Sevgiliniz belli ki bu tarz şeyleri kafaya takıyor, ona sorun bakalım siz onun ilki olacak mısınız? Yok eğer öyle değilse zaten sizi hak etmemiştir. Bu tarz genellemelerin sadece kadınlara yapılmasından nefret ediyorumNeden anlattığımı söylliyim. O bana sormadı belki ama resmen psikolojik baskı uyguladı. Senin gibi bi kızla olduğum için mutluyum ilkin olucam falan. Sormuyo ama dolaylı yoldan soruyo. Bakireyim. Ama yaşanmışlıklar var
Sen onun ilki misin?Neden anlattığımı söylliyim. O bana sormadı belki ama resmen psikolojik baskı uyguladı. Senin gibi bi kızla olduğum için mutluyum ilkin olucam falan. Sormuyo ama dolaylı yoldan soruyo. Bakireyim. Ama yaşanmışlıklar var
Ya bu yorum o kadar içten yazılmış ki, ister bazılarına doğru gelsin ister yanlış beğenmesem olmazdıBen olsam anlatmazdım. Valla hiçbir erkek bilmeyi haketmiyor bana göre. Çünkü öğrenenlerin birçoğu seni geçmişinle yargılıyor, her sorunda üste çıkmak için koz olarak kullanıyor. Onlar önce kendi yedikleri haltlara baksınlar bir zahmet.
Hepsi olmasa da birçoğu evlenmeden önce en az 1 kere de olsa ilişkiye girmek için ölürler resmen, ama evlenilecek kıza geldi mi el değmemiş olsun isterler. Valla birçoğu böyleyken, olmayanları ayırt etmek de bir o kadar zor olacağı için, garanti olsun diye ağzımı açmazdım ben. Az kendinizi düşünün, akıllı olun ya, siz kapattınız o defteri zaten ne diye açıyorsunuz ki şimdi?
Valla kızan bana kızsın umrumda değil, destekliyorum saklayanları. Saygılar.
Edit: Ya bir de ne hakla soruyor ki, ona ne geçmişte kimle naptığından? Sen onun kimle naptığını merak edip de kurcalıyor musun? Ya bu erkeklere gıcık oluyorum artık. Oldu olacak gel psikoloğa gidelim, çocukluğuma inelim de sen de rahat et ben de derdim.
Bi senedir birlikteyiz. Şu an evlenme teklifi aldım seneye evliliği de düşünüyoruz.
Ve ben çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum.
Ondan önce 5 yıllık ilişkimden ayrıldım. Tabiiki bazı durumlar yaşandı. Cinsel birliktelik değilde diğerleri işte siz anladınız. Çok kere kapalı ortamda bulundum. Yeni sevgilime Bunun vicdan muhasebesini yaparken bir anda söyleme gereğinde bulundum o bana sormadı. Anlattım çok kötü oldu ağladı görmek istemiyorum seni dedi. Sonra onu kaybetmemek için tekrar yalana başvurup hatta yeminler edip( sadece bi kere oldu ve senin düşündüğün tarzda açıklıkta birşey değildi dedim.
Anlatırsam onu kaybedicem. Anlatmazsam vicdanım susmuyor. Beni yargılamanızı istemiyorum. Sadece bir fikir. İnanın kafayı sıyırmak üzereyim.
Neden anlattığımı söylliyim. O bana sormadı belki ama resmen psikolojik baskı uyguladı. Senin gibi bi kızla olduğum için mutluyum ilkin olucam falan. Sormuyo ama dolaylı yoldan soruyo. Bakireyim. Ama yaşanmışlıklar var
Peki kendisi seni ilki olarak mı görüyor da senden böyle bir şeyi bekliyor?Neden anlattığımı söylliyim. O bana sormadı belki ama resmen psikolojik baskı uyguladı. Senin gibi bi kızla olduğum için mutluyum ilkin olucam falan. Sormuyo ama dolaylı yoldan soruyo. Bakireyim. Ama yaşanmışlıklar var
bakireliğini bozmayacak şekilde , yüzeysel bişey önsevişme gibi sanırsamDiğerleri dediğin ne ben anlamadım
öyle mibakireliğini bozmayacak şekilde , yüzeysel bişey önsevişme gibi sanırsam
Ben başak o yaybaşak burcumu bu adam?
bakireliğini bozmayacak şekilde , yüzeysel bişey önsevişme gibi sanırsam
Ya ama haksız mıyım, biraz açık konuşacağım ama geneli "milli" olmayı bir meziyet olarak görürken, neden böyle ikiyüzlüce yaklaşımlarla kızlara böyle bir şart getiriyorlar ki?Ya bu yorum o kadar içten yazılmış ki, ister bazılarına doğru gelsin ister yanlış beğenmesem olmazdı
yay burcu rahattır ama bilemedim. başak burcu biraz takıntılı oluyor. detaya takılı kalma. herkes bişiler yaşıyor. önemli olan karakterin. diğer arkadaşlarında dediği gibi sadce o yüzden sevmedi seni .. onlarda neler neler yaşıyor... mutluysan boşver..Ben başak o yay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?