Sevgisi Aylar Sonra Dönen Var Mı?

Sevgiliniz tarafından bırakılıp, aylar sonra döndüğü oldu mu? Ve döndüyse her sey eskisi gibi oldu mu? Ve ne kadar zamandır birlikteydiniz?

evet bir dönem ayırlık yaşadık sevgilimle...
Kendisi ayrılmak istediğini söyledi ve gitti...

sonra da barışmak istediğini söyledi ve geldi...

bunlar yaşanırken ben ne yapıyordum ?

ayrılırken : bana geri döneceğini biliyorum, güle güle... (geberene kadar da ağladım ama kendisi bilmez, bilmesin de)
barışınca: beni bırakmayacağını biliyordum, hoşgeldin....

hiçbir şey eskisi gibi olmuyor... çünkü her şey daha güzel oluyor

kızlar konu acmıstım zamanında ama sızede sorayım burdan bi.dogum gunu yaklasıyo onun sızce kucuk bı suprız yapsam ustne gıtmıs olurmuyum sadece kendi aramızda bi suprız ole dogum gununde karar veremedım.daha kotu olurmu hersey.yoksa bı suprız olup barısırmıyız

Eğer o seni terketmişse hayatının hatasını yaparsın üstüne gitme eğer seni seviyorsa doğum gününü kutlamaman ona çok dokunacaktır.Ama eğer kutlarsan aman bu zaten elimde diyecektir.

ben mesajla kutlamayı dusunuyodum ondan sora olmazsada olmaz elımden gelen herseyı yapmıs olurum umdımı keserim diye düsünüyodum.

Ben ayrıldığımızdan 1 ay sonra dogum gününde aramadım. Simdi 3 gun sonra benim doğum günüm. Acaba arar mı diyorum bu vesile ile ama çok fazla da ümidim yok. Ararsa süpriz olur çok sevinirim o ayrı.

Son düzenleme:
Ben ayrıldığımızdan 1 ay sonra dogum gününde aramadım. Simdi 3 gun sonra benim doğum günüm. Acaba arar mı diyorum bu vesile ile ama çok fazla da ümidim yok. Ararsa süpriz olur çok sevinirim o ayrı.

hadı ya ıns arar.ayrıldıktan sora hıc konusmusmudunuz pekı sizde.nasıl dayandın aramadan ben keske o gun gelse dıye beklıorum sımdıden.sız ne kadr suredır beraberdınız

Sevgilimle 1 buçuk senelik bir ilişkimiz vardı o aralar çok ayrılık girdi aramıza 2 ay ayrı kaldık geri döndü ve eskisindende mutluyuz şimdi hatalarımızı tekrarlamıyoruz artık...

Sevgilimle 1 buçuk senelik bir ilişkimiz vardı o aralar çok ayrılık girdi aramıza 2 ay ayrı kaldık geri döndü ve eskisindende mutluyuz şimdi hatalarımızı tekrarlamıyoruz artık...

onsuz kalınca ınsan daha ıyı anlıyo hatalarını.bende su anda anladım hatalarımı.keske o kadar sıkmasaydım dıyorum kendı kendıme.

Ya bana aylar sonra unutur zaten alısır hic dönmez gibi geliyo ilk günler dayanabildiyse zaten alıstım diyip sonradan hic dönmez ama dönmüs sizinkiler nasıl oluyo bu ilk günler nasıl dayanıyo da aylar sonra dayanamayıp dönüyo?

bi yerde okumustum cnm erkekler ustunden zaman gectıkten sora anlıyomus bız gıbı degıllermıs ılk ayrıldıklarında anlamıyolarmıs.

Beyinleri geriden geldigi icin olablr cnm. Yani kendim gibi düsünürsem ben baslarda ölcek gibiydim simdi cok alıstım o da böleyse dönmez diye düsündüm

evet cnm basta bende kotudum hep mesaj atasım arayasım gelıyodu ama artk alıstım yokluguna.sadece bazen dısarda sevgilileri gorunce kotu oluyom o gunlerım aklıma gelıyo o kadar.

Kızlar ayrılığın ilk günleri acı çekerken, erkekler kurtuldum diye bakarlar.Sonra kızlar tam unutmaya başlamışken, erkekler hatasını anlar ve geri dönmeye çalışır.

Son düzenleme:
nedendir biilmiyorum ama bana ayrılıp geri dönen erkekler hep samimiyetsiz geliyor..benim sevglimde öyleydi aklına eser ayrılır geri dönerdi..bu tarz erkekler bana sanki başkalarınıda gözden geçirio bakıo daha iyisini bulamıyor geri dönüyor gibi geliyor..belki de sadece bi kuruntu ama inanın çevremde öyle şeyler duymaya başladım ki erkeklerden tiksinir hale geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…