çok tebrik ederim azminizle başarmışsınız:))ben size bir şey sormak istiyorum cildiniz için kullandığınız ilaç roaccutane bildiğim kadarıyla karaciğerde yağlandırma yapan bir ilaç yani nasıl cesaret ettiniz ve cildiniz çok mu probemlemliydi diyet yaparken sizi zorlamadı mı bu ilacı kullanmanız acaba
canım yardımcı nasıl olabilirim bilmiyorum ama fikir verebilirim spor imkanım yok demişsin sen benim yaptığım o diyete başla kilo verip zayıfladıkça motıve oluyorsun zaten o hevesle mutlaka imkanlar yaratıcaksındır kendine öyle oluyor zayıflayıp mutlu oldukça gaz geliyo insanaBende zayıflamak istiyorum ama malesef yürüyüş imkanım yok.
Sürekli evdeyim.
82 kilo bir hatunum.
Banada yardımcı olur musun canım
Hikayeni okuduğumda başarabilceğime inandım..
Süpersin ya bayıldım işte..
canım arkadaşın olmıyanlar albümünü göremiyor ki
Tebrik ederimBüyük azim başarılarrr
Bende zayıflamak istiyorum ama malesef yürüyüş imkanım yok.
Sürekli evdeyim.
82 kilo bir hatunum.
Banada yardımcı olur musun canım
Hikayeni okuduğumda başarabilceğime inandım..
Süpersin ya bayıldım işte..
teşekür ederimmkutlarım hem seni hem de azmini
evet görenler şok oluyo ne oldu bi hastalığamı yakalandın diyorlar fotoğraflar yine biraz farklı normal halimi görseniz kaburgalarım oturunca batıyor resmen iğne gibiEridikce erimissin :) ama 57 kilo mükemmel yakismis sana cok tatli olmussun
Gelin fotografina ayrica bayildim
evet canım motivasyon çok önemli ama irade olmayınca ne motıvasyon ne destek pek sökmüyo bu tip konulardaaben de 2 hafta önce 82 ile SAĞLIKLI YAŞAMAYA karar verip yediklerime dikkat ettim
10 günde 3 kilo verdim.
ilk birkaç gün zor oldu ama vücut alışıyo artık
doğum kilolarını vermeye başladım
tek yaptığım 7 den sonra bişey yemiyorum meyve hariş ama 1 porsiyon abartmadan
EN ÇOK KİLO verdiren ise ABUR CUBUR u kesmek artık tatlı pasta bisküvi yemiyorum
kuru kayısı gün içinde tatlı yerine birkaç tane yiyiyorum
2 litre de su içmek
ilk defa çok zorlanmadan kilo veriyorum bu KADINLAR KULÜBÜ DİYET FORMUNa da borçluyum bunu çünkü başarıları görünce daha da azimleniyorum
allah sabır versin tatlım ne deyim inşallah kurtulursnçok güzel olmuşsun tebrikler:81: keşke bende olabilsem ama şiştikçe şişiyorum
evet canım yaptım ama benimde az göbeğim var mekik çektim ben 5 tane ile başladım hergün 1 tane arttırdım 200de durdum yani günde 200 çektim artırmadantebrik ederim çok güzel olmuşsun. bende göbek problemi başladı. önceden azdı aldırış etmezdim ama artık baya arttı. göbek için sen bi hareket yaptın mı canım?
cnm peki 60 kiloya inerken herhangi bi takviye kullandınmı yani sadece 5 günde 5 kilo diyetinemi bağlı kaldın
evet canım sadece o ve spor
takviyeyi şimdi alıyorum korumak için maurers kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?