Ben onun ilki degilim ama o bana açık oldu. Herşeyini anlattı.
Bi senedir birlikteyiz. Şu an evlenme teklifi aldım seneye evliliği de düşünüyoruz.
Ve ben çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum.
Ondan önce 5 yıllık ilişkimden ayrıldım. Tabiiki bazı durumlar yaşandı. Cinsel birliktelik değilde diğerleri işte siz anladınız. Çok kere kapalı ortamda bulundum. Yeni sevgilime Bunun vicdan muhasebesini yaparken bir anda söyleme gereğinde bulundum o bana sormadı. Anlattım çok kötü oldu ağladı görmek istemiyorum seni dedi. Sonra onu kaybetmemek için tekrar yalana başvurup hatta yeminler edip( sadece bi kere oldu ve senin düşündüğün tarzda açıklıkta birşey değildi dedim.
Anlatırsam onu kaybedicem. Anlatmazsam vicdanım susmuyor. Beni yargılamanızı istemiyorum. Sadece bir fikir. İnanın kafayı sıyırmak üzereyim.
malesef!!!!!!!!!!111Siz yeminler edip ikna ettiğinizi sanıyorsunuz ama yanılıyorsunuz. Asla unutmayacak ve her kavgada sizi buradan vuracak. Çok büyük hata etmişsiniz. Vicdan yapmanız iyi hoş dürüstlük güzeldirde bizim ülkemizde böyle yaşanmışlıklar sadece kadını bağlıyor. Erkek elimin kiri diyor.
sen dürüst bir kızsın . ama şuda var anlatmak zorunda değilsin . o hiç mi yapmamış sanki ?neden ağlıyor krize giriyor . bir insanı seviyorsan her şekilde seversin . adam gelse ben senden önce biriyle yattım dese ağlamaya mı başlayacaksın ?ne saçma şeyler bunlar ya .
geçmiş geçmiş diye tuturuyorlar . kendi geçmişlerine baksınlar bi zahmet . bunun için kendini ezdirme . ben böyleyim işine gelirse de . çocuk musunuz sadece ele ele tutuşcaksınız . buna inanan erkek aptaldır zaten .
herkes aynı değil ama işte var böyleler .Tipik erkek manyaklığı.
Krize girmeler, seni görmek istemiyorumlar vs vs
Kendileri sütten çıkma ak kaşık.
Ama iyi oluyor biz kadınlara. Bunları bu hale getiren biziz.
Hak veriyorum açıkçası.Ki ben yapılan yorumlardan farklı bir yorumda bulundum. Açıkla dürüst ol diye.Ama o kadar yorumda insanlar yaşadıklarını yazmışlar hak etmiyorlar, başına kakarlar diye.Ya ama haksız mıyım, biraz açık konuşacağım ama geneli "milli" olmayı bir meziyet olarak görürken, neden böyle ikiyüzlüce yaklaşımlarla kızlara böyle bir şart getiriyorlar ki?
Kaldı ki konu sahibi bakire hala, istedikleri 2 damla kan değil miydi? E tamam o var işte, o zaman kapasınlar çenelerini bir zahmet.
Napalım yani, kuleye mi kapatalım kızları, kimse görmesin diye? Yaklaşmayana kezban, yaklaşana kaşar derler, karar versinler artık.
Ben onun ilki degilim ama o bana açık oldu. Herşeyini anlattı.
aynen ya kendileri her kıza atlıyorlar . milletin canını yakıyorlar . sonra bakire kızla evlenicem ben . bakire kız gerçekten bakire mi ama oda var .oral,anal ilişki yok sanki dünyada ?bir o var diye düşünüyorlar heralde .mutluyum ilkin olucam
Şu kafada adamlardan uzak durun lütfen yaaaa.
Nedir bu?
Yarış mı
İlk ben yaptım ehehe şeklinde bir şey mi?
Niye kendinizi "golü ilk ben attım" zevzekliğine sahip kan sevdalılarına yediriyorsunuz?
Bir erkek bakire bir kadın isteyebilir. Kendisi de aynı şekilde olmak kaydıyla. Kaliteli bir erkek zaten bunun lafını etmez, sanki bir marifetmiş gibi salya akıtmaz. Yiyorsa çok mutluyum ilkim olacaksın desin. Diyebilir mi?
Diyemez çünkü elleri çüklerinde dolaşıyor bunlar evlenene kadar, hoş evlrndikten sonra da bitmiyor ya neyse.
Ezdirmeyin kendinizi...
Bi senedir birlikteyiz. Şu an evlenme teklifi aldım seneye evliliği de düşünüyoruz.
Ve ben çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum.
Ondan önce 5 yıllık ilişkimden ayrıldım. Tabiiki bazı durumlar yaşandı. Cinsel birliktelik değilde diğerleri işte siz anladınız. Çok kere kapalı ortamda bulundum. Yeni sevgilime Bunun vicdan muhasebesini yaparken bir anda söyleme gereğinde bulundum o bana sormadı. Anlattım çok kötü oldu ağladı görmek istemiyorum seni dedi. Sonra onu kaybetmemek için tekrar yalana başvurup hatta yeminler edip( sadece bi kere oldu ve senin düşündüğün tarzda açıklıkta birşey değildi dedim.
Anlatırsam onu kaybedicem. Anlatmazsam vicdanım susmuyor. Beni yargılamanızı istemiyorum. Sadece bir fikir. İnanın kafayı sıyırmak üzereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?