Sevgilme geçmişi anlatamıyorum

Fazla dürüst deylmısın?erkekler boyle deyıl en ıyısı bıle bu saflıgı yapmazdı.sımdı sevdalısın her seye farklı bakıyosun ama yaptıgın yalnıs olmus bıtmıs bır seyı nıye kasıyosun tekrar

Bu ayetin hükmü kalktı mı diyorsun.
Bu arkadaşa özel yazmadım. Bu duruma
İleride başkaların düşmemesi ve evlilik öncesi bu tip yakınlaşmaları belki önler diye hatırlattım.

Müslüman değilim ama islamda eğer günah işleyip tövbe edildiyse işlenen günahların kimseye anlatılmaması gerektiğini biliyorum.

Sevişince pis mi olunuyor??
Seni tertemiz sanmışmış vs vs...
Ben şahsen bakire evlendiğime pişmanım ( başka tatlar alaydım diye değil)
hiçbirşey bilmeden evleniyoruz ondan sonra gelsin problemler... Keşke deneyimli olsaydım dediğim zamanlar çok olmuştur.

Çok abartmışsın.Sevgiline anlat veya anlatma ama benim anlayamadığım ne var senin geçmişinde..Ya da biz ayrı dünyaların insanıyız seninle bana göre senin geçmişinde yaşadıkların su içmenden yada yemek yemenden farklı değil olacak o kadar yasanmış bitmiş.

hala bakireysen hiç anlatmasaydın, kimseyi ilgilendirmez senin geçmişin

bakire istiyorlar bakire buluyorlar ona şükretmiyorlar e daha da mı hiçbir şey yaşamayalım ne bicim bir zihniyet, iğrendim

Bİ ortasını bulamadık.
Ya sorulmayan eften püften şeyleri anlatırız ya anlatılması gerekeni saklarız.

kuzum sevgilin çok mu normal senin yaptıkların masum kalır inan niçin anlattın ki hem seven adam herşeyiyle kabul eder sevdiğini böyle tepki vermez

insanın özeli olmalı sen bi bireysin ama özelin sıfır şuan neden anlattınki neyin vicdanı kardeş o senin sevgilin vicdan yapabileceğin tek kişi ateist değilsen allah yani neyin kafası bu

oha çok sapıkmış ilkin olcam ney yaa iğrenç

Dürüst olayım derken mahf etmişsiniz valla .
geçmiş geçmişte kalmalı adı üstünde geçmişşş

Şundan emin olunki hayatınızdaki insan geçmişte yaşadığınız herşeyi bilmek zorunda değil.Böyle bir mecburiyet olmadığından hatta dile getirmenin büyük bir saçmalıktan ibaret olduğundan vicdan azabı çekicek bi durumda yok ortada.Gereksiz bunalıma girmeyin ilişkinizide mahfetme.Geçmişte sevdin yaşandı bitti gelecekteki adam bunu duymak zorunda değil.Bende erkek arkadaşımın geçmiş ilişkisindeki ayrıntıları duymak istemem mesela.Banane? Ayrıca erkek adam o bilmez misen söylemesende 5 yıllık ilişkide nelerin zaten az çok yaşanıcağını.Dile getirmen çok çirkin.

Bence en mantiklisini yapmissin eger seni seviyorsa sana inanacaktir. Kendini suclama bu senin sucun degil. Sen durust olul anlatmissin kafana takma vr huyuna git ve de egerki seni gecmisinle kabul etmeyi basarirsa bidaha bu konulari sakin açma

Ben oyle dusunmuyorum. Nerde durustce anlatmasi ve 5 senelik eski sevgilisi karsilarina ciktiginda korkmak yerine gogsunu gere gere yanindan gecmesi nerde korkmasi birgn adam belki anlatacak ve o zaman daha kotu olacak direk kendisinden duymasi iii olmus bence

Anlatıp kurtulayim beni affeder evlenir hayatımıza bakarız diye dusunuyorsan avucunu yala ömür boyu yüzüne vuracak ve bunlar sana yol su elektrik olarak geri dönecek

Anlatıp kurtulayim beni affeder evlenir hayatımıza bakarız diye dusunuyorsan avucunu yala ömür boyu yüzüne vuracak ve bunlar sana yol su elektrik olarak geri dönecek

Her erkegin yuzune vuracagini sanmiyorum ben bu konuda. Sonucta biz erkeklerin ilk beraberliklerini surekli yuzune vurmuyoruz kaldiki beraberlk bile degil bu

İyide arkadaş ciinsel ilişkiye girip sonra da adama bakire olmadığını söyleme çabasında değilki.Öyle olsa tabiki söyle bilmesi gerekir bakireyim demen doğru değil derdimde burda öyle bir durumda yok.Neden biz seviştik desin ki? 5 yıllık bir sevgililik ilişkisinde sadece el ele sokakta yürüyüp çekirdek yicek halleri yok ya zaten her türlü yüzelselde olsa birşeyler yaşanır.Bu yeni sevgiliye neden söylenir? Biz söylemesekte erkek adam sonuçta salak değilse az çok tahmin eedicektir.Hiç kimse ben önceki sevgilimle şöyle seviştim yok soyunuktum yok giyiniktim demelerini duymak dinlemek zorunda değil.Çirkin bikereherşeyden önce.Ortada bekaret sorunu yok,ortada yattım hamile kaldım çocuk aldırdım durumu yok.Uç noktada hiç bişey yok. O yüzden bazı şeyleri dillendirmeyede gerek yok.Ayıpppp herşeyden önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…