Alıntılama yapamamışım ama üstte cevap yazdım
3 5 kurusun lafini yapıyor olsam evden çıkmam lazm o zmaan heraldeAsıl senin dediğinle benim dediğim ayrı şey sen erken kalkmak içi o tuvaletteyse yani bi nevi mecburiyetten ödemekten bahsetmişsin. Ben ilişki yaşayan iki insan oturup bir şeyler yiyorsa iki tarafta arada bir ödemeli diyorum aynı şey değil. Burda erkek ödemeli diyen 3 kuruşun hesabını yapmıyor diyorsun ama konu sahibi diyor 6 Aydın sevgiliyiz hiç ödemedim erkek ödemeli ödemeyi teklif bile etmedim. Yuh yani insan birlikte bi şeyler yiyor nasıl ödemeyi teklif bile etmez bana gayet 3 kuruşun hesabı gibi geldi
Az önce kafasız diyordunuz :) Ne ara hanımefendi oldum yahuu :)Çok şükür hanfendi sizin göremediğiniz şeyleri görmüşmdr baba evinde
Sürekli buluşuyorsunuz sürekli bir taraf hesap ödüyor sen ben olmamalı diye hiç hesaba karışmak istemiyorsunuz. Bana sevgilim öde demezdi ben tuvalete gitme bahanesiyle gider öderdim buna karşındakini düşünmek denir.okudum evet ama çok farklı yerlerdeyiz. Sen hesap konusunu çok önemsiyorsun ben de iki sevgili arasında 3 kuruşluk yemekte sen-ben olmasının çok anlamsız olduğunu söylüyorum,
hatta sana bişey diyeyim mi, biz dışarı çıkarken erk arkım bana sadece ehliyetini al çanta manta taşıma der. Yani burda duyduğum şeyler çok ilginç kızlar.
Ee sen ayrıl geç bile kalmşsn
Ayrılmıyor sorun orda bende görüşmüyorum saplantı yaptı seni öldürürüm şu bu sürekli tehdit ediyor bende başkasına aşık olsun diye dua ediyorumYuhhh ya ne kadar yüzsüz.. bence direkt sal gitsin..vakit kaybı biriymiş.. cüzdanı unutmuşmuş!!?!?..
Manevi olarak uygun olmadığını söyleyerek bu konunun kendisini rahatsız ettiğini ima etmiş bence. Durumun beleşçilikten farkı yok.Övündüğünüz şeyin adı beleşcilik yalnız
Ne kadar itici keşke farkına varsanız ne yaptıgınızı dısarıdan nasıl göründügünüzü
Erkek arkadasınız varmıski kendini kullandırmamaya baslamıs
Kadın dediginin aileden görmüş olması ne kadar önemli bir kez daha farkettim
Eşimle evlenmeden önce bazen ben öderdim bazen de . O her zaman ben ödeyeceğim desede olmaz bu sefer ben verecegim der ısrar ederdimBen hesabı erkek öder diye bilirim 6 aylık bir ilişkim var her zman hesabi o öder ben teklif dahi etmem böyle gördüğüm için cevremde bana doğrusu bu gelirdi hep erkek arkadaşm bana 3 haftadr görüşelim demiyor bende dün telde baskı yaptı niye demiyorsun fln diye zamanın olmuyor dedi tatile gittik fln dedim boş zamnında oluyor demiyosun belki maddi manevi uygun olmuyorum dedi sizce bana laf mi soktu yani bana öyle geldi ?
Siz bence eşinizi işten alın o evde yatsn siz çalışın ona bakın o kafa yapısıda gördüm biraz sizi benAz önce kafasız diyordunuz :) Ne ara hanımefendi oldum yahuu :)
Hiç merak etmeyin, şikayet ettim sizi.. dilerseniz sizde edin :) ama ben şahsınıza hakaret etmediğim için ceza yemeyeceğim.. ama siz yiyeceksiniz :)
Biz ikimizde çalışıyoruz canım :) Eşimin kazandığı ev kredisine, mutfak alışverişine, faturalara gidiyor.Siz bence eşinizi işten alın o evde yatsn siz çalışın ona bakın o kafa yapısıda gördüm biraz sizi ben
Öyle deme erkek hep ısmarlayacak konu sahibi hep yiyecekniye erkek ödemeli? erkek parayı arka bahçesindeki ağaçtan mı buluyor? saksıda mı yetiştiriyor?
Öyle demeyin lütfen.. Biz eğer kadınlar olarak 1 yemek parası, 1 çay parası, 1 kahve parası verdiğimiz zaman kafasız oluyoruz şşşşşniye erkek ödemeli? erkek parayı arka bahçesindeki ağaçtan mı buluyor? saksıda mı yetiştiriyor?
Hahah peki hesap ödeyince siz kaynana karışası varsa karışmıyor mu hiç bir şeye altınlara fln neyin kafası buErkegin ağırlığı olmali deyip bunu sadece hesap odemesine baglayinca yarin öbür gün burdaki konular gibi kayimvalidem herseyime karisiyor yok altinlarimi aldi yok gelinligimi onlar secti vs vs dememek de gerekiyor.
Agirlik sadece hesap oderken olmuyor.
Para yoktur amenna. Varsa ki baba evinde hepimizden cok gormussunuz yazdiginiza göre, biraz da görgü ve terbiye gorseymissiniz keşke.
İnsan kafası.Hahah peki hesap ödeyince siz kaynana karışası varsa karışmıyor mu hiç bir şeye altınlara fln neyin kafası bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?