Valla erkekler kadınlar gibi değiller bu konuda malesef hoş hiçbir konuda değiller elbette herkes evlendiği insanla ilkleri yaşamıyor ama bunu tahmin etmekle bilmek arasında fark var rahatsız edici. Ben esimin geçmişteki kız arkadaşlarını toplamda 2 kişi oda direk gorusme yok sadece yazışma olmasına rağmen sınır oluyorum hatta kizimiza isim ararken nette sırayla isimleri okuyordu alfabeye gore o iki ismi de okuyunca çok kizmistim bilmeyi herkes kaldiramiyor erkekler daha hassasHer erkegin yuzune vuracagini sanmiyorum ben bu konuda. Sonucta biz erkeklerin ilk beraberliklerini surekli yuzune vurmuyoruz kaldiki beraberlk bile degil bu
İyide arkadaş ciinsel ilişkiye girip sonra da adama bakire olmadığını söyleme çabasında değilki.Öyle olsa tabiki söyle bilmesi gerekir bakireyim demen doğru değil derdimde burda öyle bir durumda yok.Neden biz seviştik desin ki? 5 yıllık bir sevgililik ilişkisinde sadece el ele sokakta yürüyüp çekirdek yicek halleri yok ya zaten her türlü yüzelselde olsa birşeyler yaşanır.Bu yeni sevgiliye neden söylenir? Biz söylemesekte erkek adam sonuçta salak değilse az çok tahmin eedicektir.Hiç kimse ben önceki sevgilimle şöyle seviştim yok soyunuktum yok giyiniktim demelerini duymak dinlemek zorunda değil.Çirkin bikereherşeyden önce.Ortada bekaret sorunu yok,ortada yattım hamile kaldım çocuk aldırdım durumu yok.Uç noktada hiç bişey yok. O yüzden bazı şeyleri dillendirmeyede gerek yok.Ayıpppp herşeyden önce.
Valla erkekler kadınlar gibi değiller bu konuda malesef hoş hiçbir konuda değiller elbette herkes evlendiği insanla ilkleri yaşamıyor ama bunu tahmin etmekle bilmek arasında fark var rahatsız edici. Ben esimin geçmişteki kız arkadaşlarını toplamda 2 kişi oda direk gorusme yok sadece yazışma olmasına rağmen sınır oluyorum hatta kizimiza isim ararken nette sırayla isimleri okuyordu alfabeye gore o iki ismi de okuyunca çok kizmistim bilmeyi herkes kaldiramiyor erkekler daha hassas
Valla erkekler kadınlar gibi değiller bu konuda malesef hoş hiçbir konuda değiller elbette herkes evlendiği insanla ilkleri yaşamıyor ama bunu tahmin etmekle bilmek arasında fark var rahatsız edici. Ben esimin geçmişteki kız arkadaşlarını toplamda 2 kişi oda direk gorusme yok sadece yazışma olmasına rağmen sınır oluyorum hatta kizimiza isim ararken nette sırayla isimleri okuyordu alfabeye gore o iki ismi de okuyunca çok kizmistim bilmeyi herkes kaldiramiyor erkekler daha hassas
Su devir değişti laflarina da hiç anlam vermiyorum devir değişti diye herşeyi ortada yaşamaya gerek yok bunu normallestirmeye de. Ne diyecek adama evet devir değişti bu konular artık çok normal ben durustum Anlatıyorum sende hazmet midem kaldirsin oh be geleceğin annelerine bak sen. Ben sahsen bu tarz cinsel deneyimleri kabul edecek erkeklerden ve rahatliklarindan tiksiniyorum. He namus kadına özgü bir kavram değil ayni şey erkek için de geçerli temiz insanlar temiz insanlara layıktır netDevir değişti artık erkekler de biliyor kadınların artık sex hayatı olduğunu eskisine nazaran daha rahat şekilde. Birde cinselliğe karar verdiysen zaten çevreni de ona göre şekillendirmen gerekiyor hem yaşayayım hemde kız gibi takılayım dersen ortalıkdan ziyade kişini kendi karışır
Geçmiş sevgililerinizle olan cinsel deneyimlerinizin de geçmişini ve içeriğini biliyorsanız ve normal geliyorsa size ve esinize bravo değişen devrin değişen toplumusunuz ben veya eşim geride kalmayı tercih ediyoruz zamana ayak uyduramayiz biz inancimiza örf adetimize tersTabiki oyle ama bende evleneceg hatta gorustugum ksiinin gecmisini bilmek isterim. Benim esimle tanismadan once 5 sene. Esimin de 6 senelik iliskilerimiz oldu
Su devir değişti laflarina da hiç anlam vermiyorum devir değişti diye herşeyi ortada yaşamaya gerek yok bunu normallestirmeye de. Ne diyecek adama evet devir değişti bu konular artık çok normal ben durustum Anlatıyorum sende hazmet midem kaldirsin oh be geleceğin annelerine bak sen. Ben sahsen bu tarz cinsel deneyimleri kabul edecek erkeklerden ve rahatliklarindan tiksiniyorum. He namus kadına özgü bir kavram değil ayni şey erkek için de geçerli temiz insanlar temiz insanlara layıktır net
Geçmiş sevgililerinizle olan cinsel deneyimlerinizin de geçmişini ve içeriğini biliyorsanız ve normal geliyorsa size ve esinize bravo değişen devrin değişen toplumusunuz ben veya eşim geride kalmayı tercih ediyoruz zamana ayak uyduramayiz biz inancimiza örf adetimize ters
1. O sizi mi bekledi sizi taniyana kadar ?Bi senedir birlikteyiz. Şu an evlenme teklifi aldım seneye evliliği de düşünüyoruz.
Ve ben çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum.
Ondan önce 5 yıllık ilişkimden ayrıldım. Tabiiki bazı durumlar yaşandı. Cinsel birliktelik değilde diğerleri işte siz anladınız. Çok kere kapalı ortamda bulundum. Yeni sevgilime Bunun vicdan muhasebesini yaparken bir anda söyleme gereğinde bulundum o bana sormadı. Anlattım çok kötü oldu ağladı görmek istemiyorum seni dedi. Sonra onu kaybetmemek için tekrar yalana başvurup hatta yeminler edip( sadece bi kere oldu ve senin düşündüğün tarzda açıklıkta birşey değildi dedim.
Anlatırsam onu kaybedicem. Anlatmazsam vicdanım susmuyor. Beni yargılamanızı istemiyorum. Sadece bir fikir. İnanın kafayı sıyırmak üzereyim.
temizlik nedir? 2 insan askla beraberse cikarsiz hesapsiz opusurde sevisirde. temizlik kimseye el degmeden beyninde karsindaki kadini soymak mi? dunyanin 1.temel kurali cinsellik. herkesin annesi babasi sevismis ki herkes dunyaya gelmis. temizlik pislik buna gore mi? tabiki hayvanlar gibi her onune gelenle yasanirsa adice ve anlamsiz ve tiksindirici. ama eger ask icinde ve o askta evli biriyle yada etik olmayan biri ile degilse pislik bunun neresinde ki temiz olanlardan ayriliyorlar. titanic te bir sahne vardi ortaokulda sinemada izlerken sevisen cifti izlerken kimse tahrik olmamis aksine gozleri dolmustu herkesin. demek ki cikarsiz saf duygularla sevismek kirlenmekse eger herkes kirlense derdi insan ..Su devir değişti laflarina da hiç anlam vermiyorum devir değişti diye herşeyi ortada yaşamaya gerek yok bunu normallestirmeye de. Ne diyecek adama evet devir değişti bu konular artık çok normal ben durustum Anlatıyorum sende hazmet midem kaldirsin oh be geleceğin annelerine bak sen. Ben sahsen bu tarz cinsel deneyimleri kabul edecek erkeklerden ve rahatliklarindan tiksiniyorum. He namus kadına özgü bir kavram değil ayni şey erkek için de geçerli temiz insanlar temiz insanlara layıktır net
Pismanligina bisey demiyorum zaten bunu yaşamış pisman olmuş pişman olması guzel benim kizdigim konu konu sahibiyle bizzat ilgili dgil aslında su değişen devirle birlikte bunları normal gören zihniyetBoyle dusunme o... bile olsa insan pismansa pismandir. Tabiki savunmuyorum tasvipte etmiyorum ama sonucta yasadiklarini herkese degil evlenmek istedigi kisiye anlatmiss
Hanı dediniz ya ikimizde geçmişteki iliskilerimizi biliyoruz bende diyorum ki mesele eskiden sevgilin var mıydı yok muydu değil bu sevgililer ile yaşanan cinsel deneyimlerin eşler tarafından bilinip normal kabul edilmesi siz sevgilim oldu evet 5 yıl ciktik der konuyu kapatirsiniz bi bu var yada konu sahibi gibi yaşadığınız cinsel boyutu da anlatirsiniz Eşiniz bunu bilir ama hazmeder. Konunun direk şahıslarla ilgisi yok benim ki sadece ornek ustunuze alinmayi nIkimizinde cinsel gecmisi oldugunu nerden cikardiniz ?
Hanı dediniz ya ikimizde geçmişteki iliskilerimizi biliyoruz bende diyorum ki mesele eskiden sevgilin var mıydı yok muydu değil bu sevgililer ile yaşanan cinsel deneyimlerin eşler tarafından bilinip normal kabul edilmesi siz sevgilim oldu evet 5 yıl ciktik der konuyu kapatirsiniz bi bu var yada konu sahibi gibi yaşadığınız cinsel boyutu da anlatirsiniz Eşiniz bunu bilir ama hazmeder. Konunun direk şahıslarla ilgisi yok benim ki sadece ornek ustunuze alinmayi n
Ben cinselliğe temizlik yada kirlilik olarak bakmiyorum aşk adı altında bu ülkede kaç kız mahvoldu kaç babasız bebek doğdu yada alındı bırakın su aşk içinse masumdur laflarını aşık olan insan topluma dine kurallara ailesine gore adım atar evlenir ne yaşıyorsa dibine kadar yaşar o zaman temizdir ama aşığım ayağına sevgili koynunda eskimek sonrada ortada kalmak yada bi sonraki insana bunun sorumluluğunu yüklemek pisliğin ta kendisidir.temizlik nedir? 2 insan askla beraberse cikarsiz hesapsiz opusurde sevisirde. temizlik kimseye el degmeden beyninde karsindaki kadini soymak mi? dunyanin 1.temel kurali cinsellik. herkesin annesi babasi sevismis ki herkes dunyaya gelmis. temizlik pislik buna gore mi? tabiki hayvanlar gibi her onune gelenle yasanirsa adice ve anlamsiz ve tiksindirici. ama eger ask icinde ve o askta evli biriyle yada etik olmayan biri ile degilse pislik bunun neresinde ki temiz olanlardan ayriliyorlar. titanic te bir sahne vardi ortaokulda sinemada izlerken sevisen cifti izlerken kimse tahrik olmamis aksine gozleri dolmustu herkesin. demek ki cikarsiz saf duygularla sevismek kirlenmekse eger herkes kirlense derdi insan ..
konuyu nereye cekmissiniz. herkes sizin anladiginiz sekilde inandiginiz dine inanmak zorunda degil. cok buyuk konusuyorsunuz sizin de kiziniz olabilir. asil siz birakin bu agizla konusmayi. kimse ahlak polisligine soyunmasin artik sizin gibilerden biktik ya artik. din din din ahlak ahlak ahlak dersiniz en cok ensest en cok cocuk istismari da sizin gibi beyinlerin yeserdigi bu topraklarda cikar ne hikmetse. her konuya bir din lafi sokmayin artik. ne alaka simdi din. allah la dinle tobe haşa ne ilgisi var. konu nerden nereye geldi. siz bu saatte neden din konulari okumak yerine internette cinsel icerikli bir sorunun paylasildigi bir konuyu okumakla mesgulsunuz??????????????Ben cinselliğe temizlik yada kirlilik olarak bakmiyorum aşk adı altında bu ülkede kaç kız mahvoldu kaç babasız bebek doğdu yada alındı bırakın su aşk içinse masumdur laflarını aşık olan insan topluma dine kurallara ailesine gore adım atar evlenir ne yaşıyorsa dibine kadar yaşar o zaman temizdir ama aşığım ayağına sevgili koynunda eskimek sonrada ortada kalmak yada bi sonraki insana bunun sorumluluğunu yüklemek pisliğin ta kendisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?