Sevgilme geçmişi anlatamıyorum

Sakalmaka niye nben buyum işine gelirse demek varken ? Karakterine değil zarına bakıyorsa o herif tekmeyi basacaksın zaten bir kere kafa yapınız farklı zaten ? En güzelini yapmışsın da yine yalana başvurup iyice batırmışsın boş yere sen gibi hayat arkadaşı da zor bulur millet kandırma derdinde dürüstlük değil

Sevgiliniz belli ki bu tarz şeyleri kafaya takıyor, ona sorun bakalım siz onun ilki olacak mısınız? Yok eğer öyle değilse zaten sizi hak etmemiştir. Bu tarz genellemelerin sadece kadınlara yapılmasından nefret ediyorum . Biz de isteriz sevdiğimiz adama dokunan ilk kadın olmayı bizim de hakkımız o zaman.

Sen onun ilki misin?

Ya bu yorum o kadar içten yazılmış ki, ister bazılarına doğru gelsin ister yanlış beğenmesem olmazdı

Diğerleri dediğin ne ben anlamadım

Bu sözleri sana söylemesi bile takıntılı bir insan olduğu anlamına gelir zaten.

Bir erkek durup durup 'ilk' muhabbeti yapıyorsa o adam dürüstlüğü haketmiyordur. Bu kadar da net söylüyorum.

Kusura bakma ama 'en anlatılmayacak' erkek sınıfına gereksiz bir açıklama yapmışsın.

Peki kendisi seni ilki olarak mı görüyor da senden böyle bir şeyi bekliyor?
Bizim burada b.klu da sidikliye gülüyor derler, bilmem anlatabildim mi?

Anlatmana ne gerek var evlilikten evvel cinsel ilişki yaşaman gayet normal oda yaşamıştır erkeklerin çoğu yaşıyor zaten bakirede olabilirsin olmayabilirsinde

anlatmak zorunda degılsın yaaaa nıye zorluyosun kendını gunah ettım tövbe et bu sevgılınle evlenmeden bole seyler yasama pişmanlıgın gunah ettım dıyeyse anlarım da o da senın gıbı bır kul Allaha verecegın hesaptan daha mı onemlı onun sana kızması kımbılır onun ne hataları olmustur hıc karıstırma bu cocukla olmazsa da baskalarına da anlatmak zorunda degılsın vıcdan yapmanna da gferek yok herkesın gunahı kendıne

niye anlatma zorunluluğu hissediyorsun?
kaldı ki bakire değilsen bile bunu açıklamak anlatmak zorunda asla değilsin.
seni tanıdığı günden itibaren önemli bile bile kaşınmayın kendi çok mu dürüst sanki anasının karnından çıkmış hiç bir kadına eli değmemiş dokunmamış öpmemiş cinsellik yaşamamış hayır yani niye sadece erkeklere mübah diye bakılıyor.
suç erkeklerde değil bu olaya böyle bakıp onlara koz veren kadınlarımızda

Ya ne meraklısınız geçmişinizi iyi yada kötü geleceğe taşımaya !
Gerçekten kaşınmışsınız.
Geçmiş bitmiştir. Hata yapılmıştır ders alınmış yada alınmamıştır.
Sorsa belki amenna anlatırsınız yada anlatmazsınız ama durduk yere kendinizde kötü izlenim bırakıyorsunuz. Cinsel temas olmasa bile adamın aklına karpuz kabuğu sokmaktan başka birşey değil.

Ya bu yorum o kadar içten yazılmış ki, ister bazılarına doğru gelsin ister yanlış beğenmesem olmazdı
Ya ama haksız mıyım, biraz açık konuşacağım ama geneli "milli" olmayı bir meziyet olarak görürken, neden böyle ikiyüzlüce yaklaşımlarla kızlara böyle bir şart getiriyorlar ki?
Kaldı ki konu sahibi bakire hala, istedikleri 2 damla kan değil miydi? E tamam o var işte, o zaman kapasınlar çenelerini bir zahmet.
Napalım yani, kuleye mi kapatalım kızları, kimse görmesin diye? Yaklaşmayana kezban, yaklaşana kaşar derler, karar versinler artık.

adam sormadıysa anlatmanın gerekliği oldugunu düşünmüyorum ben.
ondan önceki hayatınız sizi bağlar sevgilinizi değil ah be hemcinslerim.

Ben başak o yay
yay burcu rahattır ama bilemedim. başak burcu biraz takıntılı oluyor. detaya takılı kalma. herkes bişiler yaşıyor. önemli olan karakterin. diğer arkadaşlarında dediği gibi sadce o yüzden sevmedi seni .. onlarda neler neler yaşıyor... mutluysan boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…