Sevgilme geçmişi anlatamıyorum

Her erkegin yuzune vuracagini sanmiyorum ben bu konuda. Sonucta biz erkeklerin ilk beraberliklerini surekli yuzune vurmuyoruz kaldiki beraberlk bile degil bu
Valla erkekler kadınlar gibi değiller bu konuda malesef hoş hiçbir konuda değiller elbette herkes evlendiği insanla ilkleri yaşamıyor ama bunu tahmin etmekle bilmek arasında fark var rahatsız edici. Ben esimin geçmişteki kız arkadaşlarını toplamda 2 kişi oda direk gorusme yok sadece yazışma olmasına rağmen sınır oluyorum hatta kizimiza isim ararken nette sırayla isimleri okuyordu alfabeye gore o iki ismi de okuyunca çok kizmistim bilmeyi herkes kaldiramiyor erkekler daha hassas

Sacmaligin daniskasi.Hayir yani anlatınca ne olacak. Neyin vicdan muhasebesi.? İnsan ancak böyle kendi kuyusunu kazar. Geçmiş geçmişte kalmali.Yeni bir ilişki..Yeni bir gelecek.. Şimdi olun bakalim eskisi gibi.. olabiliyorsaniz..

Evet haklisiniz ama erkekler bazen gururlarina bazi seyleri yediremiyolar öpüsmuslerdir o yattik olur kizin korkulari var demekk ya ogrenirse diye bence mantiklisini yapmis tabikide yer zaman pozisyon abartmadan. O zaman yeni sevgilinin gururu kirilir. Bn evliligimizin basindan beri esim benm yalan soylemedigimi bilir sonucta ben herseyimi anlatirim. Birini gorsem bile yolda bak bu bana bole demisti bole olmustu flan derim ndn baskasindan ogrenmesn diye. Sonucta bunlar evlenecekler gizli kalmamali diye dusunuyrm

Devir değişti artık erkekler de biliyor kadınların artık sex hayatı olduğunu eskisine nazaran daha rahat şekilde. Birde cinselliğe karar verdiysen zaten çevreni de ona göre şekillendirmen gerekiyor hem yaşayayım hemde kız gibi takılayım dersen ortalıkdan ziyade kişini kendi karışır

Asiri sacma geldi bana anlatmaniz yasadiysan yaşadın sende kalsın madem bakiresin hala ne geregi var onu bunu yasadiklarini anlatmaya hee eger bakire olmasan anlatmak başta en doğrusu ..
Sonra yasadigin vicdanla anlattigin hersey aci aci karsina cikar..

Tabiki oyle ama bende evleneceg hatta gorustugum ksiinin gecmisini bilmek isterim. Benim esimle tanismadan once 5 sene. Esimin de 6 senelik iliskilerimiz oldu

Su devir değişti laflarina da hiç anlam vermiyorum devir değişti diye herşeyi ortada yaşamaya gerek yok bunu normallestirmeye de. Ne diyecek adama evet devir değişti bu konular artık çok normal ben durustum Anlatıyorum sende hazmet midem kaldirsin oh be geleceğin annelerine bak sen. Ben sahsen bu tarz cinsel deneyimleri kabul edecek erkeklerden ve rahatliklarindan tiksiniyorum. He namus kadına özgü bir kavram değil ayni şey erkek için de geçerli temiz insanlar temiz insanlara layıktır net

Tabiki oyle ama bende evleneceg hatta gorustugum ksiinin gecmisini bilmek isterim. Benim esimle tanismadan once 5 sene. Esimin de 6 senelik iliskilerimiz oldu
Geçmiş sevgililerinizle olan cinsel deneyimlerinizin de geçmişini ve içeriğini biliyorsanız ve normal geliyorsa size ve esinize bravo değişen devrin değişen toplumusunuz ben veya eşim geride kalmayı tercih ediyoruz zamana ayak uyduramayiz biz inancimiza örf adetimize ters

Boyle dusunme o... bile olsa insan pismansa pismandir. Tabiki savunmuyorum tasvipte etmiyorum ama sonucta yasadiklarini herkese degil evlenmek istedigi kisiye anlatmiss

Ikimizinde cinsel gecmisi oldugunu nerden cikardiniz ?

Bu nasil bir sacmaliktir yahu? Sen eski sevgilinle birlikte olmadiysan neden ne yasadiginizi adama anlatasin,kaldiki sormamis bile hadi sorsa neyse. Bunda vicdan azabi cekicek hic bisey yok bana kalirsa,cok dar bi dusunce yapisi,gunumuzde neler yasaniyor farkinda misiniz,aranizda olan sey birliktelik bile degil bunun vicdan azabini cekmeniz sacma. O sormadan anlatmaniza hic gerek yokmus

1. O sizi mi bekledi sizi taniyana kadar ?
2. Sordu mu bana en detayiyla anlat diye ?
3. Kimse kimseyi yargilayacak kadar temiz mi bakalim? bedenen temizlik beynen temizlik ne demek ? kime gore neye gore,
4. Ayrica ve benim icin en ama en ama en ama en onemlisi şu..; bir kiz yada kadin herneyse bana gelip ben biseyler yasadim ama bakireyim dese cidden tiksinirdim...ya eline el degmemis olsun madem oyle .ki bence normal bir kiz eger dagda yasamiyorsa tek basina yani - mumkun pek degil.( tabiki adam onun 15 yasinda tanistigi ilk aski degilse ) yada bunu soylemek bile cok edepsizce ve abes...ha opusmus biri ha .... yapmis ha da ...yapmis ne fark eder? ama herseyi yapip bakireyim diyebilecek seytanliga sahip bir KADIN ( bana gore o insan kadinin da kadinidir) cok tehlikeli ve arsizdir... ne dusunmustur o kadin ve hamgi cizgidedir? her seyi yapiyim ama benimle evlenmezse sonrakine kendimi iyi kakalayim mantiginda midir? yada biseyler yapiyim ama beni cok da namussuz sanmasin mantiginda midir? cinsellige aska sevgiye hesap kitap girdigi zaman o insan erkek yada kadin farketmek benim icin cok tehlikeli biridir. icinden gelir guvenirsin ( onune gelenle demek istemiyorum tabiki o kismi abesle istigal bu konuda) seversin olursa olur...zaten bir adam da adamsa sayet o kadinin cinsel organindan degil oturmasindan kalkmasindan sohbetinden gulusunden gittigi yerden gezdigi insanlardan ailesiyle olan iliskisinden genel kulturunden anlar ne oldugunu. gunumuzde tip denen bir bilim dali var. herseyi yapar bir kadin gider 30 dakikalik bir operasyonla kimsenin anlayamayacagi kadar bakire olur. olur olmasina da ben o kadinin opusmesinden yada heyecanindan triplerinden hareketlerinden v.s. ne kadar tecrubesiz yada tecrubeli oldugunu anlamayacak kadar sığ bir adami da beynini kullanmaya davet ederim...
ozetle dilin kemigi yoktur...anlamli anlamsiz yerli yersiz herseyi anlatmak da durustluk degildir ...nacizane benim fikrim...hakkinizda hayirlisi olsun.

Ben sevgilimin eşimin gecmis cinsel hayatımı bilmek istemem yaa ne o anlatir ne de ben ne gereği var sonuçta hicbirimiz sutten cikmis ak kaşık falan değiliz..ayrica simdi vicdana gelip anlatsam sanirim cinayet çıkar bziim evde:))

Kiz rahat hissetmek istemis aradaki sirlarla evlenmek istememis arada gizli sakli olmasin istemis. Suan rahat rahat iliskisini surdursun bu hos bisey degil anlatmis kurtulmus onemli olan bundan sonrasi aralari da duzelmis

temizlik nedir? 2 insan askla beraberse cikarsiz hesapsiz opusurde sevisirde. temizlik kimseye el degmeden beyninde karsindaki kadini soymak mi? dunyanin 1.temel kurali cinsellik. herkesin annesi babasi sevismis ki herkes dunyaya gelmis. temizlik pislik buna gore mi? tabiki hayvanlar gibi her onune gelenle yasanirsa adice ve anlamsiz ve tiksindirici. ama eger ask icinde ve o askta evli biriyle yada etik olmayan biri ile degilse pislik bunun neresinde ki temiz olanlardan ayriliyorlar. titanic te bir sahne vardi ortaokulda sinemada izlerken sevisen cifti izlerken kimse tahrik olmamis aksine gozleri dolmustu herkesin. demek ki cikarsiz saf duygularla sevismek kirlenmekse eger herkes kirlense derdi insan ..

Boyle dusunme o... bile olsa insan pismansa pismandir. Tabiki savunmuyorum tasvipte etmiyorum ama sonucta yasadiklarini herkese degil evlenmek istedigi kisiye anlatmiss
Pismanligina bisey demiyorum zaten bunu yaşamış pisman olmuş pişman olması guzel benim kizdigim konu konu sahibiyle bizzat ilgili dgil aslında su değişen devirle birlikte bunları normal gören zihniyet

Ikimizinde cinsel gecmisi oldugunu nerden cikardiniz ?
Hanı dediniz ya ikimizde geçmişteki iliskilerimizi biliyoruz bende diyorum ki mesele eskiden sevgilin var mıydı yok muydu değil bu sevgililer ile yaşanan cinsel deneyimlerin eşler tarafından bilinip normal kabul edilmesi siz sevgilim oldu evet 5 yıl ciktik der konuyu kapatirsiniz bi bu var yada konu sahibi gibi yaşadığınız cinsel boyutu da anlatirsiniz Eşiniz bunu bilir ama hazmeder. Konunun direk şahıslarla ilgisi yok benim ki sadece ornek ustunuze alinmayi n

Ben yanlis anladim o zaman. Benmde anlatmak istedigim şey şu nerde bilerek evlilik karari almak nerde bilmeyerek verilen evlilik karari. Tabiki ayrintiya gerek yoktu ama sormuş adam. Insan bu durumlarda icini rahatlatiyo... bende ortaokulda tacize ugradimmm ve bunu da sevgilimle aglayarak paylastim

Ben cinselliğe temizlik yada kirlilik olarak bakmiyorum aşk adı altında bu ülkede kaç kız mahvoldu kaç babasız bebek doğdu yada alındı bırakın su aşk içinse masumdur laflarını aşık olan insan topluma dine kurallara ailesine gore adım atar evlenir ne yaşıyorsa dibine kadar yaşar o zaman temizdir ama aşığım ayağına sevgili koynunda eskimek sonrada ortada kalmak yada bi sonraki insana bunun sorumluluğunu yüklemek pisliğin ta kendisidir.

konuyu nereye cekmissiniz. herkes sizin anladiginiz sekilde inandiginiz dine inanmak zorunda degil. cok buyuk konusuyorsunuz sizin de kiziniz olabilir. asil siz birakin bu agizla konusmayi. kimse ahlak polisligine soyunmasin artik sizin gibilerden biktik ya artik. din din din ahlak ahlak ahlak dersiniz en cok ensest en cok cocuk istismari da sizin gibi beyinlerin yeserdigi bu topraklarda cikar ne hikmetse. her konuya bir din lafi sokmayin artik. ne alaka simdi din. allah la dinle tobe haşa ne ilgisi var. konu nerden nereye geldi. siz bu saatte neden din konulari okumak yerine internette cinsel icerikli bir sorunun paylasildigi bir konuyu okumakla mesgulsunuz??????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…