eşinin ailesini yeni evli olman veya önyargılı olman nedeniyle benimseyememiş olabilirsin
ama inan zamanla benimsersin ilk baslarda zor olur bende yasadım
ama şimdi rahatım onların yanında arada laf söz kötülük yoksa benimsemen kolay olur
seninkiler nasıl ana babaysa eşininkilerde öyle
yani eğer sana biraz faydam olursa ne mutlu bana
çünkü ben böyle boşanma haberlerine üzülüyorum
ne zorluklarla kurulan yuvalar bi kalemde silinmemeli
ben gurur yapmıyorum artık. mesaj attım söyledim pişman olduğumu boşanmaktan vazgeçtiğimi. onun cevabı ise 'bunca yıl çektim, bittim tükendim, bir daha döner miyim sanıyorsun tren kaçtı' oldu. sende gurur yok mu diye de ekledi. ne yapacağımı bilmiyorum artık.
ben gurur yapmıyorum artık. mesaj attım söyledim pişman olduğumu boşanmaktan vazgeçtiğimi. onun cevabı ise 'bunca yıl çektim, bittim tükendim, bir daha döner miyim sanıyorsun tren kaçtı' oldu. sende gurur yok mu diye de ekledi. ne yapacağımı bilmiyorum artık.
çok üzüldüm gerçekten..
peki ya siz ne hissediyosunuz..sevgisi ne durumda sizce..
birde aklınızı bulandırmak istemem ama sizce bi başkası olabilir mi?
artık sevgisinin aşkının bittiğini söyledi. umarım kızgınlıkla söylemiştir. bende başka biri olmasından şüpheleniyorum. çünkü boşanmayacağım dediğimde deliriyor. güzellikle bitirelim, uğraştırma, sen uğraştırırsan bende değişirim kötü olmayalım falan diyor. bende başkasıyla mı evleneceksin niye bu kadar acele ediyorsun dedim. sen kafandan senaryo yazıyorsun dedi. kafam çok karışık.
artık sevgisinin aşkının bittiğini söyledi. umarım kızgınlıkla söylemiştir. bende başka biri olmasından şüpheleniyorum. çünkü boşanmayacağım dediğimde deliriyor. güzellikle bitirelim, uğraştırma, sen uğraştırırsan bende değişirim kötü olmayalım falan diyor. bende başkasıyla mı evleneceksin niye bu kadar acele ediyorsun dedim. sen kafandan senaryo yazıyorsun dedi. kafam çok karışık.
gerçekten üzüldüm..
aile zor kuruluyo..
anlaşılan eşin biraz boğulmuş zaman ver ona arama sorma...
bakalım dönüş yapacak mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?