Sevgiliyle tatil

ben sana gizli gizli git demedim zaten, aksine haberleri olmadan gitme demeye getirdim. kendine guveniyor olabilirsin ama 5 aylik erkek arkadasa nasil guveniyorsun orayi cozemiyorum??
onu da gectim, bu erkek arkadasinla evlenmezsen, esas esinle evlenince ona soyleyebilecek misin eski erkek arkadasimla tatile gittik falan diye? hadi sen soyledin diyelim, esinin tepkisi ne olacak?
bunlar benim bakis acimdaki goruslerim. sizin yasam tarziniz bambaska olabilir.

bol sans hayatinizda.

canım burdakilere aldırma sen.

bir kez genç olunuyor. 21 yaşında evden kaçıp 2 çocuklu dayak yiyen kadınlara etmedikleri lafı sevgilisi ve arkadaşlarıyla ailesinin bilgisi dahilinde gezen kıza ederler.

çünkü özgürsün mutlusun. bizim toplum özgür mutlu kadınlara tahammülsüz. nikah ve çocuk varsa sekse pozitif bakar yoksa 30 yaşında olsan da ayıp.

merak etme sen normalsin. doğru yoldasın. kafanı karıştırtma. gençsin git eğlen bu yaşlar bir daha gelmiyor.

tek önerim sevgiline bağlanma ve bencil ol. mesela davet ediyorsa bırak o ödesin. sen ödersen ayrılırsanız kendi hayalini gerçekleştirmene paran kalmaz.

bencil ol.

21'im. Ya şimdi yaşamayacağım da ne zaman yaşayacağım diye düşünüyorum. Hatalar insanlar için sonuçta. Ayrılık da olabilir işin sonunda ama en azından yaşamadım diye üzülmem.

Kendime güveniyorum demedim ailem bana güveniyor dedim. Beni geçmişimle kabul etmeyen erkeği ben neden kabul ediyim yahu? İstemeyene kapı orada derim biter. Bunu sorun edecek birisi olmasın hayatımda mümkünse ya. Size de bol şans

Evet biraz tuhaf bir toplum yapımız var maalesef. Rahat olmak biraz iyidir de bu sefer de demesin bu kız yüzsüz benim paramı yiyor diye. Ay çok utanç verici olmaz mı ama az para değil tatil bu sonuçta

Evet biraz tuhaf bir toplum yapımız var maalesef. Rahat olmak biraz iyidir de bu sefer de demesin bu kız yüzsüz benim paramı yiyor diye. Ay çok utanç verici olmaz mı ama az para değil tatil bu sonuçta

ya o genel tavrınla anlaşılır bence. daha yeniymişsiniz ama mesela ben fazla tutumluydum eski ilişkimde o da bana gönül rahatlığıyla harcama yapardı. yani para yemek isteyen kızlar anlaşılıyor bence o mizaçta değilsen o yaftayı yapıştıramaz.

para biriktirdiğini biliyor mu sevgilin

Biliyor tabii ağzımdan düşmüyor ki. Kimi görsem seneye work and travel yapıcam haberin var mı modundayım para biriktirdiğimi bilmeyen kalmadı

Ben gitmiştim, her şeyi eşim karşıladı param olmasına ragmen. Çünkü planları o yaptı. Hatta pariste evlenme teklifi yaptı. Gitmeseydim hayatımın en romantik teklifini kaçırabilirdim. Karşınızdakine güvenirseniz, gidin tabi.

Ben üniversitedeyken de bekarken de kızlı erkeklı çok yurtiçi yurtdışı tatiline çıktım. İlla aynı odada kalmak gerekmiyor nasıl bir algı var sizde bilemiyorum.

yurt dışı planı için biriktirdiğin o kadar parayı 3 gün sevgilinle tatil yapıp kışı fakir geçirmek için harcayacak kadar zekiysen (!) git bence

Ay darısı başıma diyim o zaman

Gitmezdim

yurt dışı planı için biriktirdiğin o kadar parayı 3 gün sevgilinle tatil yapıp kışı fakir geçirmek için harcayacak kadar zekiysen (!) git bence
Ay demeyin öyle ya canım çıktı biriktiricem diye öğrenci halimle senelerdir. 1 gece kalmak bile ne kadarmış yuh yani sömürüyorlar resmen

Eğer sizin masraflarınızı da karşılayabilecek maddi durumu varsa içiniz rahat edecekse bırakın o ödesin . İçiniz rahat etmeyecekse bir kısmını ailenizden alıp ödeyebilirsiniz.

Ay demeyin öyle ya canım çıktı biriktiricem diye öğrenci halimle senelerdir. 1 gece kalmak bile ne kadarmış yuh yani sömürüyorlar resmen
bunun bilincindeysen onu mu harcasam diye aklından bile geçirmemelisin . 3 günlük erkek için (ki hayatının sonuna kadar seninle olup olmayacağı bile belli değil ) hayalini bırakıyorsun. Lütfen bu kadar bağımlı olmayın ya erkek arkadaşınıza. gençsiniz anlıyorum, bende gencim . ama gençliği anlamak için paran yokken illa sevgiliyle tatile gitmeye gerek yok bence.

Biliyor tabii ağzımdan düşmüyor ki. Kimi görsem seneye work and travel yapıcam haberin var mı modundayım para biriktirdiğimi bilmeyen kalmadı

o parayı sana harcatıp tek başına yurt dışı tatili yapmayasın diye plan yapmıyordur inşallah!

ne yap ne et o paraya dokunma.

kendi karşılamayı teklif ettiyse kabul et bence. ailen de biraz harçlık al orda geri kalan şeyleri kendin karşılarsın. onun dışında eğlenmene bak.

tek başınıza gitseniz düşün derdim ama arkadaş grubuyla gitmek daha güvenli kızlı erkekli olcakmışsınız zaten ne güzel.

Erkek arkadaşının erkek arkadaslariyla senin ne isin var tatilde ben onu anlamadım. O kadar para harcayip tatile gideceksen bari basbasa olsaydiniz...

Ben geçen sene erkek arkadaşımla gitmiştim, iyi ki de gitmişim. Keşke bu sene de gidebilsem. Bence erkek arkadaşınızın ödemesinde problem yok, para biriktirdiğinizi bile bile teklifi kendisi etmiş. Çok da problem değil ödemesi, gurur yapılacak mesele değil.

Parayı bu kış tekrardan yerine koyabilirim ama çok sıkışırım o yüzden düşündüm. Yoksa yurtdışı planımı iptal etmiyorum kesinlikle o kadar da değil.

Tatile para ayırmadım dersin sevgilinin durumu iyiyse çokda ısrar ederse karşılasın takma. Sen de çalışmaya başlayınca onu götürürsün belki çocuğunu da :) anladın sen onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…