- 22 Kasım 2010
- 11.281
- 20.168
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1. evet ailesi değilim ama ailesi gibi düşünüyorum bunun neresi sacma ?
2.Evet kend istedigini yapar ama bunu yapmak için burda fikir yada yandaşlk arıyorsa ben buna yandaşlık yapmam .
3.Özgecanla alakası var oda genc bir kızdı ve kanı bozuk biri yuzunden gencecik yaşda aramızdan ayrıldı .Bu kardeşiminde gidecegi kişilerin bu gibi bi zihniyete sahip olmadıklarının garantisini verebilirmsin ? veremezsin bende aksını idea edemem ozaman kotuyu risk etmekdense riske girmemek çok daha iyi . Bu da sadece orneklerden biri o .Daha neleri var.
Sıkı buyutulmeye gelince Kendi kararlarımızı kendimizin aldıgını dogruları yaptımız zamanlar dahi yanlışlarımız oldu hepimizin . bana sordugun soruyla ne alakası var kuzum bu konunun . Ben gitmesin dememin sebeblerini acıkladım anlayıp anlamamak hak verip vermemek size kalmış . İyi forumlar..
kesinlikle gitme derim.Orda polislerle basın belaya girerse ailene söylerler nerde olduğunu.Apışıp kalirsin
Kaç yaşındasın ona göre yorum yapcam
İzin verdiler mi cidden ben öyle işey yapsam dayak yerdim hala da yiyebilirim bence.Benim ailem de arkamdan su dökerek yollamadı zaten. Ama yalan söylememeyi tercihettim. Genç ama çocuk değil. Benim söylediğim de koşa koşa git değil zaten. Gideceksen yalan söylemeden git diyorum. Ne diyeyim ki daha?
kesinlikle gitme derim.Orda polislerle basın belaya girerse ailene söylerler nerde olduğunu.Apışıp kalirsin
İzin verdiler mi cidden ben öyle işey yapsam dayak yerdim hala da yiyebilirim bence.
Ergenlik döneminde sadece cafeye gittiğim için bile dayak yedim tatile gitmek hem de sevgiliyle düşünemedim bile:) bir de cidden para nerden buluyprsun hadi bi şelilde asileştin ailen kızsa da çıktın yola onlar para vermedikte sonra 15-18 yaş arası bii kız çocuğu çoook zor hareket eder hele de ben gibi safsasorularım bitti
cidden merak ediyorum diğer aileler nasıl yaklaşıyor bu durumlara ondan soruyorum
Kaç yaşındasın ona göre yorum yapcam