canim biraz bekle bakalim blof yapiyor olabilir. dilekce vermekle is bitmez. tebligat gelir yakinda gercekten verdi ise. kararli gibi dur bakalim simdilik. olaylar sogusun.sicakken tartisinca insan istemedigi seyler yapip, istemedigi seyler soyleyebiliryor. o yuzden biraz sakinlesin ikiniz de.
bence araci falan bulma simdilik. sakince bekle. sukut en guzel cevaptir. cildirtir karsi tarafi. ama alttan alirsan bu boyle devam eder. bu benim fikrim ve simdiye kadar ki tecrubelerim. eger sabredebilirsen kazanirsin esini canim.
bu arada biosanmazsiniz boyle bir konudan merak etme. kendini tatilde gibi dusun. annenle babanla hasret gider firsat bu firsat.
boşanmak istiyor muyum bilmiyorum. onunla da olmuyor onsuz da. çok kere ben boşanalım dedim ama ne evi ter ettim ne dilekçe hazırladım onun gibi. son zamanlarda tartışmalarımızda boşanmak istediğini ima etti durdu. en son ki tartışmada sordum bende boşanmak istiyor musun evet dedi. hazırlayıp bana imzalattığın dilekçeni ver o zman dedim tamam dedi. iki gün geçti vermedi. yine tartıştık yine boşanmak istiyorum dedi. ver dilekçeni dedim tamam dedi söz mü dedim söz dedi. sonra emin olamadım söz verdiği için mi veriyor dilekçeyi gerçekten boşanmak istediği için mi? mesaj attım aynen bu şekilde sordum ikisi de dedi. ailesini sevmediğimi ne onun yüzüne ne ailesinin yüzüne vurmadım hiç bir zaman. ailesiyle ne bir tartışmam ne bir kavgam var. sorun sadece onlara gitmek istememem arayıp sormamam. babamın evinde 2. günüm bugün. ne arayan var ne soran. sözde beni kızları gibi seviyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?