Sevgilme geçmişi anlatamıyorum

Sahipleniyorlar güya, ilk benim oldu diye egolarını tatmin ediyorlar. Hayatta hiçbir başarısı olmayan insanlar, bu tür şeyleri başarıdan sayıyorlar işte. Zavallı şeyler işte...
Bir de bir adam sürekli bu konudan bahsediyorsa, bir sorunu var demektir. Uzak durmak iyidir.
Hayır birinin ilki olunca tatmin olup, geriye çekiliyorlar mı? Yoo, hayır dediğiniz gibi hala elleri orada dolaşıyorlar. Onun bunun karısına, kızına bakan, aldatan erkekler işte bu erkekler. Uzaklarda aramayın yani.

Çok saçma. Hakikaten saçma. Ne gerek var ki anlatmaya.
Kıskandırmak istemissiniz bence gecmisinizle . ya da tamamen boşboğazlik .

Gerçekten seven insan da herşeyiyle kabul ediyor.Yeter ki o yürek olsun. Bir tanıdığımız vardı.Gençken birbirlerini seviyorlar bir kızla.evlenmek istiyorlar ama olmuyor. Kız başkasıyla evleniyor. Oğlan kimseyle evlenmeyi geç kimseye gönlü bile kaymıyor öyle diyeyim. Neyse kız evlendiği adamla 2 3 yıl evli kalıyor ve geçinemiyorlar.Boşanıyorlar. Oğlan sevdiği kızın boşandığını duyunca tekrar kıza evlenme teklif ediyor ve evleniyorlar.Ve de mutlular.

hey Allah.m ya ne diye anlatıyosunki
o durum senin özelin başkasını ilgilendirmez. Şimdi uğraş dur.

Bunun vicdanını neden yapıyorsun? Herkes eskisini eskide bırakıyor. Vicdan senin kafanda niye göğsüne dokunması bir tabu da öpüşmen değil? Niye elini tutması doğal da bacağına dokunması değil düşündün mü? Sorun sevgiline açıklamaman değil senin zaten kendini bundan rahatsız hissetmen. Kendine karşı müsterih olsan yeter. Bunu duyunca bir erkeğin ağlamasını da anlamıyorum. Nedir yani, ex sevgilinle öpüşmüşsün yaklaşmışsın vs. Ya da her şeyi yapıp bir kızlık zarını koruyunca bakire mi oluyor bu kızlar..
Baştan aşağı saçmalık. Vicdanını rahatlatmak isterken yalan söylüyorsun kolayca. Hata hatayla kapanmaz. Ya hiç anlatmasaydın ya da her şeyi anlat madem işine geliyorsa kabul eder. Gelmiyorsa bırak zaten ömür boyu başına kakar.

Sen altına birşey yapmadiysan sevgili ne bunlari anlatmak zorunda değilsin canim.
Geçmiş geçmişte kaldi.. Bende yasadim ama kocama anlatmadim. Kocam anlatmiyorsa benim anlatmaya ihtiyacimda yok:) o kadar

Keske hic anlatmasaymissiniz sormamista gerek yokms

Erkekler zaten boyle seyleri ne duycaklarni bilemedkleri icin sormak istemezler

Ben kendimi şimdiki nisanlinin yerine koyuyorumda ben olsam bilmek istemem hatta anlatsan rahatsızda olurum ayrıca sende vicdanını ferah tut ozaman yapmışsın bi hata şimdi pişmansın Allahım beni affet de kalbini temizle Önemli olan o...ama kesinlikle eşine anlatma bence hić hoş değil ..ben olsam ogunleri hala unutmadığın icin hem üzülürdüm hemde kızardım...

Eski sevgiliyle fingirdeşmeleri yenisine anlatmamak vicdan azabı duymanıza neden oluyorsa..şuan huzura ermiş olmalısınız..

dert etcek bişe yok..yurek ferah

Buyuksuuuuuunn, alkisliyorum..

Şu geçmişte yaşanılan şeyleri bir suçu itiraf eder gibi insanların önüne sürerseniz, o da size suçluymuşsunuz gibi davranır tabi. Hadi merak ettiniz, karşılıklı olarak geçmişlerinizi paylaşmaya karar verdiniz, bu da sadece sizi ilgilendirirdi, lakin ortada böyle bir durum da yok. Kısaca tek taraflı anlatmakla hata etmişsiniz. Ancak daha büyük hata sizi geçmişinizle yargılayacak kafada bir insanla ilişkiye devam etmeniz. Bunu anlamıyorum işte; daha hayatınıza bile girmemişken, ona bir sadakat borcunuz mu vardı da, geçmişte yaşadıklarınızdan hesap sormaya hakkı olsun?

adama bastan 'kimseyle gorusmem, iliskim vs olmadi' demediysen, yani adam oyle bilip ona gore iliskiye baslamadiysa (bazi insanlar bunu onemser, olabilir, yargilayacak bsy yok) neyin vicdanini yaptigini anlayamadim.. ha adama yalan soylemissindir, kimseyle cikmadim filan demissindir, o da ona gore baslamistir iliskiye, o zaman anlarim, var mi oyle bi durum? hadi 5 yillik iliskim oldu dedin, durduk yere ne diye ayrintiya giriyosun ki? sonrasi da iyice batirmissin..
yalandan yana asla degilim.. ama hic luzumu yokken ve sorulmamisken, neyin durustlugu bu?

Sevgilin şimdiye dek kimbilir neler neler yaşadı?
Hayır ne diye anlatıyorsun.
O zaman istemiş yaşamışsın kimi ne bağlar.
Görmek istemiyorum demiş bir de haspam. Sanırsın kendi sütten çıkma ak kaşık.

Önce erkekler anlatsın yedikleri haltları, sonra ilişkiye hala devam etmek istiyorlarsa kızlar anlatsınlar.

Eşimin bir sürü sevgilisi olmuş.yemediği halt kalmamış ama ben hiç detay sormadım o da anlatmadı.
Kadın halimle anlatsaydı bunla şunu yaşadım, bunla bunu diye evlenmezdim.
Sindiremezdim.
Yani sen ne akla hizmet anlatmışsın anlamadım.
Ortada bekaretlik bir durum olur son raddeye gelmeden anlatırsın ok ama diğer şeyler gereksiz detay.
Bence ne yazık ki bu ilişkiden bir hayır bekleme erkek bunu 10 yılda geçse yüzüne vurur.

Sizin geçmişiniz onu niye ilgilendirir ki? Paylaşıp paylaşmamak sizin tercihiniz ama sizi yargılama hakkı yok. Bu tür adamlar şeffaf olmayı hak etmiyor.

Anlattin başın göğe mi erdi..soran yok eden yok, anlatınca senden soguyacagini bilmiyor muydun, seni alnindan öpecek değildi dimi..hem madem vicdan yaptın anlattin, niye geri adım atıp tekrar yalan söyledin bir kere oldu, sandihin gibi açık değildi deyip üstelik yalan yere yemin ettin, simdi gelmiş tekrar vicdan deyip bu sefer de yalan yemin ettigimi söyleyeyim diyorsun..kırılma ama resmen sıçtın sıvıyorsun ...

Yüzüme vurcak bi insan değil kaldı ki üstünden bir yıl geçti sormadı ima etmedi. Onunla ilgili bişey duymucam bir daha dedi hatta.

Düşünemedim cahillik ettim. Belki anlar dedim beni. Beni tertemiz biriymişim gibi düşünmesi beni bu itirafa etti. Sonra onu kaybetme hissi oluşunca kafayı yicektim. Geri adım attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…