Sevgisi Aylar Sonra Dönen Var Mı?

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
318
33
Ankara
Sevgiliniz tarafından bırakılıp, aylar sonra döndüğü oldu mu? Ve döndüyse her sey eskisi gibi oldu mu? Ve ne kadar zamandır birlikteydiniz?

Son düzenleme:
evet.ayrıldıktan 10 gn sonra 1 ay sonra sonra bi 15 gün falan içinde de konşmak için bahanelerle aradı döndü.bende bitmşti 5 ay sonra yine döndü.bilmiyorum herşey iyi olur muydu ama tekrar başlamadık tabiki..geçmiş ola ..en iyi erkek pişman olmuş erkektir derlerde.seninde sabrın bitmşsse iyilik görcek halin kalmıo tbi..

3 yıldır birlikte idik, kendi istegi ile ayrılmıştı. ben dayanamayıp 2 ay sonra mesaj attım, döndü.. bi kaç ay daha sürdü ve aynı sebepten bu kez daimi olarak bitti.. ısıtılan yemekleri yemesi pek hoş olmuyor..

Ne hikmetse 3.5 yil sonra tekrar birlikte olmak istedi ama ben baska biriyleydim hala onunlayim cok sukur mutluyum.simdiki sevgilım olmasaydi o zamanlar boyle biseye olumlu bakarmiydim bilmiyorum.yada kabul edip onun yaptıgi gibi durduk yere birakirdim:)

7-8 aydır birlikteydik. Ayrıldı. 3 ay sonra geri döndü. Şuan 13,5 ay oldu. Eskisinden daha iyiyiz. Hatalarımızın farkına vardık.

2 yıllık bir ilişkimiz varken ailevi meselelerden ayrılmıştık.5 ay sonra geri döndü barıştık.şimdi eskisinden çok daha mutluyuz karşılıklı yapılan hataları farkettirmiş bize ayrılık Allah'a çok şükür hiç bir sorunumuz yok inşallah yakında da nişanımız olacak :)

çocukluk aşkım tam 10 sene sonra döndü işim gücüm evim arabam hazır gelip istesem ? dedi bi de.. şaka gibi yaa.. ben de zaten fanus içinde seni bekliyodum yiğidimmm dedim

bi kaç ay sonra dönmeyi anlarım. hatalarını anlamıştır, özlemiştir falan ama seneler sonra dönmek nedir yahu.. elinde eski sevgililerin telefon numaraları her birini tek tek arayım hangisi müsaitse gidip evleneyim der gibi.. buarada sen gene de önüne bak.. dönmeyecekmiş gibi yaşa.. kimse için değmez hayatını ertelediğine inan bana canım..

Ay cok sevindm canlarım masallah :) ben de ayrılıktan sonra daha mtlu olunacagna inananlardanım 1,5 ay oldu bekliyorum böyle olumlu örnekleri duydukça

Ay cok sevindm canlarım masallah :) ben de ayrılıktan sonra daha mtlu olunacagna inananlardanım 1,5 ay oldu bekliyorum böyle olumlu örnekleri duydukça

bende canım senin gibi bekleyenlerdenim.bizde haziran sonunda ayrıldık.ins doner.basta donmesede banane dıyebılıyodum ama ozlemeye baslayınca kotu oluyor insan.hersey onu hatrlatıyo

5 aylık ilişkimdi ayrıldıktan 3 ay sonra geri döndü. eskisi gibi oldu ama kısa süre sonra yine bozdu.

bende canım senin gibi bekleyenlerdenim.bizde haziran sonunda ayrıldık.ins doner.basta donmesede banane dıyebılıyodum ama ozlemeye baslayınca kotu oluyor insan.hersey onu hatrlatıyo

hemen hemen aynı zamanda ayrılmısız canım. Ben de tam tersı baslarda cok kötüydüm dönsün diye dua ediyodum simdi hayırlısıysa dönsün diyorum cok özlüyorum cünkü birbirimzi kırcak hic bisey yapmadk

Ayrılan her erkek mutlaka döner. Ya birini bulamamıştır, vakit geçirecektir döner, ya pişman olmuştur döner, ya da gerçekten sevdiğini anlayıp da döner. Yani illaki döner. Önemli olan dönmesi değil, döndüğü zaman eskisi gibi olup olmayacağınız. Eğer siz eskisi gibi olacağınıza inanıyorsanız geriye kalan tek şey, ona olan aşkınız bitmeden dönmsi için dua etmek. Unuttuğunuzda döndüğü zamanda pek bi anlamı kalmıyor.

5. senemizin başladığı gün bitti herşey..gerçi sallantılar vardı öncesinde ama son olay bitirdi herşeyi..4 aydır ne ben ne o arıyo.. ilk zamanlar bekliyodum ama ayrılıktan 2 hafta sonra aradığımda meşgule atıp tel.ini kapatınca olayı bitirdim kafamda da..evet kalpte bitmiyo kolay kolay ama kendinizi ona endekslemeyin..unutmayın o olmasaydı başkası olucaktı hayatınızda..kaderinizde varsa elbet döner ama beklenti içine girerseniz mutsuz olursunuz..

yenilikçi olun ve yeni insanlarla tanışın..ben yeni biriyle görüşmeye başladım bile..2miz de hoşlandık birbirimizden..artık plan yapmıyorum anı yaşıyorum..

5 sene birlikte olduğum adamla 2001de tanışıp aile yüzünden ayrılmıştık ve seneler sonra tekrar yarım kalanı tamamlamak istemiştik..evlilik hayallerimiz vardı ama şuan 2miz de farklı ortamlardayız..

insanın başına herşey gelebiliyo hayatta..siz siz olun ona adamayın kendinizi..öncelik kendiniz olsun..çünkü kendinize değer biçmedikçe karşıdaki için de kıymetli olmuyosunuz..

söylediklerim tecrübeyle sabittir..yaşamanıza bakın derim..giden gittiği yerde mutlu olsun

evet döndü hatta öyle bir döndü ki.Beni kaybetmekten korkar şekilde peşimden ayrılmadı.
Başladık tekrar ama içimdeki her şey bitmişti benim.Ve ayrılmak istediğimi söyledim defter kapandı.İçindekiler soğuyunca gelince anlamı kalmıyor.

evet cnm bızde bısı yapmadık ole kırıcak cok sıkmamdı sadce onu ayrılıs nedenımız.zaman gectıkce nedense duzelcekmıs gıbı gelıyo bazı seyler bana.siz ne kadar sureedır berabersinız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…