Sevgisi o kadar bykm ki...

abcdefg

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2008
165
0
296
boşanıyoruz...
sevgisi o kadar büyükmüş ki iki bağırdım, ailesini sevmiyorum diye bitti.
biraz önce çamaşırsuyu arkadaşımızın burada açtığı konuyu okudum boşanmayla ilgili.bende yazmak istedim. biz de dün dilekçe vermeye gittik arabada bekledim yarım saat sonra geldi eşim sadece boş pembe bir dosya vardı elinde sistem olmadığı için yarına kaldı dedi. işimize gittik. anneme haber verdim akşam babamla geldiler konuşmak barıştırmak için. yok olmadı. onlara herşeyi anlatırken ne kadar kararlı olduğunu anladım. anlaşmalı bşanıyoruz ama onun o kadar kararlı olması, bie kere daha denemek istememesi üzdü beni yine de. annem babamla birlikte baba evine döndüm dün gece.bugün sabah verecekti dilekçeyi sizce dilekçeyi bugün verdiyse bana tebligat ne zaman gelir bana?

sen boşanmak istemiyorsun anladaığım akdarıyla.daha öncede konu açmışsın tartışmışsınız ama hani aldatma , şiddet yada aşağılama gibi çok ağrır şeyler yaşlamamışsınız.ve yeni evli sayılırsınız henüz.sen boşanmak istemiyorsan gurur yapma söyle konuş eşinle bence.üzüldüm ya belki oda gurur yapıyordur senden bekliyordur belli olmazki.sen gerçekten boşanmak istiyormusun peki

Peki neden kabul ettin boşanma teklifini ki?
Sonucta sen daha tam olarak emin değilsin bence..

hakkında hayırlısı olsun canım.yolun açık olsun

hakkında hayırlısı olsun.
dilekçe verme boyutuna geldiyse gayet ciddi demek ki
dilerim bundan sonra daha mutlu olursun.

umarım yanlıs anlamısımdır camasır suyu bosanıyomu
sanada cok uzuldum ya bellıkı sevıyosun esını cok kotu yaaaa

Sizi boşanmaya götürecek kadar ne sorun vardı ki aranızda. Ailesini sevmiyorsunuz diye boşanılmaz. Ama eğer iş dilekçe aşamasına geldiyse bence sizde kafanızda bu evliliği bitirin.
Belki de en hayırlısı budur.

Ailesini sevmiyor olmanız sanıyorum bardağı taşıran son damla olmuştur.
Tüm evli çiftler birbirlerinin ailesine bayılmıyordur sanırım.
Başka sorunlar birikmiş, bu da noktasını koymuştur.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin :Saruboceq:

allah allah boşanmak br yuva yıkmak bu kadar kolay olmamalı arkadaşım yaa. şayet sen istemiyosan boşanmayı ,boşanma be arkadaşım anlaşma . bunu yapmak zorunda değilsinki.Bırak madem bu kadar çok istiyor o uğraşsın

diğer sorunlarınız nedir bilmiyorum ama
iki bağırdım ailesini sevmiyorum demişsin
kimse kimsenin ailesine ayılıp bayılmıyor ama sevmiyorum diyede haykırmıyor
burada seni hatalı görüyorum ne olursa olsun ailesi ile ilgili kötü konuşmak olmaz
çok mecbur kalırsan usuluyle konuşsaydın keşke
eşin senin aileni sevmediğini söylese hoşuna gider mi
bence olay burda patlak vermiş diğer uyuşmazlıklarınızı belki iyi kötü idare edebilirdiniz ama
işin içine ailesi girince eşinin gözü dönmüş olabilir
şahsen ben çok ama çok kızardım ailemin sevilmediği yüzüme vurulsa

canim biraz bekle bakalim blof yapiyor olabilir. dilekce vermekle is bitmez. tebligat gelir yakinda gercekten verdi ise. kararli gibi dur bakalim simdilik. olaylar sogusun.sicakken tartisinca insan istemedigi seyler yapip, istemedigi seyler soyleyebiliryor. o yuzden biraz sakinlesin ikiniz de.

bence araci falan bulma simdilik. sakince bekle. sukut en guzel cevaptir. cildirtir karsi tarafi. ama alttan alirsan bu boyle devam eder. bu benim fikrim ve simdiye kadar ki tecrubelerim. eger sabredebilirsen kazanirsin esini canim.

bu arada biosanmazsiniz boyle bir konudan merak etme. kendini tatilde gibi dusun. annenle babanla hasret gider firsat bu firsat.

anlaşmalı boşanma olduğu için erken duruşma günü alabilir adava yı açan. adli tatil var ağustos ayı boyunca. ondan önce istese halledebilir.
hakkınızda hayırlısı canım

diğer konunuzu hatırlıyorum...

eşinin ailesini sevmeyen o kadar insan varki..bunun sebep olduğunu düşünmüyorum...

çok erken olmuş boşanma..

hakkınızda hayırlısı olsun ama bana sanki devam edecek gibi geliyor..

çünkü ortada çok aman aman bişey yok gibi..

boşanmak istiyor muyum bilmiyorum. onunla da olmuyor onsuz da. çok kere ben boşanalım dedim ama ne evi ter ettim ne dilekçe hazırladım onun gibi. son zamanlarda tartışmalarımızda boşanmak istediğini ima etti durdu. en son ki tartışmada sordum bende boşanmak istiyor musun evet dedi. hazırlayıp bana imzalattığın dilekçeni ver o zman dedim tamam dedi. iki gün geçti vermedi. yine tartıştık yine boşanmak istiyorum dedi. ver dilekçeni dedim tamam dedi söz mü dedim söz dedi. sonra emin olamadım söz verdiği için mi veriyor dilekçeyi gerçekten boşanmak istediği için mi? mesaj attım aynen bu şekilde sordum ikisi de dedi. ailesini sevmediğimi ne onun yüzüne ne ailesinin yüzüne vurmadım hiç bir zaman. ailesiyle ne bir tartışmam ne bir kavgam var. sorun sadece onlara gitmek istememem arayıp sormamam. babamın evinde 2. günüm bugün. ne arayan var ne soran. sözde beni kızları gibi seviyorlardı.

bende blöf yapıyor diye düşündüm hep. dilekçe hazırlayıp geldiğinde de ne yapacağımı merak ettiği için yapıyor diye düşündüm. hatta ben imzaladığımda gözünü bile kırpmadan imzaladın hayret dedi şakayla karışık.ama babama bundan sonrası yok ben kararlıyım dedi durdu. ne kadar ciddi olduğunu gösterdi. şimdi hiç birşey yapmadan bekliyorum. ama dilekçeyi verip vermediğini de merak ediyorum. acaba mesaj atıp sorsam mı

e kolay değil ki onlar da şoktadır , sonuçta seni de seviyorlarmış ki sevmeseler bile evlatlarının yuvası yıkılıyor ...
sanırım arayı düzeltmek için çözüm arıyorlardır ya da belki biraz kendi hallerine kalsınlar kafalarını toplasınlar bişeyler yapar düzeltiriz diyorlardır ( yani umarım öyledir )

inşallah bu kadarcık bir mesele yüzünden ayrılmazsınız , bir araya gelip başbaşa sakin ve medeni bir şekilde konuşabilseniz çözüm bulabileceğinize inanıyorum

yavrucum hem kızları gibi severler beni diyosun sözdede olsa
tartışman kavganda olmamış yüz göz değilsiniz anlaşılan
nolur 2 dakka bi alo desen yada haftada 1 2 saat bi oturmaya gitsen

oturmaya gidiyorduk zaten her hafta. sonuçta annesi babasıyla evlenmedim ki. sevmesem bile ben üstüme düşeni yaptım gittim geldim konuştum. eşime yetmedi. kendi anneme daha çok gitmişiz. onların umrunda değilmişiz gibi geliyor bilmiyorum. eşimle arayı düzeltsek bile ailesiyle bundan sonra çok zor. bu kadar ilgisiz umursamaz bir anne baba olabilir mi acaba. bu kadar zor bi durumda bırakın ara bulmayı, beni arayıp ne oluyor demediler.

diğer konunuza baktımda şimdi hatırladım ayrıntılı..

ordada demiştik hep bu kadar kolay almayın boşanma lafını ağzınıza diye..eşiniz susmuş susmuş sonunda sabrı taşmış..

erkeklere tehdit pek sökmüyo..sabrediyolar sabrediyolar sonra böyle bi anda hadi o zaman diyolar..

kusura bakmayın ben sadce kendi fikrimi söylüyorum ama eşinizi sanırım bıktırmışsınız..

daha çok yeni evliisiniz..yeni yeni oturmaya başlıyacaktı..sabredememişsiniz..

ailesine karşıda çok ön yargılı olduğunuzu düşünüyorum..ne iyilikleri ne kötülükleri varmış..eşinizi seviyosanız katlanmalıydınız...

eğer barışırsanız size ders olur bi daha boşanma lafınızı gerçekten uygulayamayacaksanız ağzınıza almazsınız..

bence eşini dışarı bi yere davet et
al karşına ne düşünoyrsan içinden geldiği gibi konuş
onun aslında senden ne beklediğini neden gerçekten boşanmakta bu kadar kararlı olduğunu sor
senin neler yapabilceğini yada neden böyle davrandığını anlat
aranızda kötü bişey geçmemiş
böyle bişey yüzünden bi evlilik yıkılmamalı
bu kadar basit olmamalı hiç bişey
beklentilerini ortaya dökün ve bunu karşılayıp karşılamayacağınızı tartışın
gerçekten bi çıkış yolu yoksa
o zaman ayrılırsınızz
sonradan keşke diyeceğiniz bişey yapmayın gurur meselesi yapıp lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…