Sevgisi o kadar bykm ki...

Zaten evliliklerde en çok tartışılan konu senin ailen benim ailemlmaz:
Ah şu evliliklere 3.kişiler hiç karıştırılmasa :1no2:
Boşanma sebebiniz öyle aman aman bir sebep değil bence erkeği kadın idare eder sen iyisin sen hoşssun de çaktırmadan bildiğini oku ama onu uyandırmadan; kazanan sen olursunzemuszemus
Kimse ayrılmak için evlenmez
Hazır sistem de çalışmıyormuş dosyayı verememişsiniz her işte bir hayır vardır mirmirmirmir
Durmak yok yola devam tatlım ...
Buda benden sana abla tavsiyesi olsun

Son düzenleme:
yeni evlisin bazı şeylerin oturması aylar sürer emin ol
erkeklerin evlenince ailesi bi başka kıymete biner zırt pırt gidip
erkeklik taslama moduna girerler ama zamanla gecer
evin barkın yatağın mutfağın düzenin ayrı dipdibe yasayanlar napsın
bundan boşanılmaz yavrucum biraz sabır biraz alttan almayla hallolur işler
eşin ailesine gitmeyi istediğinde git canım bi güleryüz bi hizmet ne var yani çok mu zor
zaten insanlarla kavgan dövüşün yokmuş inan bak o zaman eşin çok değer verir
bu kadın benim ailemi sayıyor seviyor diye

senin önceki konunu okumadım ama kimse kimseyi sevmek zorunda değil.zorla güzellik olmaz.ayrıca niye hesap yapıyoki.yok annenlere şu kadar gittik yok benim anneme bu kadar-tatlicadiarzu-gereksiz ve saçma.malesef türkiyede boşanma sebeplerin çoğu 3.kişiler yüzünden oluyor.herkes yerini bilse boşanmalar baya azalır.

belki doğru söylüyorsunuz da çok geç artıkmafoldumben

inşallah gec değildir canım ayrılmazsınız inşallah
eğer barısırsan sakın bi daha ailesi için tartışma
gidiver bişey olmaz arada bi ara napıyonuz diye
bi güleryüz bi iki hizmet insana hiç bişey kaybettirmez
ailesiyle ilgili önyargılı olma ne kaynanalar var oğlunun yuvasını yıkmak için uğrasan
çok şükür sen öylesine düşmemişin bunlardan boşanmak olmaz iyi kötü idare edeceksin ailesini
inşallah eşin ararda konusup barışırsınız ve inat yapma gurur yapma adamın boşanmayacağı varsada inattan boşanır
erkekler inattan hoşlanmaz
canım genç güzel olabilirsin meslek sahibi para kazanan sağlıklı kültürlü becerikli olabilirisin
ama sakın böyle seylere güvenipte aman ben çekemem canım bosarım ne var hissine kapılma
kolayı kolayına mı evlendikte boşaması çok basit olsun yap boz değildir evlilik
ben hatayı biraz sende gördüm eşini ailesini istemiyo olman artık gözünü döndürmüş onun
inşallah hersey yoluna girer
bak benim ailem hep şunu der benim geçinmem için
aman kızım biz beklemeyiz sen bizden çok kocanın ailesiyle iyi ol derler
onları hoş tut biz sen böyle oldukça mutlu oluruz derler
önceden kızardım ne alaka siz aile değilmisiniz hep onlara olurmu canım derdim
ama inan oluyo canım

eşinin ailesini yeni evli olman veya önyargılı olman nedeniyle benimseyememiş olabilirsin
ama inan zamanla benimsersin ilk baslarda zor olur bende yasadım
ama şimdi rahatım onların yanında arada laf söz kötülük yoksa benimsemen kolay olur
seninkiler nasıl ana babaysa eşininkilerde öyle
yani eğer sana biraz faydam olursa ne mutlu bana
çünkü ben böyle boşanma haberlerine üzülüyorum
ne zorluklarla kurulan yuvalar bi kalemde silinmemeli

çok teşekkür ederim gerçekten faydanız oldu bana.ama biraz geç oldu. o aramayınca ben yazdım kesin kararlıymış. galiba bundan sonrası için ne yapabilirm onu düşüneceğim. ailemin yanında kalıyorum ama misafir gibi hissediyorum. ayrı ev tutmam lazım izin verirler mi bilmiyorum

canım sen kısa bir özet geçmedin ama ben öteki konunu okudum..
bence eşinin en büyük hatalı düşüncesi şu olmuş..EVLENıNCE DEĞıŞıRSıN DıYE DÜŞÜNDÜM..zaten bütün sorunlar bu düşünceden kaynaklanıyor çiftler arasında..sözüm meclisten dışarı , köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek misali ,insanlar evlendikten sonra benim dediğim olur,değişir nasıl olsa diyor.halbuki çok yanlış
ayrıca annesi ,eşine nasıl baktı ise artık...senden de öyle bir bakım istiyor..demek onların evinde çay hemen dolmadığı zaman saygısızlık oluyor..kayınvaliden ile aran iyi ise ona bu konudan bahset ve yardım al derim
ayrıca şu izin alma meselesi,dışarı çıkmama meselesi..valla aynısını bende yaşıyorum.))aslında olay izin alıp almama da değil..insanlar birbirinin nereye gittiğini bilmeli..Allah korusun başına bişi gelse en azından insan eşini nerede arıyacağını bilmeli değilmi?bence olaya bu açıdan bakılmalı
valla benim eşimde tv hastası..sağolsun kanepesine uzanır,karşısında tv..öyle uyuyakalır..gece uyanırsam kaldırırım,yatağa gelir..dışarı çıkalım derim,çıkmaz..ona göre gidilecek yer yok..dışarı çıktıkkı para harcamalıyız.)) olmayıncadaa çıkamıyoruz..sizinkide böylebişi mi?
birde şu mantı meselesiiii...ya buna üzüldüm..ne demek DÜN SEN ıSTEDıĞıN ıÇıN GıTMEDıM ŞıMDı BEN ıSTıYORUM...aynı evde yaşayan insanların ,birbirinin gönlünü hoş tutması gerektiğini düşünüyorum..açıkcası eşinizin bu lafı bana üşengeç olduğunu değil,size karşı bir tavır içinde olduğunu gösterdi..evin erkeği yaa,,o ne derse o olur..be nevi güç gösterisi...
sizin boşanmanıza gelince..siz inat yüzünden boşanıyorsunuz..biriniz adım atsa o zaman boşanma olmaz ama gurur yaparda adım atmazsanız bilemeyeceğim..aile büyüklerine iş düşünüyor

Son düzenleme:
geçinemiyoruz canım anlaşamıyoruz senin ailen benim ailem olayı da var

böyle bir olay varsa çok komik...insan senin ailene çok gittik.benim aileme az para yardımı yaptık vs der mi hiç...kusura bakmada eşin 31 yaşına gelmiş ama aklı 10 yaşındaki çocuğunki gibi

benim eşim de parayı bahane etti çıkmamak için. ama inadına yaptı. ben ilk zamanlar paran varsa öyle yapalım paran varsa böyle yapalım diyordum o da bana param yoksa kredi kartım var ya diyordu. her istediğimi yapmaya çalışıyordu. demek ki adamı bıktırdım. bana tavır aldı.kaynanamla aramızda tartışma, kavga, kötü söz bile geçmedi. ama beni anlamak istemedi. gezdirmiyor beni dedim (tabiki bu şekilde direk değil de şimdi uzamasın diye kısa kesiyorum) gezmeyiver sende o öyle alışık dedi. çocuk istemiyor dedim sen kandırıverirsin onu dedi. o yaşta bi insan nasıl kandırılır? artı istemiyorsa ne hakkım var onu mecburen baba yapmaya.kısacası önemsemedi anlamadı beni. öyle evlerinde hizmet falan edilmiyor. eşimin babası çayı bitince kendisi koyuyor mutfaktan. benim eşim benim ailemde gördü alıştı bunları ama abarttı şımardı resmen.

eşin aramadımı bence adli tatil olacak dava süresi uzadıkça sizde sorunlarını çözüp barışacaksınız .sende canım ikgüne bir boşanalım deme annemin dediği gibi her kavgada boşanalım deseydik dünyada evli çift kalmazdı der.inat tme evliliğin bitmesini istemiyorsan bırak inadı konuşarak çözün sorunları.

NESRİN111 canım söylediklerinde çok haklısın.erkekliğini göstermek istiyo aklı sıra.üstelik tavırları çok saygısızca kendisini yükseltip eşini alçaltmaya çalışıyo.allahtan çocuk yok.

sen baya pişman olmuşsun heralde canım
diğer konunu okumadım
ama şunu söyleyebilirim
bana kalırsa başka bir arkadaşın da dediği gibi
çağır bir yere tatlı tatlı konuşun
hislerini anlat onu dinle
isteklerini duygularını
bir bak bakalım olacak gibi mi bana biraz inatlaşma sonucu olmuş gibi geldiği bu dava
sen çok üstüne gitmişsin
(imza atma konusunda)
konuşursan çözülür gibi geliyor

çok üzüldüm
evliliklerin ilk zamanları sancılı geçiyor
bencede barışırsınız çünkü çok önemli sorunlar yok

Valla siz daha önce defalarca boşanalım demişseniz, kızgınlıkla öylesine söylemiş olsanız bile eşiniz bunu ciddiye almış ve sizin bu evliliği sürdürmek istemediğinizi düşünmüş olabilir. Doğruyu söylemek gerekirse bu da sizin suçunuz. Sürekli boşanalım o zaman diyerek bir evlilik yürümez ki

Olan olmuş, şu aşamadan sonra yapılacak tek şey gerçekten boşanmak istemiyorsanız gururu falan bir kenara bırakıp eşinizle konuşmak

Dilerim hakkınızda hayırlısı olur

senin boşanmayı istemediğin belli.belki oda istemiyordurda laf ağızdan çıktı bi kere dönüşü yok diyordur..tel.de falan konuşursanız biraz sıcak davransan sen bi adım atsan belki oda vazgeçer bu işte..bu kadar kolay olmamalı bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…