sevgimin degersizligi...

rumeysaltan

don't give up!!!!
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2015
1.187
939
123
37
Ben esime ara ara notlar yazarm isteyken ve gorebilecegi yere koyarim. Bi notu bana verdi kaldir bunu diye snra okuruz dedi. Birinide buzolabinin uzerine takti magnetle. Az once baktm ki o yazi yok. Eve gelmesini bekledm. Guzelce karsiladm mutfaga gectk alisveris yapmis onu yerlestirioduk dedmki benm sana yazdgm not nerde ben goremedm.yanlislikla attm dedi bende dedmki yalan soleme onun yerine alip atabilecegin hcbisi yok buzdolabinin uzerinde yani baska bisi alcaktm onu aldm diyebolecegi bisi yok. Smra dedmko tartistigimixda sinirlendin ve attn bu nefret gostergesidir bnim sevgmi hice saydin dedm aglamaya basladm.ama benm icimden gelmsti onlar dedm... Bana demezmi yazman onmli degl yasatman onemli evlilik hayatina yansitman onemli bi de bu sekilde suc bastrmaya calismazmi cildirdim dedmki ben kiyamazdm ama sen ofkeli ve nefretli bi insansin belli oldu... Snra bana demezmi bu olay buyumesn diye metanrt gosteriyorum sana sabrediyorum ofkelenmiyorum suan ayy daha da cildirdm!!!!4~5 defa yanima geldi ben kizimin yanina gitmstm bak kiz gibi sokuluyorum sana sendn de karsilik bekliyorum dedi agkiodm ben cvp vermedm yatms yerer beni affet kafama bas ole gec dedi bende umursamadm hc. Az once de yanma geldi mutfaga gttk bana demezmi uzatmadnmi bende dedmki alisms olmam gerekirdi yok sayilmaya ozur dilerm. Yemek isitiodk sofra hazirlicaktk tam sen hc yok sayildnmi sevgn degersiz oldumu hc dedm kirgnm dedm bana demezmi kirginligin gecene kadar konusmayalim ozaman bende cktm mutfaktan.kendne yemek koydu gecms odaya beni cagrio sen bnm karimsn sensiz bogazmdan gecmedi valla diye bende guldm ole bi gecer ki dedm kirgnligim gecene kadar konusmicakmisim ya dedm ben kendi kendimi tamir ederm robotm ya dedm. Snra yine cagrdi efendm dedm efendm demeye gerek var mi dedi bu arada da yio yemegi,gel yemek yioz dedi bende sen yiosn dedm. Catlicam sinirden.olay kagt parcasi degl...YOK SAYİLAN SEVGİM VE DUYGULARİM

Oyle dusunmeyin esiniz sizi kirsada sonrasinda yapici davranmaya calismis.
Kuslugu uzatmak istemiyor belli.
Sizde not falan yazmayin bir muddet onu umursamiyormus gibi davranin evinizde neseli, pozitif olun.

Herkesın evınde olan şeyler abartmayın fazla her erkek genel de böyledir

inanın sizin eşinizden daha beterleri de var. bir sinir atmıştır belki evet sizi kırmış biraz ama o kadar da alttan almış nazınızı çekmiş, öyle eşler var ki o tribi atmaya bile korkuyorsunuz neler görüp duyuyorum ne evlilikler görüyorum. o yüzden bence artık biraz siz de uzatmayın, adamın bişeyi yok saydığı yok :) ha atmamalıydı o kağıdı sonuçta onlar anı hatıra güzel birikimler ama erkek bu bizim gibi düşünmüyolarki :) abartıcak bişey yok bence :)

ben olsam eşim kafama bas geç dediğinde çıkar üstüne tepinirdim öylelikle boğuşur barışırdık

Biraz uzatmamış mısın?
Fazla naz aşık usandırır, daha kaç kez gelmesi gerekiyordu adamın yanınıza?

Gönlümü al biraz diye tebessüm etsen "Üzüldüm canım, ben de ne hevesle yazmıştım" gibisinden desen, o kağıtta yazanlardan daha sahici hissederdi adam ve öyle davrandığı için üzülürdü belki de.
Yani okuduğumdan gördüğüm kadarıyla diyebilirim ki; senin sevgini yok saydığı filan yok adamın. Eh odun azıcık.
Yonta yonta gelir kıvama, adamın tarzı olmayan şeyi pat diye yaptıramazsın ki ona sırf sen sevgini o şekilde ifade ediyorsun diye?

Yani hiç değmeyen bir konu sanki.

Suc sucla bastirilmaz ki yani ben bazen tepki veririm o verir ama benm verdgm tepkiyi one surup ama boyle ama soyle dediginde kagdi atmasnda hakli cikmaz ki.....

Bu ara biraz fazla hassasim belkide ondan bu asiri tepkim... Ama inanin cok yok sayildim son zamanlarda bu da ohun verms oldugu bi sey iste... Basinizi sisirdm tesekkurler kizlarrr iyiki varsiniz

Bazı erkekler değer vermiyor kağıda nota,genetiklerinde yok yani.
O yüzden abartma,boşver.

Az once de sakinlestm iste cagrdm onu cnku kzimin basndaydm gelmis smdide kendini agrdan satio allahm cldrcm hem suclu hem gclu

Abartmissin sen de. Kocan da mahsus üstüne geliyor. Adam senı bilinçli gicik ediyor : D Allah başka dert vermesin.

sizle yaşamak ne zordur.
ergen misin bacım ne notu yaw.
hakkaten be original!
herkesin sevgi dili farklı.
erkeklerin çoğunluğu sevmez öyle şeyleri.
onun yerine bi tanga salla elinde, gör bak onu atabilcek mi çöpe.

Amann abartma. tamam okuzluk yapmis ama senin pesinden bu kadar kosmasi bile seni ne kadar cok sevdigini gosteriyo. yazini okuyunca walla bana komik geldi. cok ciddiye almissin. siir falan gibi uzun uzun biseyler dokmediysen o kagitlara, o kadar da uzulmeye gerek yok bence

Zaten erkekler ne anlar, nottan falan

ya şöyle bir durum var ben mesela daha duygusal birisiyimdir. yazarım biriktiririm veririm. sevgilim öyle değildir. değer verdiğini yaşatarak gösterir. bense yanında yazdıklarımı belli edemem bile bazen.. evlenince belki benim bu durumum ona sıkıcı gelecek yorulacak..
olabilir insanız. eşiniz ve siz birbirinizden farklı gösteriyorsunuz demek ki birbirinize verdiğiniz değeri..ancak tavırlar biraz abartılı olmuş. kıymet bilmemek değil yöntemi değiştirmenizi istemek..

Evde tartisma istemioms bidaha smdide ben sclu oldm bu adam nasl basario sucsuz olsamda suclu cikarmayi beni tesekkurler tavsiyelerinjz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…