Sevgilme geçmişi anlatamıyorum

Ben onun ilki degilim ama o bana açık oldu. Herşeyini anlattı.

Sen de ben de anlatayım ne var dedin ama kazın ayağı öyle değilmiş di mi?

Bundan sonrasına bak artık bence. Geçmişin için özür dilemek yerine dik durup ve yanlış bir şey yapmadığını söylemek zorundasın.
Aksi halde bu insanla bir ömür bu konuda plak gibi takılı kalırsınız.

sen dürüst bir kızsın . ama şuda var anlatmak zorunda değilsin . o hiç mi yapmamış sanki ?neden ağlıyor krize giriyor . bir insanı seviyorsan her şekilde seversin . adam gelse ben senden önce biriyle yattım dese ağlamaya mı başlayacaksın ?ne saçma şeyler bunlar ya .
geçmiş geçmiş diye tuturuyorlar . kendi geçmişlerine baksınlar bi zahmet . bunun için kendini ezdirme . ben böyleyim işine gelirse de . çocuk musunuz sadece ele ele tutuşcaksınız . buna inanan erkek aptaldır zaten .

Yahu ne diye anlatıyorsunuz?
Yaşanmış gitmiş adam sormuyor bile.
Bu tarz şeyler çiftler arasına soğukluk sokar. Çok çok öbemli bşr şey olmadığı sürece anlatılması taraftarı değilim.
Bunun vicdanla alakası yok.

nasıl gecmısten nıye bahsettınız ya hayat kurmayı plandıgınız ınsan tabıkı gecmısınızı bılmelı gecmısınız gelecegınızede ışık tutar

Siz yeminler edip ikna ettiğinizi sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Asla unutmayacak ve her kavgada sizi buradan vuracak. Çok büyük hata etmişsiniz. Vicdan yapmanız iyi hoş dürüstlük güzeldirde bizim ülkemizde böyle yaşanmışlıklar sadece kadını bağlıyor. Erkek elimin kiri diyor.

Neyi anlatacaksın arkadasım ciddi soruyorum anlamadım.
anlamadım ki nasıl öptüğünü sarıldığını , ne yaptığınımı anlatıcan.cîddi soruyorum neyi anlatacaksın arkadasım bişey olmamışsa.
O da sana anlattı mı hangi kızı öptüğünü kaç kere seviştiğini ...

malesef!!!!!!!!!!111

Tipik erkek manyaklığı.
Krize girmeler, seni görmek istemiyorumlar vs vs
Kendileri sütten çıkma ak kaşık.
Ama iyi oluyor biz kadınlara. Bunları bu hale getiren biziz.

Belki de seninle bir şeyler yaşamak için nabız yokladı
başkalarıyla yaşamış benle de yaşar gibilerinden

yapabileceğiniz en büyük hatayı yapmışsınız karşı taraf size böyle bi konuda açıklama yaptımı yooo e o azaman zorunuz ne ?
sizin geçmişiniz ondan öncesi sizi bağlar ona karşı vicdan azabı çekecek bir durum yok..

İlişkiniz onun seni bırakamayacağı noktaya geldiğinde al karşına açık açık anlat, ilişkini yalan üzerine koyma. Tepki gösterirse bak sen de yaşamışsın böyle Şeyler olabilir diye Sabırla anlayana kadar baştan baştan anlat, bir yerden sonra kabullenecektir.

Tipik erkek manyaklığı.
Krize girmeler, seni görmek istemiyorumlar vs vs
Kendileri sütten çıkma ak kaşık.
Ama iyi oluyor biz kadınlara. Bunları bu hale getiren biziz.
herkes aynı değil ama işte var böyleler .
bakire olsada kızlar birşeyler yaşamış oluyor artık .
o yüzden bakire arayışına anlam veremiyorum . helede belli bir yaştan sonra saçma geliyor bana .
adamda yaşamış ayrıca . ne istiyor vajinusmus problemli isteksiz bir kadın mı ?evlendikten sonrada yatakda kütük gibi yatıyorsun diye eleştiriyorlar ama .
zaten normal bir kadınsa belli bir yaşa kadar birşeyler yaşamazsa problemlidir benim gözümde .haklısın kadınlar bekaretleriyle övünmekten vazgeçerse o zaman birşeyler değişebilir .

gecmiste yasadigin seyler sadece seni ilgilendirir..neden durduk yere soyledin ki..soylediginxe verdigi tepkiler tipik erkek hareketleri..sanki kendisi sutten cikmis ak kasik..bidaha boyle konulari acma..seni seven boyle sevsin..

Hak veriyorum açıkçası.Ki ben yapılan yorumlardan farklı bir yorumda bulundum. Açıkla dürüst ol diye.Ama o kadar yorumda insanlar yaşadıklarını yazmışlar hak etmiyorlar, başına kakarlar diye.
Herkes yaşadıklarından gördüklerinden yorum yapıyor.
Demekki çoğu erkek bu şekilde.Ki gerçekten bu coğrafyada yaşayan kadınlar çok özverili ve vefakar.Sen bir gülersen kadın on güler. Erkekler bunu anlayamıyorsa kadınlar ne yapsınlar?
Bir de hayatta hata her zaman var.Herkes için var.Hiç bir şey için ben asla bunu yapmam demeyeceksin.Allah şaşırtmasın.
Hatasını kabul eden ondan ders çıkaran insan değerlidir bence.En azından ya ben sormadım ama evet kırıldım keşke benden önce böyle birşey olmasaydı.Bu hatasının yanında bu dürüst davranışını da değerlendirmem gerekir diye düşünür insan.Yani ben böyle düşünürüm açıkçası.

bakire ama heralde baska yoldan olmuş ben öyle anladım :S
saklıyorsan ya söyleme ya da tamamen doğru ol
bu şekilde hep mutsuz olursun

Ben onun ilki degilim ama o bana açık oldu. Herşeyini anlattı.

mutluyum ilkin olucam
Şu kafada adamlardan uzak durun lütfen yaaaa.
Nedir bu?
Yarış mı
İlk ben yaptım ehehe şeklinde bir şey mi?
Niye kendinizi "golü ilk ben attım" zevzekliğine sahip kan sevdalılarına yediriyorsunuz?
Bir erkek bakire bir kadın isteyebilir. Kendisi de aynı şekilde olmak kaydıyla. Kaliteli bir erkek zaten bunun lafını etmez, sanki bir marifetmiş gibi salya akıtmaz. Yiyorsa çok mutluyum ilkim olacaksın desin. Diyebilir mi?
Diyemez çünkü elleri çüklerinde dolaşıyor bunlar evlenene kadar, hoş evlrndikten sonra da bitmiyor ya neyse.
Ezdirmeyin kendinizi...

Bakire dolu etraf yapmadığı kalmayan bakireler
ben bakireliğin temizlik masumiyet veya cinsel birliktelik yaşamamışlık olduğunu düşünmüyorum
ayrıca herşeyi yapıp oraya dokundurmayan insanları AHLAKSIZ buluyorum

Ne sanmıstın ki? Anlattıktan sonra olsun seni çok seviyorum ben deyip sarılacak mıydı sana? Erkek cinsinden bahsediyoruz.. Sen adama acık acık anlatmıssın eski sevgilinle yasadıklarını.. Ne gerek vardı??? Hiç bişeyin eskisi gibi olmasını bekleme. Neden çunku adam vicdan yaptıgın için, seni rahatsız eden bişey yasadıgın için bunu anlattıgını anladı... Evlenseniz bile, en ufak bi tartışmada carsaf gibi serecek onune... Sen bu durumdan vicdan azabı duyuyosum ya, o bunu kullanacak koz olarak.. Kendini çok daha kotu hisset diye, zaten sen... Diye baslıcak cumlelerine.. Gecmiş olsun

aynen ya kendileri her kıza atlıyorlar . milletin canını yakıyorlar . sonra bakire kızla evlenicem ben . bakire kız gerçekten bakire mi ama oda var .oral,anal ilişki yok sanki dünyada ?bir o var diye düşünüyorlar heralde .

Adı üstünde geçmiş, gitmiş, bitmiş, geri dönüşü yok yaşanılan tek bir gün bile değiştirilemez.
Şimdiyi anı yaşamak varken .Geçmişle ilgili fazla detaya girmenin hiç bir anlamı yok bence. Vicdanen rahatsız hissetmekte anlamsız. İnsan kendine karşı suçluluk hissedebilir ama bir başkasına hiç birşeyi açıklamak zorunda değildir geçmişiyle ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…