- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
- 468
Çokkkkkk haklısınızzzzz !!Burda nasıl rahatça erkek ödesin diyebiliyorsunuz hayret doğrusu. İlişkide bir taraf Arap prensi diğer taraf da Medine dilencisi mi? Bazen erkek öder bazen kadın ben sevgililik zamanımda da nişanlılık zamanımda da böyle yaptım. Sürekli bir tarafa ödetmek yüklenmek olur mu? Sevgilim (şimdiki eşim) istemese bile ısrar eder öderdim. Bazen tuvalete gidiyorum diye hesap öder gelirdim. Yemeği o ısmarlamışsa kahveyi ben öderdim. Bazen erkekler gururuna yediremiyor ama kadının bunu bahane edip hiç elini cüzdanına götürmemesi yanlış bence.
Valla o kadar kapsamlı bir konu kii şuan burada anlatsam da pek anlaşılacağını anlayabileceğini düşünmüyorum.Neyle olur anlatın öğrenelim
Tam olarak hislerimi yazmışınsnz çok doğruzaten ben ödemeye çalışsam da ödetmez, zaten bence erkek koruyucu kollayıcı pozisyonundan dolayı bir aileyi tek başına geçindirecek güce, kuvvete, en önemlisi de mantığa sahip olmalıdır. Ha yarının ne getireceği belli olmaz, çok zengin biriyle evlenirsin işler ters döner, bunlar hep kader. Ama başta ekonomiye kadını dahil etme mantığında olan erkek bana gerçekten hiç hoş gelmiyor.
P.S. senelerdir çalışırım, muhtemelen evlenince de çalışacağım. Ama biri karşıma çıkıp benim paramla hesap kitap yapmaya kalkarsa bu kız kaçar.
Burda nasıl rahatça erkek ödesin diyebiliyorsunuz hayret doğrusu. İlişkide bir taraf Arap prensi diğer taraf da Medine dilencisi mi? Bazen erkek öder bazen kadın ben sevgililik zamanımda da nişanlılık zamanımda da böyle yaptım. Sürekli bir tarafa ödetmek yüklenmek olur mu? Sevgilim (şimdiki eşim) istemese bile ısrar eder öderdim. Bazen tuvalete gidiyorum diye hesap öder gelirdim. Yemeği o ısmarlamışsa kahveyi ben öderdim. Bazen erkekler gururuna yediremiyor ama kadının bunu bahane edip hiç elini cüzdanına götürmemesi yanlış bence.
Oda sizin kafaszlgnz ne diyim yaniValla o kadar kapsamlı bir konu kii şuan burada anlatsam da pek anlaşılacağını anlayabileceğini düşünmüyorum.
Sen erkeğin ağırlığını hesap ödemesine ve cüzdanına bağlamışsın bunu da en az yazdıgın mesajlarda 5 kez tekrarlamışsın. ama o işler öyle olmuyor .. ne diyorsun ? benim sevgilim çok ağır sürekli hesabı o ödüyor falan mı ?
1 kere yemek ısmarladığında verdiğin 50 lira seni fakir mi yapıyor ? ya da oh bugün de hesap ödemedim kısa günün karı diye mi düşünüyorsun ?
adam sana açık açık maddi manevi sorunlar olabilir demiş. ne kadar mal mülk sahibi olursa olsun insanın yeri gelir eşref saati olur yeri gelir eşek saati. her daim prası olacak diye bir kaide yok.
benim eşim görüşelim dediğim de hayatım hafta sonu mu yapsak yorgunum derdi.. ben anlardım ki maddi olarak sıkışık. atlar giderdim evin önüne.. hadi aşağı in derdim.. o gün bütün masrafı ben karşılardım.
azıcık düşünceli olun. bence.
Asla ondan demedim ki ben zaten param yoksa evimden çıkmam ki hediye almasını severim karşımdaki insana supriz yapmasını severim bunları düşünürüm kimsenin parasını sömürme gereği olan birisi değilim ben zaten insanlar işine geldiği gibi algılıyor her şeyi kendilerine hesap ödediltigi için demek ki öyle teselli ediyolar kendilerinionu bende yaparım, erkek arkadaşım tuvalete gider, hemen kalkalım diye hesabı ister öderim hemen ama dediğim gibi zaman kaybetmeyelim hemen kalkalım diye. Seyahate çıktığımda bişeyler ister benden onları alırım fln parasını tabiki istemem. Bunlar çok ayrı şeyler. Zaten burda hesabı erkek ödemeli diyen kimse cebinden çıkacak 3 kuruşun hesabını yaptığı için demiyor onu bence.
Bunun için benden uzaklaşyrsa uzaklaşsn zatenİnsan eşine herşeyi ödetemiyor, sevgilinizden nasıl bekliyorsunuz anlamadım. Kimse kimseye bu kadar mecbur değil. Çok fazla geçmez adam sizden uzaklaşır.
Oda sizin kafaszlgnz ne diyim yani
kafasızlığınız derken ?
benim beyin yapımı sorgulamak sana mı kaldı canım ? buraya bu tarz konular açtığına göre beyin yaşın bence belli.
Çok şükür malım mülküm elbette ki yerinde.. ne hesap ödemeye ne de ödetmeye ihtiyacım yok. sizi saygıya davet edeceğim ama sizin onu da bildiğinizi düşünmüyorum.
o yüzden şahsıma ettiğin bu hakaretten dolayı seniMune ablaya devrediyorum :)
umarım insanlara hakaret etmemeyi öğrenirsin.
Hadi gülegüle
Oda sizin kafaszlgnz ne diyim yani
Asla ondan demedim ki ben zaten param yoksa evimden çıkmam ki hediye almasını severim karşımdaki insana supriz yapmasını severim bunları düşünürüm kimsenin parasını sömürme gereği olan birisi değilim ben zaten insanlar işine geldiği gibi algılıyor her şeyi kendilerine hesap ödediltigi için demek ki öyle teselli ediyolar kendilerini
Alıntılama yapamamışım ama üstte cevap yazdımonu bende yaparım, erkek arkadaşım tuvalete gider, hemen kalkalım diye hesabı ister öderim hemen ama dediğim gibi zaman kaybetmeyelim hemen kalkalım diye. Seyahate çıktığımda bişeyler ister benden onları alırım fln parasını tabiki istemem. Bunlar çok ayrı şeyler. Zaten burda hesabı erkek ödemeli diyen kimse cebinden çıkacak 3 kuruşun hesabını yaptığı için demiyor onu bence.
Babam hep derdi .. baba evin de gör de.. koca evin de şımarma diyeÖvündüğünüz şeyin adı beleşcilik yalnız
Ne kadar itici keşke farkına varsanız ne yaptıgınızı dısarıdan nasıl göründügünüzü
Erkek arkadasınız varmıski kendini kullandırmamaya baslamıs
Kadın dediginin aileden görmüş olması ne kadar önemli bir kez daha farkettim
Asıl senin dediğinle benim dediğim ayrı şey sen erken kalkmak içi o tuvaletteyse yani bi nevi mecburiyetten ödemekten bahsetmişsin. Ben ilişki yaşayan iki insan oturup bir şeyler yiyorsa iki tarafta arada bir ödemeli diyorum aynı şey değil. Burda erkek ödemeli diyen 3 kuruşun hesabını yapmıyor diyorsun ama konu sahibi diyor 6 Aydın sevgiliyiz hiç ödemedim erkek ödemeli ödemeyi teklif bile etmedim. Yuh yani insan birlikte bi şeyler yiyor nasıl ödemeyi teklif bile etmez bana gayet 3 kuruşun hesabı gibi geldi[QUOTE="Mandarins, post: 60931557,
onu bende yaparım, erkek arkadaşım tuvalete gider, hemen kalkalım diye hesabı ister öderim hemen ama dediğim gibi zaman kaybetmeyelim hemen kalkalım diye. Seyahate çıktığımda bişeyler ister benden onları alırım fln parasını tabiki istemem. Bunlar çok ayrı şeyler. Zaten burda heonu bende yaparım, erkek arkadaşım tuvalete gider, hemen kalkalım diye hesabı ister öderim hemen ama dediğim gibi zaman kaybetmeyelim hemen kalkalım diye. Seyahate çıktığımda bişeyler ister benden onları alırım fln parasını tabiki istemem. Bunlar çok ayrı şeyler. Zaten burda hesabı erkek ödemeli diyen kimse cebinden çıkacak 3 kuruşun hesabını yaptığı için demiyor onu bence.
Bi arkadaş şey yazmış aileden görmeli insan o kadar doğru ki. 6 Aydın hiç hesap ödememiş ödemeyi teklif bile etmemiş yuh yaniK Kirazxyz canım hiç yorma kendini konu sahibinin bunu anlayabilecek yaşta olduğunu düşünmüyorum. bizler eşlerimiz ile ya da önceki yaşamımız da sevgililerimz ile yiyip içtiğimizden ayda yılda 1 hesap ödediğimzden dolayı kafasızlığımızı ilan etti arkadaş :) çok sevgili Mune ablacığa seslendim. Şimdi gelir.
Çok şükür hanfendi sizin göremediğiniz şeyleri görmüşmdr baba evindeBabam hep derdi .. baba evin de gör de.. koca evin de şımarma diye
Elhamdülillah
Muhakkak tatlımmmmÇok şükür hanfendi sizin göremediğiniz şeyleri görmüşmdr baba evinde
Düşüncen çok yanlış. Neden sadece erkek ödesin. Ben eşimle tanıştığımda o çalışıyordu ben okuyordum. Çoğunlukla o öderdi veya ortak öderdik ama mutlaka teklif ederdim. Daha sonra çalışmaya başlayınca hangimiz denk gelirse o ödüyordu hiç aramızda sorun olmadı. Evlendik şimdi o ödüyorBen hesabı erkek öder diye bilirim 6 aylık bir ilişkim var her zman hesabi o öder ben teklif dahi etmem böyle gördüğüm için cevremde bana doğrusu bu gelirdi hep erkek arkadaşm bana 3 haftadr görüşelim demiyor bende dün telde baskı yaptı niye demiyorsun fln diye zamanın olmuyor dedi tatile gittik fln dedim boş zamnında oluyor demiyosun belki maddi manevi uygun olmuyorum dedi sizce bana laf mi soktu yani bana öyle geldi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?