Sevgillikte hesabi sizce kim ödemeli?

İlk başlarda bir o bir ben ödüyordum. Artık yillandik o ödüyor, tabi ben işsizim bide o faktör var

Kk nin bir diger iki yuzlulugu...
Baska konulara gelince kadin erkek esit; hesap odemeye gelince erkek odesin...

Kadin da erkek de odemeli.
Yemegi erkek ismarliyorsa , kahveyi kadin ismarlamali..

Konu sahibi size gelince de erkek arkadasinizin arsasindan evinden bahsetmissiniz. Adam sizi yemege goturmek icin evi, arsayi mi satsin ?

Beni yemeğe götürmek mi bilip etmeden konuşmayın ben ona asla beni yemeğeçıkart vs demedim o şekilde hava atmasını bilen kendisi 3 5 in lafını etmeyecek saçma buluyorum erkek ödemeli hesabi

Sevgililikte hesabı kim öder diye bir soru bence çok yanlış bir soru.
Benim görüşüm her zaman kadın ya da erkeğin ödemesi değil. Sonuçta haftada 2-3 kere buluşulduğunu düşünsek bu adam ya da kadın para basmıyor her defasında erkek ödeyecek diye bir kural yok ya da böyle bir ayet inmedi. Yemeği erkek ısmarlıyor ise kahveyi kadın ısmarlar. Kahve içmeye erkek götürüyor ise kadın bir sinemaya götürebilir. Herşeyi erkek verecek diye bir şey yok. ben karşıyım buna. herkesin bir gücü var, maddi manevi sıkıntısı var. karşılıklı anlayış gerekli. Erkekleri banka olarak görmek bana saçma geliyor. 29 yaşındayım evliyim. şimdiye kadar ne flört dönemlerim de ne de nişanlılık evlilik döneminde, karşı tarafa yüklemedim. Yanlış buluyorum, net!

Nasıl rahat ediyorsunuz her zaman ona ödetmeyi ?
En azından bi kahveyi dondurmayı ne bileyim baska bigün yemegi siz ödeyebilirsiniz

yani tabiki erkek ödemeli bence ama birazdan linç ekibi gelirr, "hani eşitlik nerde yeaaaaa" diye bağrınıp, yemeği erkek ödesin dediğimiz için bizi eskort ilan ederler.
Hıı çok haklsn ama erkeğin ağırlığı olmalı i
yani tabiki erkek ödemeli bence ama birazdan linç ekibi gelirr, "hani eşitlik nerde yeaaaaa" diye bağrınıp, yemeği erkek ödesin dediğimiz için bizi eskort ilan ederler.
Hahah doğru

Burda nasıl rahatça erkek ödesin diyebiliyorsunuz hayret doğrusu. İlişkide bir taraf Arap prensi diğer taraf da Medine dilencisi mi? Bazen erkek öder bazen kadın ben sevgililik zamanımda da nişanlılık zamanımda da böyle yaptım. Sürekli bir tarafa ödetmek yüklenmek olur mu? Sevgilim (şimdiki eşim) istemese bile ısrar eder öderdim. Bazen tuvalete gidiyorum diye hesap öder gelirdim. Yemeği o ısmarlamışsa kahveyi ben öderdim. Bazen erkekler gururuna yediremiyor ama kadının bunu bahane edip hiç elini cüzdanına götürmemesi yanlış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…