Bi senedir birlikteyiz. Şu an evlenme teklifi aldım seneye evliliği de düşünüyoruz.
Ve ben çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum.
Ondan önce 5 yıllık ilişkimden ayrıldım. Tabiiki bazı durumlar yaşandı. Cinsel birliktelik değilde diğerleri işte siz anladınız. Çok kere kapalı ortamda bulundum. Yeni sevgilime Bunun vicdan muhasebesini yaparken bir anda söyleme gereğinde bulundum o bana sormadı. Anlattım çok kötü oldu ağladı görmek istemiyorum seni dedi. Sonra onu kaybetmemek için tekrar yalana başvurup hatta yeminler edip( sadece bi kere oldu ve senin düşündüğün tarzda açıklıkta birşey değildi dedim.
Anlatırsam onu kaybedicem. Anlatmazsam vicdanım susmuyor. Beni yargılamanızı istemiyorum. Sadece bir fikir. İnanın kafayı sıyırmak üzereyim.
Sizin bu yazdıklarınızdan sonra anlatmama kararı aldım. Yani yeminin gerçek yüzünü. Bi kere cahillik ettim kabul. Bu konuda hic deneyimim yoktu içim içimi yiyodu bilmesi haktır diye düşündüm. Çünkü ben o kadar temizdim ki kafasında. Şimdi iyi mi oldu derseniz ki diyosunuz anlatmamalıymışım. Onunla birlikte hayatıma şans geldi aslında. Yemini düşünüp onu kandırmış mı oluyorum. Evet ama kaybetmek istemiyorum. Girdiğim sınavdan onun şansıyla kazanıp memur oldum. Diğer ilişkimi sırf bu hata yüzünden bırakamıyormuşum onu da anladım bu süreçte. Resmen zulümmüş bana o. Ama bizim ailemizdeki kültür, ahlak beynimi yedi bitirdi. Sanki bi cinayet işlemişim. Kandırmak da çok acı
Bilmiyorum hiçbir şey bilmiyorum.
Neden anlattığımı söylliyim. O bana sormadı belki ama resmen psikolojik baskı uyguladı. Senin gibi bi kızla olduğum için mutluyum ilkin olucam falan. Sormuyo ama dolaylı yoldan soruyo. Bakireyim. Ama yaşanmışlıklar var
Ne demek simdi bu yaptığınNur suresi 3. ayet
Zina eden erkek ancak, zina eden veya Allah’a ortak koşan bir kadınla evlenir. Zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya Allah’a ortak koşan bir erkek evlenir. Bu, mü’minlere haram kılınmıştır.
Bu
Ne demek simdi bu yaptığın
Hem adamın gecmisi belli mi
Kaldı ki bu ayetle ilgiki nasih-mensuh olayini hic duydun mu sen
Is oraya grlecekse oo
Kimse kimseye gunahni anlatamaz bu bile dogru değilken
Kalkip da yazidgin ayete bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?