- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
- Konu Sahibi rumeysaltan
-
Kocam az odun 1yillk evliyiz ama beraber cok resmimiz filan yok adam nikahta bile foto cektirmedi hani kalsn ikerde okuruz filan... Ne bilim isteÇok abartmissiniz
Erkek ne yapsın notu? Sevmez öyle şeyleri çogu
Önemli olan hissettirmek. Ben de öyle dusuniyorum şahsen.
O an yazdın güzeldi ve bitti. Ömrünün sonuna kadar kagit parçasını mi saklayacak?
Bir de hala gelmiyor diyorsunuz adam kaç kez gelmiş. Kafama bas deyince nasıl gülmeden durdunuz ben orda kopardim:))
Adami haklı buldum.
Ona göre çıkıyor ki bana göre de çıkıyorSuc sucla bastirilmaz ki yani ben bazen tepki veririm o verir ama benm verdgm tepkiyi one surup ama boyle ama soyle dediginde kagdi atmasnda hakli cikmaz ki.....
Vay düdük vayyyyAbartmissin biraz evet.
Bazen insan gormek ister sahiden.
Ornek benim eski sevgilim bana siirler dizerdi, turkuler ssrkilar soylerdi benim icin. Keske bunlarin hic birini yapmasaydi ama adam gibi adam olup sadik kalsaydi diyorum. Dogru erkek oldugunu hissettirseydi diyorum. Cunku hem bunlari yaparken hemde beni aldatiyomus serefsiz.
Oyle yani.
Bazen kagida dokmek yerine yansitmak daha degerlidir.
Misal gozlerime bakarken gozlerinin parlamasi, misal sokakta yururken benim elimi ski ski tutmasi, misal karsidan gelen kadinlara bakmamasi. Bunlari yasadikca o hissi yasamak en guzelidir.
Vay düdük vayyyy
Vay arkadaş,Allah gerçekten kullarını koruyor ama biz sonradan farkediyoruz töbeler töbesiiiAma atlattim ya. Zati aldatmasaydi yine ailesiyle cok sorun yasardik ilerde. Bi manyak babasi vardirki " evlendikten snra x i benim yanimda opermisin?" Diye sordu.
Ben " yok baba olurmu oyle sey"dedim.
Adam ne derse begenirsin.
" seni cok sevdim ben cok saygili bi kizsin tam benim gelinim olucak kizsin. Ama öp! Eger opmezsen o gun geldiginde x i hakkimi helal etmem sana'.
Ben
Vay arkadaş,Allah gerçekten kullarını koruyor ama biz sonradan farkediyoruz töbeler töbesiii
Oyle ya.
Eger aldatmasaydi bana siirler yzan turkuler soyleyen sozde! asigi nasil terkederdim bilmiyorum. Cunku ufaktan tirsiyodum babasindan. Az sapiklikta vardi adamda. Oglu askerdeyken o sevgili kesilmisti basima, dilime bile alamiyorum bu sozu. " neden gec yazdin? Nerdye gittin bugun? Neden telefonlarimi acmiyosun? O elbiseyi pahaliya almissin evlenince bizi batirmada? 5 dk oldu hala cevap yazmadin? Yine uyuyami kaldin? Aloiooooooooooooooooooooooo sana diyorum"
Kafayi duvara vura vura kan kaybindan ölmek istiyo insan bazen, oyle yani..
Bana fazla karismandan hoslanmiyorum dedim. Diyoki " zaten sen beni sevmedin hic, hic sakadan anlamiyosun bana hep soguk oldun" yav ben senin neyine sicak oluyum beybaba?
Saka anlayisida sudur; o bi saka yaptim sayar, bende bu sefer yine alingan sanmasin diye bende saka yaparim. Adam cevap verir " seni boyle bilmezdim, gozumden dustun".
Bu ne de manyak midir nedir....baba ogul arasinda gümbürtüye gitmemissiniz bari şükür edin.
Ciddi ciddi korkmaya baslamistim dogru diyosun.
Bana artik krisma surama kdar geldi dedigimde " tm kzim karismam, ben kimimki zaten. Sadece ilk ve tek gelinin olucam diye heycanlanmistim, zaten uzulme seni istemeye gelmem ben. Evde isim var derim hastayim derim gelmem" diyor. "buyuk yemin ettim" gelmem diyor.
Lan ben senin dedim. " sen benim icin geliyosan Allah rizasi icin gelme, nolur gelme. Oglunu ozel bi gununde yanliz birakmayi gonlun razi oluyosa ben sana daha ne diyimki, sen nasil bi babasin bana kizdin diye oglunun ardinda durmuycan demekki" dedim.
Sonra incilere devam " merak etme bana yaptiklarini x e soylemem, egerki sorarsa askerden ararsa senin hakkinda iyi seyler anlatirim"
Agladim be kzim, sinirimden agladim resmen. Bi insan birisine bisey anlatamamaktan aglarmi be?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?