Sevgisi o kadar bykm ki...

a.s bende aynı seylerı dusunuyorum
bence esınle konus dısarda bı yerde bulusun
ıcınızdekılerı dokun ortaya
muhakkak senın sureklı bosanalım demen kagıdı sormadan hemen ımzalaman onu kırmıstır. Benım kocam hep sunu der ınsanın agzından bosanalım kelımesı cıktıysa hersey bıtmıstır sakın ıyıce dusunmeden bana bunu soyleme der. dusununce bıraz haklı sankı cok cıddı bı karar bu herseyı sıldıysen gercekten senın ıcın o evlılık hıc bı anlam tasımıyorsa ancak ozaman soylemelısın bosanma fıkrını. Bu kocana agır gelmıs olabılır.
Daha cok yeni evlisiniz . her evlilikte yaşanan sorunlar bunlar istenince aşılabilecek uyum sağlanabilecek sorunlar yaşamışsınız. Gecen açtıgın konuyuda okudum . Evliliğin oturmasını sağlayan küçük anlaşmazlıklar. Biraz çaba ve özveri istiyor. Çok fazlada takıp kendini üzmemen gerekiyordu.
Şimdiyse yine soyluyorum eşinle konuşmalısın. Aslında bu duruma nasıl geldiğinizi... Ona olan hislerinin boyutu , farkına vardıysan kendı hatalarını soylemelısın, ıkımızde hatalıyız ben su hataları yaptım farkındayım falan fısman. Eteginizdekileri içtenlıkle dökmelisiniz.
Ayrılacaksanızda en azından konuşulmamış yaşanmamış hic bişeyiniz kalmamış olur.
Umarımki bu konuşma sizi yeniden bir araya getirir ve eskisinden daha tutkulu daha güclü bi bag olur aranızda :Saruboceq:
çok konustum galiba :1rolleyes: hakkınızda hayırlısı olsun cnm

yapmayın Allah aşkına ortada boşanmanızı gerektirecek bir mevzu yok bunun için yuva yıkılmaz.
Sizinkisi bir köprüde iki inatçı keçi hikayesine dönmüş.
ıkinizde bu kararınızdan dolayı pişman olucaksınız. Diğer konunu hatırlamıyorum ama anladığım kadarıyla adamı kışkırtmışsın sürekli boşananlım demekle.
Bence ikinizde inadı bırakın ortada büyütülecek bir şey yok, konuşun uzlaşın.
evliliklerin ilk zamanları zaten sancılı geçer mühim olna bu dönemi en az zararla atlatmak.
Biraz daha töleranslı olun bibirinize karşı, evlilik her çıkmazda çekip gidebileceğiniz bir kurum değil.

belki konuşmamız lazım ama biraz daha bekleyeceğim. kafasını dinlesin yalnız kalsın biraz. eğer özlemiyorsa beni yapacak bişey yok zaten

gurur meselesı yapmayın bence bı an once konusun

ben gurur yapmıyorum artık. mesaj attım söyledim pişman olduğumu boşanmaktan vazgeçtiğimi. onun cevabı ise 'bunca yıl çektim, bittim tükendim, bir daha döner miyim sanıyorsun tren kaçtı' oldu. sende gurur yok mu diye de ekledi. ne yapacağımı bilmiyorum artık.

biz kadınlar, eşlerimizle duygu,düşünce,fikir ve beklentilerimizi paylaşıyoruz ve sonunda karşımızda haklı duruma geçiyorlar maalesef ben de benzer durumlar yaşadığımdan anlayabiliyorum.
eşiniz şimdi kendisini haklı ilan etti bile tanıdıklarınıza çünkü erkekler o kadar basit kişiliğe sahipler ki eşlerinin zaaflarını kullanmakta hiç bir şekilde çekinmezler...
mahremiyet bile onlar için solda sıfır durumda maalesef....

çok üzüldüm gerçekten..

peki ya siz ne hissediyosunuz..sevgisi ne durumda sizce..

birde aklınızı bulandırmak istemem ama sizce bi başkası olabilir mi?

artık yapacak bir şey kalmamış sanırım arkadaşım, çok üzücü, çünkü gerçekten de çok önemli sorunlarınız yokmuş :1no2: sen de gurur yok mu ne demekmiş, aldatma yok, şiddet yok, onu kırıcı bir şey yok, evliliğinizi kurtarmaya çalışmak hiç de gurursuzluk değil

çok üzüldüm gerçekten..

peki ya siz ne hissediyosunuz..sevgisi ne durumda sizce..

birde aklınızı bulandırmak istemem ama sizce bi başkası olabilir mi?

artık sevgisinin aşkının bittiğini söyledi. umarım kızgınlıkla söylemiştir. bende başka biri olmasından şüpheleniyorum. çünkü boşanmayacağım dediğimde deliriyor. güzellikle bitirelim, uğraştırma, sen uğraştırırsan bende değişirim kötü olmayalım falan diyor. bende başkasıyla mı evleneceksin niye bu kadar acele ediyorsun dedim. sen kafandan senaryo yazıyorsun dedi. kafam çok karışık.

canımbenim sen elinden geleni yaptın en azından içinde kalmadı keşke ben adım atsaydım demezsin ilerde.bırak zamana o zmana.ikinizinde hakkında hayırlısı olsun.

gerçekten üzüldüm..

aile zor kuruluyo..
anlaşılan eşin biraz boğulmuş zaman ver ona arama sorma...
bakalım dönüş yapacak mı..

çok üzgünüm boşanma kararınıza...

bir iki satır yazmak, fikrimi belirtmek isterim izninizle...

yaptıklarının, msjda yazdıklarının hoş görüleceği anlamına gelmiyor ama... bence eşiniz çok kızgın, bıkkın ve yorgun. kendisi adına elinden geleni yaptığını düşünüyor gibi. hatalarınızı anlamadığınızı, anlasanız bile kaç kere konuşulmasına rağmen tekrar aynılarının yaşandığını/yaşanacağını düşünüyor sanki.
huzur bir erkek için en önemli şey sanırım... ne olursa olsun huzur bulmak istiyorlar evlerinde. biz kadınlar daha cefakar, zorluklara daha dayanıklı olurken onlar çabuk bıkıyor, çabuk bunalıyor, pes ediyorlar. duygusal zekaları ne kadar gelişmiş olursa o kadar tersine işler tabi süreç, daha empatik daha düşünceli ve daha ılımlı olabilirler... ama seçtiğiniz kişi buysa, birlikte ömür geçirmeyi dilediğiniz kişi, onunla anlaşma yollarını arayıp bulmalısınız.
boşanmanızın gerçekleşmeyeceğini umuyorum ben. öyle düşünüyorum... kabul etmese de bunu size verilen bir ceza gibi görüyor kanımca.
boşanma gerçekleşmediğinde de zor sınavlar bekleyecek sizi bunu unutmayın. eğer bu zorlu sınavlardan korkmuyorsanız; ileride çok çaba sarf etmekten, gülümsemekten, ılımlı davranmaktan ve fevri hareketlerden kaçınmaktan yorulmayacaksanız, daha da düşünün ilişkiniz için... bitmesin. anlaşmak hem çok zor, hem de çok kolay çünkü . herkese farklı, kendine özel formüller gerek bu hayatta...

allah yardımcınız olsun

gerçekten üzüldüm..

aile zor kuruluyo..
anlaşılan eşin biraz boğulmuş zaman ver ona arama sorma...
bakalım dönüş yapacak mı..

ben zaman veriyorum ama dilekçeyi verdiğini söylüyor mahkeme süreci işliyor. tek celse de bitirmeli miyim? yoksa direnmeli miyim bilmiyorum. direndiğim zaman da gurursuz olduğumu düşünüyor.

Sen ona bi şans daha vermişken bunu tepmiş eşin...erkekler böyle işte...naapsan değişmezler...bırak ne hali varsa görsünşakkıdı

insanları zorla elimizde tutamayız nasıl beraber karar veriyorsak keşke ayrılıkta keskin iki kişinin klararı olabilse
ama sen istrerkn onu elinde tutamanın anlamıda yok bikere buaşamaya gelmişiniz ne yazıkki
hakkınızda hayırlısı olsun umarım bu senin için iyiliklere vesile olur

bu kadar kısa sürede evliliklerin bu hale gelmesi gerçekten çok üzücü:1no2:
cnm sen elinden geleni yapmışsın gibi görünüor, eğer eşin tavrını deiştirmezse yapcak bişi yok ne yazık ki
herşeyi oluruna bırak kendini üzmemeye çalış, hakkında hayırlısı neyse o olur umarım:Saruboceq: a.s.

hakkında hayırlısı olsun canım ama eğer bu kararı ortak verip o imzayı attıysan tek celsede bitir bitirmessen eşin çirkinleşeceğini söylemiş belki gururna yediremediği içindir umarım dilekçeyi vermemeiştir ve bu boşanma olmaz ama verdiysede tek celsede kurtul

Evlilikler nasılki tek kişinin isteğiyle başlamıyorsa,yine tek kişinin isteğiylede bitemez.
Gördüğüm kadarıyla siz hazır değilsiniz buna
Aslında işin mantığı sizi istemeyeni,siz 2 kere istemeyindir fakat
Boşanmayı istemiyorsanız,beklemeye alın bence biraz
Değişen pek bir şey olacağını düşünmüyorum ama en azından siz kendinizi toplarsınız o arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…