Ee sen ayrıl geç bile kalmşsnCüzdanı arabada bıraktım falan diyor. Ben de o yüzden benden ayrılsın diye dua ediyorum benim gibi aptalı bulduğu için peşimi bırakmıyor of of
Yuhhh ya ne kadar yüzsüz.. bence direkt sal gitsin..vakit kaybı biriymiş.. cüzdanı unutmuşmuş!!?!?..Cüzdanı arabada bıraktım falan diyor. Ben de o yüzden benden ayrılsın diye dua ediyorum benim gibi aptalı bulduğu için peşimi bırakmıyor of of
Sanki yemek ısmarladı da.. 5 yıldızlı restorana mı götürdü.. fast food falan yedirmiştir eminim..Haa aynen bende böyle düşünüyorum ki zaten ben hep tokgidiyorum toplasan 2 kez yemek anca yedik onun da lafını yapmasn bi zahmet
Aynen öyle hamburgerciye gittik yaniSanki yemek ısmarladı da.. 5 yıldızlı restorana mı götürdü.. fast food falan yedirmiştir eminim..
Beni yemeğe götürmek mi bilip etmeden konuşmayın ben ona asla beni yemeğeçıkart vs demedim o şekilde hava atmasını bilen kendisi 3 5 in lafını etmeyecek saçma buluyorum erkek ödemeli hesabiKk nin bir diger iki yuzlulugu...
Baska konulara gelince kadin erkek esit; hesap odemeye gelince erkek odesin...
Kadin da erkek de odemeli.
Yemegi erkek ismarliyorsa , kahveyi kadin ismarlamali..
Konu sahibi size gelince de erkek arkadasinizin arsasindan evinden bahsetmissiniz. Adam sizi yemege goturmek icin evi, arsayi mi satsin ?
Niye erkekler para mi basiyor surekli ?Beni yemeğe götürmek mi bilip etmeden konuşmayın ben ona asla beni yemeğeçıkart vs demedim o şekilde hava atmasını bilen kendisi 3 5 in lafını etmeyecek saçma buluyorum erkek ödemeli hesabi
Benim görüşüm bu şekilde hanfendiNiye erkekler para mi basiyor surekli ?
Nasl yani anlamadimbaşıma bişey gelmeyecekse tabiki erkek demek isterim.
Nasl yani anlamadim
Hıı çok haklsn ama erkeğin ağırlığı olmalı iyani tabiki erkek ödemeli bence ama birazdan linç ekibi gelirr, "hani eşitlik nerde yeaaaaa" diye bağrınıp, yemeği erkek ödesin dediğimiz için bizi eskort ilan ederler.
Hahah doğruyani tabiki erkek ödemeli bence ama birazdan linç ekibi gelirr, "hani eşitlik nerde yeaaaaa" diye bağrınıp, yemeği erkek ödesin dediğimiz için bizi eskort ilan ederler.
Nasl rahat ediyorsunz derken toplasnz iki kere yemek yedik 6 aylık ilişkideNasıl rahat ediyorsunuz her zaman ona ödetmeyi ?
En azından bi kahveyi dondurmayı ne bileyim baska bigün yemegi siz ödeyebilirsiniz
Canım bu arada sen nasıl bir ilişki yaşıyorsun bilmiyorum ama sana yanlış öğretmişler :) erkeğin ağırlığı hesap ödemek ile olmuyor :)Hıı çok haklsn ama erkeğin ağırlığı olmalı i
Hahah doğru
Neyle olur anlatın öğrenelimCanım bu arada sen nasıl bir ilişki yaşıyorsun bilmiyorum ama sana yanlış öğretmişler :) erkeğin ağırlığı hesap ödemek ile olmuyor :)
Hep banklarda duvar kenarlarında mı takılıyorsunuzNasl rahat ediyorsunz derken toplasnz iki kere yemek yedik 6 aylık ilişkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?