• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilizin/eşinizin en beğendiğiniz/beğenmediğiniz özellikleri

berfusude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
21
0
0
Diğer
kızlar hadi sevdiceklerinizin en sevdiğiniz ve sevmediğiniz özelliklerini yazmaya ... biraz dedikodu yapıp çekişirelim beyleri ne dersiniz :52::52:

mesela benimki aşırı kıskançtır ama bir o kadarda duygusall :16: bazen kıskançlıkları beni çıldırtırıyor ama göze göz dişe diş uyguluyorum arada anlasın diye :52::52:

sorumsuz, tembel ve sabitfikirli olması, sadece kendibildiğini yapan dikbaşlı birisi olması, benim dediklerime sonradan iş işten geçtikten sonra hak vermesi diye uzaarrr giderrr..
ben bu adamın neyini sevmişim ya gerçi :44:

En başta iyi yürekli, merhametli, ahlaklı, vicdanlı bir insan olması sırf bana karşı değil herkese karşı böyle olması ve karakterinin oturmuş olması beni çeken yönleri. Unutkan olması ve giyim tarzı bazen beni iten yönleri. :9:

her zaman alttan almasına, en sinirli ve çekilmez anlarımda bile bana katlanmasına, bana aşık oluşuna bayılıyorm :D

yaa varyaa bazen sinirden köpürüyorum durduk yere sorgu yağmuruna tutuyor :47::47: ama ne yapıyım sıramı bekliyorum ertesi güne acısını çıkarıyorum nasıl olsa:21::21: sonra bana sen çok cadısın diyor :ssz::ssz:

tek sevmediğim yönü var dağınık olması, diğer her yönü harika canım kocamın:16:

mukemmeli buldum diyorsun yani canim :)))) dort dortluk insan yok diyolardi bide varmis demekki bizi kandiriyolar darisa basima o zaman :)) suan hayatimda kimse yok bende olunca yazicam bakalim neler cikicak ortaa :))

mukemmeli buldum diyorsun yani canim :)))) dort dortluk insan yok diyolardi bide varmis demekki bizi kandiriyolar darisa basima o zaman :)) suan hayatimda kimse yok bende olunca yazicam bakalim neler cikicak ortaa :))

çok şükür canım buldum 7 yıldırda evliyim, darısı başına:34:

tartışmalarımızın % 90 ı dağınık olmasından kaynaklı, % 10 da ıvır zıvır:nazar:

sorumsuz, tembel ve sabitfikirli olması, sadece kendibildiğini yapan dikbaşlı birisi olması, benim dediklerime sonradan iş işten geçtikten sonra hak vermesi diye uzaarrr giderrr..
ben bu adamın neyini sevmişim ya gerçi :44:

evet yaaa sonrada ben inat değilim sensin inat der işin içinden çıkarlar :32:

canım bişey yemek istediğinde ne yapar eder alır yedirir, romantiktir sevgisini belli eder sakız bile alsa direk vermez süpriz yapar başkalarının yanındaysa asker arkadaşıymışım gibi napıyon nerdesin diye uyuz gibi konuşur :9:

çokk düzgün dürüst zeki ve karakterli adam gibi adam nadir rastlanır böylesine.. ama suskun sessiz ağız dolusu güldğümü hatırlamıorum..

Back
X