Sevgilme geçmişi anlatamıyorum

Niye yargılayalım ki herkez kendine baksın. Vicdan yapman normal ama onu tanımadan onceydi. O seni tanımadan önce mutlaka onunda biseyler olmuştur. Ama sonucda onu aldatmadin ki ondan önceydi. Sonucda öğrenmiş biraz devam etseydin keske

erkekler hiç geçmişte şu kızla şunu yaşadım... vb tarzda muhabbetleri vicdan yapıpta bize anlatmazlar.. sadece biz kızlar vicdan azabı duyarız.. sanki namus sadece biz kadınlara özelmiş.. gibi.. ne var ne yoksa dökeriz ortalığa.. geçmişi bırakmayız bir türlü... keşke anlatmasaydın.. ama anlatmışsın... inşallah her kavgada yüzüne vurmaz..

Ah bu vicdan muhasebeleri...
Keşke birazda erkeklerdede olsada böyle patır patır anlatsalar.

Artık türk kızlarını Aklım almıyo.

Zar yerinde dursunda gerisi teferruat.
Ilişki yaşanınca kirli mi oluyosun ?
Yahu zar dediğin şey ergenliğe girene kadar mikrop kapmamak için bişey zar olmayınca pis kaka olmuyosun.

Popoda da zar olsa kulaktan yapılmaya başlanıcak.

Çok hata etmişsin anlatarak. Hiç gerek yoktu. Ne yaşadıysan yaşadın. Onlr senin özelin. Anlatarak adamı mutsuz ettin. Gerek var mıydı böyle bir şeye. Şimdiden sonra toparlamaya çalış. Evleniceksin diye her özelini anlatamazsın. Bu kolay kaldırılabilecek bir şey değil. Adamın gözünde canlanır ya.

Oh çok iyi olmuş kendin kasinmissin her şeyi b.k etmissin şimdi başını taşlara vur. Adamı niye eskisiyle cinselligini anlatiyosun? Adamın seni istememesi normal bakireyim ama diğer herseyi yaptım gorunumune dusmussun. Ayrılmasa bile iki gün sonra yüzüne vurmaya başlar.

Senin geçmişinden ona ne? kime ne? kimse kimseyi geçmiş yüzünden yargılayamaz..
ondan sonrası onu ilgilendirmeli.. yahu resmen kaşınmışsın sen de ne diyeyim ki..

hayir ne yasadigini anlatmamakla onu kandirmis filan olmuyorsun..
ne demisler birinin hatasini gunahini gorursen ort..sen niye kendi yasanmisliklarini ortaya dokesin ki..
onune bak..onune bak..arkana baka baka gidersen hic ummadigin bi anda tokezler dusersin..hep onune bak..
uzulme artik ne olduysa oldu,yasandi bitti hayat devam ediyor..
ve su hayata bir kere geliyorsun,tadini cikar..

Neyin vicdan azabı bu, 5 senelik ilişkide öpüşülür de sevisilir de ona ne, kaldı ki sormamış e şimdi yalan söyledin vicdan ne alemde

İlkin olucam ne yaa fonda Müslüm Gürses çalıyor zaar

O lafı ettiğinde ben senin ilkin miyim peki de pasla ona ne diye vicdan yapıcan, birini mi öldürdün hırsızlık mı yaptın nedir yani

Bir erkek ancak kendisi de el değmemiş ise bakire kız hayali kurabilir ancak o zaman hakeder tabir-i caizse, ben evlendigimde bakireydim zaten ilk ciddi ilişkimde eşim ama bekaretten ziyade kimseye anlatamadığım şeyleri ona anlattım en derinlerdeki korkularım endişelerim hayallerim hepsini...Bu önemli beni en iyi tanıması bir tek onun o kadar tanıması

neden anlattın ki? sormamış bile. hayır sorsa bile o adamdan pek hayır gelmez geçmişini ne yapacak ki? bundan sonra önemli. şimdi kabul etse bile ilerde başına kakma olasılığı çok yüksek. daha ne bir konuya yazmıştım arkadaşımın kuzenı anlattı byle adam kabul etti ama sırf uyanamadığı ve kahvaltı hazırlayamadığı için çıkan bir kavgada kızın yüzüne vurmuş. çok ağır bir sekilde. eşlerinize, sevgililerinize herseyi anlatmayın ya. insanoğlu bu çok alakasız birseyde bile yüzünüze vuruyorlar. ya komşumuzun eşi annesinin boşanmış olmasını vurmuş kadının yüzüne düşün yani.

Normalde kimseye geçmişin hakkinda hesap vermek zorunda değilsin. Ama bu adama iyi ki anlatmışsın. Ne kadar şanslı olduğunu karşisindaki kadının KUKUSUYLA ÖLÇEN bi zavalli olduğunu göstermiş. Üstelik kendisi sana kadar cinselliği doyasiya yaşamışken..

Ay bi de ağlamiş, sinirlenmiş. Ya bırak arkadaşım. Bu bildiğin iki yüzlülük. Ne söylersen söyle, hayatinin herhangi bir yerinde bu adam bunlari pişirip pişirip önüne koyar. Ben asla böyle biriyle ömrümü geçirmezdim. Kendi pipisi gece gündüz çalişirken, benim kukumun kilitli kalmasini bekleyen adam da pardon adam demişim..

Yani şimdi bakiresiniz ama yaşadığınız yüzeysel şeyleri mi anlatıyorsunuz?
Ya niye deşiyorsunuz bazı erkekler böyle şeyleri kolayca atlatamaz.
Anlatmanıza gerek yok ki

Yaşanmış bitmiş.
Bakire olmasaydınız o başka.
Ama işte biz eski sevgilimle seviştik de denmez ki yani..

ne gerek var anlatmaya geçmiş gitmiş bitmiş adam sormamis bile kendiniz sorun cikarmissiniz

Nur suresi 3. ayet

Zina eden erkek ancak, zina eden veya Allah’a ortak koşan bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya Allah’a ortak koşan bir erkek evlenir. Bu, mü’minlere haram kılınmıştır.

Bu
Ne demek simdi bu yaptığın
Hem adamın gecmisi belli mi
Kaldı ki bu ayetle ilgiki nasih-mensuh olayini hic duydun mu sen
Is oraya grlecekse oo
Kimse kimseye gunahni anlatamaz bu bile dogru değilken
Kalkip da yazidgin ayete bak

Bu

Ne demek simdi bu yaptığın
Hem adamın gecmisi belli mi
Kaldı ki bu ayetle ilgiki nasih-mensuh olayini hic duydun mu sen
Is oraya grlecekse oo
Kimse kimseye gunahni anlatamaz bu bile dogru değilken
Kalkip da yazidgin ayete bak

Bu ayetin hükmü kalktı mı diyorsun.
Bu arkadaşa özel yazmadım. Bu duruma
İleride başkaların düşmemesi ve evlilik öncesi bu tip yakınlaşmaları belki önler diye hatırlattım.

Her kavgada duyarsin artik bunlari. Seni gormek istemiyorum demis. 5 senelik iliskide bunlarin olmasini anormal karsilayan biriyle mutlu olmaya calisiyorsun, umarim basarabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…