- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Ben esime ara ara notlar yazarm isteyken ve gorebilecegi yere koyarim. Bi notu bana verdi kaldir bunu diye snra okuruz dedi. Birinide buzolabinin uzerine takti magnetle. Az once baktm ki o yazi yok. Eve gelmesini bekledm. Guzelce karsiladm mutfaga gectk alisveris yapmis onu yerlestirioduk dedmki benm sana yazdgm not nerde ben goremedm.yanlislikla attm dedi bende dedmki yalan soleme onun yerine alip atabilecegin hcbisi yok buzdolabinin uzerinde yani baska bisi alcaktm onu aldm diyebolecegi bisi yok. Smra dedmko tartistigimixda sinirlendin ve attn bu nefret gostergesidir bnim sevgmi hice saydin dedm aglamaya basladm.ama benm icimden gelmsti onlar dedm... Bana demezmi yazman onmli degl yasatman onemli evlilik hayatina yansitman onemli bi de bu sekilde suc bastrmaya calismazmi cildirdim dedmki ben kiyamazdm ama sen ofkeli ve nefretli bi insansin belli oldu... Snra bana demezmi bu olay buyumesn diye metanrt gosteriyorum sana sabrediyorum ofkelenmiyorum suan ayy daha da cildirdm!!!!4~5 defa yanima geldi ben kizimin yanina gitmstm bak kiz gibi sokuluyorum sana sendn de karsilik bekliyorum dedi agkiodm ben cvp vermedm yatms yerer beni affet kafama bas ole gec dedi bende umursamadm hc. Az once de yanma geldi mutfaga gttk bana demezmi uzatmadnmi bende dedmki alisms olmam gerekirdi yok sayilmaya ozur dilerm. Yemek isitiodk sofra hazirlicaktk tam sen hc yok sayildnmi sevgn degersiz oldumu hc dedm kirgnm dedm bana demezmi kirginligin gecene kadar konusmayalim ozaman bende cktm mutfaktan.kendne yemek koydu gecms odaya beni cagrio sen bnm karimsn sensiz bogazmdan gecmedi valla diye bende guldm ole bi gecer ki dedm kirgnligim gecene kadar konusmicakmisim ya dedm ben kendi kendimi tamir ederm robotm ya dedm. Snra yine cagrdi efendm dedm efendm demeye gerek var mi dedi bu arada da yio yemegi,gel yemek yioz dedi bende sen yiosn dedm. Catlicam sinirden.olay kagt parcasi degl...YOK SAYİLAN SEVGİM VE DUYGULARİM
Evde tartisma istemioms bidaha smdide ben sclu oldm bu adam nasl basario sucsuz olsamda suclu cikarmayi beni tesekkurler tavsiyelerinjz icin
Bana biraz zor zamanlar gecirttigi icin patlama yasadm ama gecti smdi yapiscam btrsn namazini :)))))
pööff.
suçlusun tabi.
git yat öpüş kokuş.
bi not için adamın burnundan getirdin.
ne sıkıcısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?