sevgisi mi azaldı dersiniz?

kızlar sevgilimle 2 ay sonra 2.senemizi doldurcaz.polislik okuyo kendisi o yüzden bayadır yüz yüze görüşemedik.şimdi de 10 günlük bi tatil verildi onlara yanıma gelmesini isterdim ama o ailesinin ytanına gitmeyi tercih etti:(..bu duruma üzüldüm tabi ama 5 aydır ailesini görmüyo bişey de demedim..gittiği günden beri beni hiç aramıyo sormuyo hep ben arıyorum mesaj atıyorum napıyosun diye..en sonunda patladım sen ailen arkadaşların ve benim aramda denge kuramıyosun diye sıkma beni falan dedi ondan sonra ben mesaj atmadım ertesi gün mesaj attığımda ilgisiz ve soğuktu kısa kısa cevaplar verdi hep.. ben üstüne gitmedim bu sfer...düşünüyorum ben mi çok sıkıyorum diye ama gün içinde hiç aramması sadece benim aramalarıma cevap vermesi normal mi kızlar??

benim sevgilim de aynen böyleydi sonra ben bir inat ettim bir hafta aramadım baktım ondan da tık yok sonra kendi tıpış tıpış aramaya üstüme düşmeye başladı ama eski ben yokum şu an çok yüz vermiyorum bence sende dene o bitirdiyse bu ilşkiyi zaten bir süre sonra sana belli eder ama bitirmediyse ne oldugunu sasırıp illa sana dönüp bir açıklama sunacaktır.inşallah aranız düzelir canım.. bırak sen arama bence o arasın beklemekten için içini yicek biliyorum ama kendine bir ugrası bul eglen ama arama o ararsa cevap verirsin..

Back