• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevginizden eminmisiniz

sunshine44

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
428
14
18
İzmir
arkadaşlar sevgilisi olanlar kendilerini sorguladıkları oluyomu acaba hiç sevgileri konusunda ben arasıra kendimi sorguluyorum bazı hareketlerine gıcık oluyorum resimleri bile güzel gelmiyo bazende çok aşık oluyorum bendemi var bi dengesizlik anlamadım böyle bi döngüdeyim belkide uzak oldugumuz içindir sizdede oluyomu?

ben elhamdülillah sevgimden eminim yani kavga etmiş olsak bile evde eşimin dağınıklığını toplamaktan zevk alıyorum.onun eşyalarını katlamadan önce bi kokluyorum sonra kaldırıyorum..kavga etmiş olsak bile sevgiyle yapıyorum...tabi bunu ona söylemiyorum şımarmasın diye:16:

ben elhamdülillah sevgimden eminim yani kavga etmiş olsak bile evde eşimin dağınıklığını toplamaktan zevk alıyorum.onun eşyalarını katlamadan önce bi kokluyorum sonra kaldırıyorum..kavga etmiş olsak bile sevgiyle yapıyorum...tabi bunu ona söylemiyorum şımarmasın diye:16:

Allah mutlu etsin ne diyelim:)

Allah mutlu etsin ne diyelim:)

teşekkür ederim..demişsiniz ya belki uzak olduğumuz içindir diye ben böle olduğunu düşünmüyorum çünkü biz de eşimle senelerce çook uzak şehirlerde bazen bir sene hiç görüşmeden ilişkimizi sürdürdük.hiç böle bi duyguya kapılmadım..uzaklık buna bi sebep değil bence.

Emin olmak biraz zaman istiyor. Emin olduğunda da iş ciddiye binmiş oluyor zaten. Bence olması gereken de bu; yoksa neden birlikte olduğun insanı tanımak için her şeyi zamana bırakıyoruz :)?

Ne gibi soru işaretlerin var ki?

bazen soğuyorum konuşması yemesi hiçbişey gözüme güzel gelmiyo 2 senedir birlikteyiz dün geceye kadar birlikteydik daha doğrusu bu kendimi sorgulama 2 senedir var bişey oluyo yeniden aşık oluyorum sonra tekrar soğuyorum tam anlamıyla aşık olamadım sanırım ondan oldu herşey

Back
X