Sevgisi o kadar bykm ki...

canım sen neden evden ayrıldın ki?adam tencere teflon tava alma derdinde yada senle konuşmak için bahane mi arıyor anlamadım.canım sen evinden ayrılmasaydın keşke,mesleğin yok mu?ya boşanırken evden erkek gider alıp ceketini evi bayana bırakır.olmazki böyle...
dön evine davayada gitme.

arkadaşlar bağlantı kesildiği için giremedim yazdıklarınızı da göremedim ve o soruyu sordum. mesajları aynen aktarıyorum size

-nereye kadar böyle görüşeceğiz sence? arkadaş mı kalacağız yani
-bilmem aslında yanlış
-yanlış mı yapıyoruz
-evet doğru değil
-görüşmeyelim mi o zaman
-yanlış ama nasıl engel olacağız birbirimize
-evet doğru ama ben engel olamıyorum kendime
- :)niye bende yazıyorum arada
-genelde ben yazıyorum ilk ama
- niye acaba?
-sence?
-bence benden iyi arkadaşın yok değil mi
-evet bildin fisfisfis
-bilirim ben
bi anlasam adamıkafamçokkarıştı

küçük böcük harfi harfine doğru valla yazdıkların arkadaşım
evet dediğin gibi acele kararlar veriyorum ama sonradan pişman oluyorum işte böyle
ama o dediğin gibi bahane arıyor konuşmak için. hiç bişey bulamasa da napıyosun diye yazıyor. istemese yazmaz bişey dimi

Arkadaşım yazılanları ve gelişmeleri şöyle bir okudumda . Allahını seversen parmağını oynatma eşin için . Senin ,onun için kıymetli olmasını istiyorsan biraz sana düşmesini istiyosan için içini yesede umursamaz davran yaa. Resemen senin zaafınla oynuyor. kaçıyorr

alkisalkisalkis işte budurrrr.............adam sizi eş olarak istemiyor evet belki sevgisi var ama arkadaş gibi....... ama siz bu durumdan ümitleniyorsunuz o da bunun farkında........şu anda belli ki gönlü boş hayatında biri yok ve karşıosına biri çıkıncaya kadar sizinle böyle oynamaya devam edecek , karşısına aşık olacağı biri çıkınca da size biz boşandık ( ya da boşanıyoruz ) gerçeğini hatırlatacak

senin bu kocanın hayatında kimse olmadıgını düşünüyorum..
biri olsa sürekli böyle msj atmaz seninle değil onunla ilgilenir..
blöf yapıyo dedim ilk baştan ama blöf yapan eşyaların alınmasına kadar uzamazdı...
dilekçe vermezdi..
çünkü boşanma davasını geri çekerken belirli bi ücret vermen gerekiyor yoktan yere bunu yapmazdı..

ilk olrak şunu belirteceğim..
sen mesela diyosunki canım iş yapmak zor gelirdi ondan isterdim..
oda bana yardım etsin benimle yapsın..
ona hizmet etmek çayını doldurmak bana kölelik gelirdi diye..
senin bu yorumlarını okuyana kadar bende öyle düşünüyordum..
sana teşekkür ediyrumkii aklıma başıma getirdin.
asla böyle bir hareketim birdaha olmiycak..
yanlış yaa..
biraz birşeyerden feragat etmeliyiz..
biz evin huzuru olmalıyız..
o ev biz yokken olmamalı .. dikenli bir kaktüs gibi batmalı ona ..
bunun içinde gerekli olan sadece huzur..

bakıyorum evime..
annem bir gün evde olmasa babam uyuyamıyor..
anneni ara gelsin olmuyor diyor..
neden.. kaç sene olmuş.. çünkü annem o evin huzuru o olmadan o evin anlamı yok..

senin eşin gerçekten bunalmış..
bir erkek hayatında bir bayan olmadan boşanırmı..
boşanır huzuru olmassa eğer...
bunu çok yakın bi tandııgmdanda gördüm..
barıştırmak isteyenlere cevabı şuydu adamaın..
huzur yok..ağzına aldıgı kelimeler kötü..
ağzı pis.. huzur değil huzursuzluk veriyo bana...
adam evine gelmiyodu..

şunuda söylemeden geçemiycem..
ailesini sevmiyorum diyorsun..
ama ailesinden tek bir kötü söz laf hareket görmemişsin..
buradada okuyoruz miller kayınvalidedne duymadıgı hakaret kalmıyor gelin olarak istenmiyorlar yinede eşimin annesi , büyüktür deyip başlarını öğe eğiyorlarr...
ve şimdide neden arayıp arayı düzeltmek için uğraşmıyorlar diyorsun..
sence??
beni kızlar gibi severlerdi diyorsun sen neden onları anne baba gibi sevmedin..
hata bu işte..
eğer biraz onlara yakın olsaydın şimdi seni kaybetmemek için uğraşmazlarmıydı..
oğullarına neden boşanmak istiyorsun diye sorduklarında oğulları yani eşin ; anne sizi istemiyor sevmiyorum dediyse.. ne tepki vermelerini beklersin..
onlarda onları sevmeyen gelin için uğraşmıyorlar..

şimdiii sen geçte olsa hatanı anladın inşallah dönüşü olurda tekrar başlayabilirsiniz..
ve daha sağlıklı başlarsınız..
ama bu msjlaşma işini yapma..
o şuan boşlukta eksikliğini tabiki hissediyor ve oyüzden arada msj atıp yoklugunu dolduruyor..
tamamen yok olsan sesini duyamasa ..
seni tamamen kaybetttiğini anlasa belki bu fikrinin yanlış oldugunu düşünür ve bir sans daha vermek isteyebilir..

hakkında hayırlısı olsun..

yuvayı gerçekten dişi kuş yapıyor..
her örnekte ben bri kez daha bunu anlıyorumm...
ne bayanlar var eşlerini odkar mutlu ediyorlarkiii o evden mutluluk akıyor..
ne eşler varki evleri cehennemden farksız...
ya ben kendim edepsizin tekiyimdir yalan değil..
inan bugün aklım başıma geldi...... :teselli:

bundanda bi sonuç yok ne yapmak istediğine dair
ama artık sen mesaj atma ilgilenme kendisi arasın sorsun
liseli aşıklar muhabbeti gibi olmuş
kedinin fareyle oynamaya calışması gibi eşinin yaptığı
artık geri çekil arama sorma o merak etsin
çok gecmeden dilinin altındaki baklayı çıkarır

evet istemese yazmaz... ama önemli olan neden yazmak istediği...
bunu anlamak için de zamana ihtiyacınız var ... bence kendisinin de anlaması gerek...

kelime oyunlarıyla ağzından laf almaya çalışma; arkadaşmışsınız gibi de davranma bence... sen onun eşisin hala ...çok da üzerine gitme... üzerine gitme derken hani arada sen de hal hatır sorabilirsin ama boşanacakmıyız ; görüşmeyecekmiyiz ; beni seviyormusun tarzı şeylerle gitme üzerine... sonuçta sen bu evliliğin bitmesini istemiyorsun anladığım kadarıyla... o yüzden biraz var biraz yok olacaksın... ama birşey yapmadan önce 2 kere düşün sonra başka bir şey düşün sonra tekrar kararını düşün ondan sonra uygula yerimseniben

Son düzenleme:

gerçekten çok güzel yazmışın..
babannemden nasihat dinler gibi okudum..ciddiyim bak..
bence örnek alınacak bir yazı bu..
alkışlıyorum senialkisalkisalkis:1hug:

eda ay maşallah ellerin dert görmesin güzel yazmışsın da yanlış anlaşılmalar olmuş sanırım. çay koyması değildi kölelik bana göre. ben eşim seviyor diye yaprak sarması da yaptım, şakşuka da bilmiyordum öğrendim yaptım. ki o dönemlerde eve 8 de giriyordum. ama bi çayı geç koydum diye saygısız olursam bende yeter artık köle miyim canım diye isyan ederim tabiki. bir de onun ailesi kızı gibi sevmezlerdi beni. sözde öyleydi yani kızımızsın derlerdi. ama hiç bi yakınlık bişey görmedim. sana örnek oldum bi faydam olduysa ne mutlu bana

ya hem sizi boşamak istiyor sevgim bitti diyor hemde msj laşıyorsunuz. yazmayın yaaaa. ne demek hem boşansın hem sizin hakkınızda bilgi alsın. bence msj felan yazmayın. hatta bazı akşamlar kapatın telinizi merak etsin. sizin yerinize birazda o düşünsün. bak o zaman nasıl koşcak peşinizden. biliyo zaaflarınızı yararlanıyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…