üç seçeneğim var. Seneye yurtdışına gitme planım vardı o yüzden para biriktiriyorum ya o paradan alıp vereceğim, kışın beş parasız dolaşacağım yerine eklemek için ya da erkek arkadaşım karşılamayı teklif etti ama param varken de ondan böyle bir şeyi talep etmek çok hoş olmaz hem de biraz utanıyorum açıkçası. Diğer seçenek de gitmemek zaten. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? Kafam karışık iyice. Teşekkürler şimdiden cevaplarınız için
Ay demeyin öyle ya canım çıktı biriktiricem diye öğrenci halimle senelerdir. 1 gece kalmak bile ne kadarmış yuh yani sömürüyorlar resmenyurt dışı planı için biriktirdiğin o kadar parayı 3 gün sevgilinle tatil yapıp kışı fakir geçirmek için harcayacak kadar zekiysen (!) git bence
bunun bilincindeysen onu mu harcasam diye aklından bile geçirmemelisin . 3 günlük erkek için (ki hayatının sonuna kadar seninle olup olmayacağı bile belli değil ) hayalini bırakıyorsun. Lütfen bu kadar bağımlı olmayın ya erkek arkadaşınıza. gençsiniz anlıyorum, bende gencim . ama gençliği anlamak için paran yokken illa sevgiliyle tatile gitmeye gerek yok bence.Ay demeyin öyle ya canım çıktı biriktiricem diye öğrenci halimle senelerdir. 1 gece kalmak bile ne kadarmış yuh yani sömürüyorlar resmen
Biliyor tabii ağzımdan düşmüyor ki. Kimi görsem seneye work and travel yapıcam haberin var mı modundayım para biriktirdiğimi bilmeyen kalmadı
Parayı bu kış tekrardan yerine koyabilirim ama çok sıkışırım o yüzden düşündüm. Yoksa yurtdışı planımı iptal etmiyorum kesinlikle o kadar da değil.bunun bilincindeysen onu mu harcasam diye aklından bile geçirmemelisin . 3 günlük erkek için (ki hayatının sonuna kadar seninle olup olmayacağı bile belli değil ) hayalini bırakıyorsun. Lütfen bu kadar bağımlı olmayın ya erkek arkadaşınıza. gençsiniz anlıyorum, bende gencim . ama gençliği anlamak için paran yokken illa sevgiliyle tatile gitmeye gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?