Sevgimle ayrıldık sonra barışıp evlendik diyen var mı?

Damla52

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2015
31
6
16
26
Kızlar uzak mesafeden dolayı severek ayrıldık. Oda acı çekiyor bende. 4 5 ay daha kavuşamayacaktık ve acı çekiyoruz yapamıyoruz diyerek bitirdi. biz son zamanlarda biraz tartısmaya basladık yani hep ederdik ama yoğunlasmıstı. Ben bir nedenden dolayı kronik hastayım kavga edince fenalasıyorum üzüntüden oda seni sürekli üzeceğime bir kere üzül sonra seni üzen kimse olmayacak dedi. Ve mesafeyi bahane ederek bitirdi. Ben hıyarın tekiyim seni üzüyorum falan dedi. Bizim şarkılarımızı paylaşıyor, dokunmanın sevdiğinin yanında olması güzelliğini anlatan paylaşımlar yapıyor. Sizce bana geri döner mi? Var mı bu durumu yaşayan?

Son düzenleme:
Eşimle sevgililiğimiz boyunca 850 kez falan ayrıldık herhalde.
Uzun soluklu ilişkide oluyor böyle şeyler.
Ama mesafe var kavuşamayacağız diye ayrılmak saçma bana göre.
Emin misiniz tek sebebin bu olduğuna?
Evet başka sorunumuz yoktu. Bizim önceden mesafe yoktu sonradan oldu. Başta yapabilirim sandım yapamıyorum yürütemiyorum uzaklık bana çok koydu özlem hasret yapamıyorum döndüğümde olur şimdilik buna mecburum diyor

Biz de 70 kere falan ayrılmışızdır herhalde 7 senede :deli:

8 senelik evliyiz ve çok mutluyuz Allaha şükür :nazar:

Sevgi bitmemişse eninde sonunda barışılıyor bence.
Peki ne yapmalıyım bu durumda? Ağlayıp yalvardım resmen bitirme diye dinlemedi. Bende kayıpları oynuyorum. Hiçbir şekidle yazıp aramıyorum paylaşım vs yapmıyorum aşırı sessizim bu paylaşımları yapan özlüyor ve seviyor mudur?

Evet başka sorunumuz yoktu. Bizim önceden mesafe yoktu sonradan oldu. Başta yapabilirim sandım yapamıyorum yürütemiyorum uzaklık bana çok koydu özlem hasret yapamıyorum döndüğümde olur şimdilik buna mecburum diyor
4.5 ay için ayrılmak hiç mantığıma yatmıyor.
Bunun askerliği var, öğrenimi var, iş gereği semineri vs var yani.
Hayat boyu her yanyana olamadığınızda ayrılacak mısınız?
Yoksa hazır ayrıyken, burada hayatımı yaşayayım bari sorumluluğum olmasın zaten elini bile tutamadığım kıza niye sadık olayım demiş olabilir mi?
Fesat gördüm kendimi.:KK51:

Hayır sevdiğiniz kişiden ayrılınca hasretin acısı da kesiliyor mu bir anda?

Neydi. Mesafeler aşka engel degildi dimi?

Uzak mesafede ilişkisiydi bizimki de. Bin kere falan ayrıldık ama sonunda evlendik. O ayrılıklar ilişkinin değerini daha çok ortaya çıkarıyor bence.
Ayrıldığınızda nasıl bir yol izliyordunuz? Ayrılan taraf karşısı ve kararlı oluyor muydu? Ne yapmalıyım sizce şuan sessizleri oynuyorum

Peki ne yapmalıyım bu durumda? Ağlayıp yalvardım resmen bitirme diye dinlemedi. Bende kayıpları oynuyorum. Hiçbir şekidle yazıp aramıyorum paylaşım vs yapmıyorum aşırı sessizim bu paylaşımları yapan özlüyor ve seviyor mudur?
Ağlayıp yalvarma yahu. Biraz geri çek kendini, bi özlesin bi noluyoruz desin. Seni sevdiğine eminsin di mi? Bahane değil yani uzaklık.

Uzak mesefeden dolayı ayrılırmı? bizim durumda aynı ben istanbuldayım sevgilim hollanda da yaşıyor, bir kac ayda bir geliyor 1 hafta yada 2 ay bile kaldığı oluyor. Evet çok özlüyorum gercekten ama o benim hep yanımda gibi omuzumda oturan meleğim gibi :halay:hatta sanki bizim evde yaşıyor bi kendisi yok hergün konusuyoruz annemlerle halini hatrını soruyor Allah kısmet ederse 1.5 yıl içinde de evleneceğiz:nazar: 3 kere ayrıldık buyuk kavgalardı hepsi 2 gun surdu ama 3. Sahıslar yuzumden eğer yeri gelsin ben yeri gelsin o bu kadar anlayışlı olmasak birbirimize karsı toparlayamazdık, demek istediğim mesefeyi kafana takma guven olduktan ve tam anlamıyla aşkı yaşadıktan sonra hepsi hikaye

4.5 ay için ayrılmak hiç mantığıma yatmıyor.
Bunun askerliği var, öğrenimi var, iş gereği semineri vs var yani.
Hayat boyu her yanyana olamadığınızda ayrılacak mısınız?
Yoksa hazır ayrıyken, burada hayatımı yaşayayım bari sorumluluğum olmasın zaten elini bile tutamadığım kıza niye sadık olayım demiş olabilir mi?
Fesat gördüm kendimi.:KK51:
Askerlik vs bitti iş için gitmişti.

Ağlayıp yalvarma yahu. Biraz geri çek kendini, bi özlesin bi noluyoruz desin. Seni sevdiğine eminsin di mi? Bahane değil yani uzaklık.
Evet o yüzden çektim kendimi sonuna kadar silmedik birbirimizi de. Eminim sevgisinden bunaldı sanırım benim özledim diyip durmamdan ve sonunda tartışmaktan

Severken mesafeden dolayı ayrılmak çok saçma
Evlendikten sonra bile uzak kalmak zorunda kalabilirsiniz
Mesafe birlikteliğe engel değil ki
Bizde bi kere ayrılmıştık
Şimdi sebebini bile hatırlamıyorum
Evlendik gayet mutluyuz

Uzak mesefeden dolayı ayrılırmı? bizim durumda aynı ben istanbuldayım sevgilim hollanda da yaşıyor, bir kac ayda bir geliyor 1 hafta yada 2 ay bile kaldığı oluyor. Evet çok özlüyorum gercekten ama o benim hep yanımda gibi omuzumda oturan meleğim gibi :halay:hatta sanki bizim evde yaşıyor bi kendisi yok hergün konusuyoruz annemlerle halini hatrını soruyor Allah kısmet ederse 1.5 yıl içinde de evleneceğiz:nazar: 3 kere ayrıldık buyuk kavgalardı hepsi 2 gun surdu ama 3. Sahıslar yuzumden eğer yeri gelsin ben yeri gelsin o bu kadar anlayışlı olmasak birbirimize karsı toparlayamazdık, demek istediğim mesefeyi kafana takma guven olduktan ve tam anlamıyla aşkı yaşadıktan sonra hepsi hikaye
Ama o ayrıldı benden

Ayrıldığınızda nasıl bir yol izliyordunuz? Ayrılan taraf karşısı ve kararlı oluyor muydu? Ne yapmalıyım sizce şuan sessizleri oynuyorum
Ben normalde çok gururluyumdur ama ona karşı hiç öyle davranmadım. Ama bizim hayat tarzlarımız farklıydı. Benim hayatım ona fazla renkli geliyordu ve hep benden kaynaklı ayrılıklar oluyordu. Peşinden de ekliyorduk zaten uzak mesafe yürümüyor diye. Aşırı kararlı davranırdı o dönemlerde. Ben her seferinde ona olan büyük aşkımı kendisine ifade ederdim ama. Yani en fazla ayrılığımız 2 hafta sürmüştür. Onda da kendisi döndü, dayanamadı. Seviyorsanız devreden çıkmayın bence. Hayatımda yaptığım en doğru karar, o dönem kendisine yapışmak olmuş. Evlenince her şey çok daha güzelleşiyor. İyi ki gurur yapmamışım kısaca :)

Back
X