• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliyle tatil

5 aylık erkek arkadaşa tatile çıkmak için güvenemiyorsa hemen ayrılsın daha iyi. Cem Garipoğlu örneği falan verilmiş ki aman aman. Konu sahibi sevgilinin psikopat olabileceğini düşünüyorsan hemen ayrıl.

Sadece 5 aylık erkek arkadaş masrafların hepsini karşılamamalı. Ben oraya takıldım. Aileniz size biraz yardım etmez mi? Yarısı en azından.

Evet ben verdim ama ailesinden habersiz olarak, gittiği yeri söylemeden tatile çıkmaması için verdim. Yoksa erkek arkadaşının tatile davet ettiği için psikopat olduğunu iddia etmedim. Kaldı ki psikopat olmasa da 5 ay birini tam anlamıyla tanımak için erken zaten.

Sadece ilk msji okudum aradaki yorumları okumadım. Birikmiş paranı yurtdisina çıkmak için harca. Sevgilinin parasıyla da tatile fln gitme sen çalışmaya başlayınca istediğin gibi gidersiniz zaten.

Yaşıtın olarak sevgilimin bana böyle bir talebi olsa kabul etmezdim. Sonuçta o para kolay kazanılmıyor ve bence sevgili sıfatı ufak tefek yemekler haricinde -ki ben bizim ilişkimiz içinde o da henüz okuduğu için yemek ısmarlamasını da kabul etmiyorum- ağır masrafları kaldıracak bir sıfat değil. Hele ki yalnızca beş ayda... Gideceksen bence kendi paranla gitmelisin ya da ailenden almalısın... Ki ben olsam yurt dışı fırsatı varken paramı kısa süreli Türkiye tatiline harcamazdım. Şöyle düşün eğer ilişkinizin uzun süreceğine dair inancın varsa bu geçirdiğiniz ilk yaz ve sonuncu olmayacak, gidecek bol bol zamanınız olacak. Seneye gidebilirsin. Ama kısa sürecekse zaten ilişki bitince o anılar akılda güzel kalmaz.

aynen. özel hayatı için bilgilerimizi bi polis nasıl kullanabilir?
Hukuk okuyorum.

İnanın şuraya bu konuyla ilgili "hukuk" kapsamında "yapamaz, edemez, bakamaz, öğrenemez" gibi şeyleri yazmak istiyorum.

Sonra dönüp diyorum ki "amaan boşver neler görüp duymadık ki?" :işsiz: Öyle bir bıkkınlık.

Bize danıştığın şekilde erkek arkadaşına danışamıyorsan bence ilişkiniz daha yeni. Yoksa para konusunu aranızda konuşup halledebilirdiniz. Bence gitmemen uygun olur.

Hukuk okuyorum.

İnanın şuraya bu konuyla ilgili "hukuk" kapsamında "yapamaz, edemez, bakamaz, öğrenemez" gibi şeyleri yazmak istiyorum.

Sonra dönüp diyorum ki "amaan boşver neler görüp duymadık ki?" :işsiz: Öyle bir bıkkınlık.

evet doğru. mesela başka bir ülkede olsa muhtemelen mağdur olan devlete tazminat davası bile açar özel bilgilerime nasıl ulaşılabilir diye. ama bizde aklına bile gelmez insanların

ben sana gizli gizli git demedim zaten, aksine haberleri olmadan gitme demeye getirdim. kendine guveniyor olabilirsin ama 5 aylik erkek arkadasa nasil guveniyorsun orayi cozemiyorum??
onu da gectim, bu erkek arkadasinla evlenmezsen, esas esinle evlenince ona soyleyebilecek misin eski erkek arkadasimla tatile gittik falan diye? hadi sen soyledin diyelim, esinin tepkisi ne olacak?
bunlar benim bakis acimdaki goruslerim. sizin yasam tarziniz bambaska olabilir.

bol sans hayatinizda.
evli misiniz? evliyseniz esiniz ilk sevgilinz mi merak ettm.

Guvendigim bi adamsa onun karsilamasina izin verirdim. Ne var yani teklif eden o durumu olmasa soylemez zaten. Kizlar gururlu olmayin gereksiz gereksiz. Ödesin ne var bunda

Ben katılmıyorum kızzzz gereksiz değil gerekli gurur bence:)

Yani yani paramı ödetip kendimi muhtaç durumuna düşürmezdim, kimseye minnet edemem ben. Bana para yiyen taraf olmak çok yanlış çok onur kırıcı geliyor

Yarın öbür gün ayrılırlarsa ya da kavga ederlerse yüze vurulan ilk konu bu olur. Adı da senin tatil paranı bile verdim yedirdim içirdim sen nankörlük ediyorsun olur. Hiç hoş bir durum değil.

Öte yandan adamın ödemeyi teklif etmesini doğru buluyorum. Ben çalışıyorum sen öğrencisin ben ödeyeyim olması gereken ve hoş bir yaklaşım:)

Sonuç olarak teklif doğru ama kabul etmek çok da doğru değil:)

5 aylik süre birini tanimak icin uzun bir süre degil bence, hemde konu sahibini uyarmakda fayda var günümüzde kac yillik olupta erkek arkadaslari tarafindan tecavüz edilen ,öldürülen genc kizlar var.
Psikopat olan biri avini elde edene kadar kendini pek belli etmez.
Eşlerine bile tecavüz eden insanlar var yalnız bu dünyada. Böyle düşünürsek tek başımıza yaşamamız lazım sanırım. Yetişkin insanların zaten ilişkisi olur bu 'av' saçmalığı neyseki bizim kafa yapımızda pek yok. Ama yine de düşündüğünüz için teşekkürler:dua:

Eşlerine bile tecavüz eden insanlar var yalnız bu dünyada. Böyle düşünürsek tek başımıza yaşamamız lazım sanırım. Yetişkin insanların zaten ilişkisi olur bu 'av' saçmalığı neyseki bizim kafa yapımızda pek yok. Ama yine de düşündüğünüz için teşekkürler:dua:

Evet her türlü insan var benim burda demek istedigim sey su güveniyorsaniz tabi yine gidin ama birilerini haberdar ederek gidin bir arkadasin da dedigi gibi kiz arkadasimla gidiyorum diyin ailenizinde haberi olsun, bu sadece yarariniza illa birsey olcak demiyorum ama temkinli davranin diyorum.

Ben her iliskide avlanma felan olur demedim iliskiniz daha taze diye tanimayabilirsiniz dedim. neyse bende tesekkür eder susarim..

Bence KESINLIKLE gitmeyin. Bir erkek icin ideallerinizden asla vazgecmeyin. Siz utanir para istemezsiniz, erkek arkadasiniz da sizi mahcup etmemek icin(!) Para teklifinde bulunmaz.
İdeallerimden vazgeçmiyorum ki. Parayı kışın toplayabilirim ama sıkışırım yazdım zaten oraya. Parayı da ben istemedim o dedi grupça gidicez senin de gelmeni istiyorum rezervasyonu ben yapıcam ikimize diye

Evet her türlü insan var benim burda demek istedigim sey su güveniyorsaniz tabi yine gidin ama birilerini haberdar ederek gidin bir arkadasin da dedigi gibi kiz arkadasimla gidiyorum diyin ailenizinde haberi olsun, bu sadece yarariniza illa birsey olcak demiyorum ama temkinli davranin diyorum.

Ben her iliskide avlanma felan olur demedim iliskiniz daha taze diye tanimayabilirsiniz dedim. neyse bende tesekkür eder susarim..
Ailemin haberi var yazmıştım zaten ondan önce cevap olarak

Ah bu genc kizlar.Ne oluyor ailenden gizli tatile gidince ? O kadar ekstrem gorunuyor ki gozunuze, merak etme evlenince bunlarin cok guzel seyler olmadigini anlayacaksin..

Hadi yolda kaza gecirdin veya basina birsey geldi ya da vicdanin nasil el verecek habersiz gitmeyi.Bana dusmez yargilamak ama inan hic kimse icin aileni uzmeye degmez

Ah bu genc kizlar.Ne oluyor ailenden gizli tatile gidince ? O kadar ekstrem gorunuyor ki gozunuze, merak etme evlenince bunlarin cok guzel seyler olmadigini anlayacaksin..

Hadi yolda kaza gecirdin veya basina birsey geldi ya da vicdanin nasil el verecek habersiz gitmeyi.Bana dusmez yargilamak ama inan hic kimse icin aileni uzmeye degmez
246153. DEFA YAZIYORUM. AİLEMİN HABERİ VAR. İZİN VERİYORLAR.

Back
X