Sevgisi o kadar bykm ki...

boşver iyikide yapmışsın sonra dicekti pisti pasaklıydı evi çeviremedi filan .
arkandan laf ettirmemiş oldun.
o kıymet bilmiyorsa onun kaybı.
gör bak dahda iyi olacak zaman harbi herşeye ilaç
işine gücüne bak gelirse gelir gelmezse dünyanın aşkın sonu değil ya ::))))))))))

offf bilmiyorum neden yaranamadım neden böyle oldu. evlendiğimizden beri hep çalıştım hiç para istemedim almadım ondan kendi ihtiyaçlarımı kendim karşıladım hep. bir gün olsun lavaboda bulaşık bırakıp gitmedim işe. asla çamaşırsız çorapsız kalmadı hep temiz buldu hep düzenli buldu dolabını çekmecesini. umarım bunları o da düşünür fakına varır. hep kötü yanlarımı hatırlamaz.

anlaşmalı boşanma sende hakim sizi evlilik danışmanına göndersin.eşimin benden niye ayrılmak istediğini bilmiyorum de.bu kadar çabuk boşanmak istemesi normal değil

arkadaşım ne yaptınız bi gelişme var mı..
eşinizden haber yok mu hiç?

boşanma....sakın boşanmaaa bir anlık öfkeye kapılıp haraket etmeyin kurban olayım..günah degil mi sizee allatan alın bişey yapın cok zor bir yuva kurmak..ama onu bitirmek cok kolayy...iyi düşün yapmaaaaa

eşim dilekçeyi vermiş o kesinleşti. şimdiki durumumuz ise karma karışık.fisfisfis
mesajlaşıyoruz konuşuyoruz sanki flört dönemindeki gibi. canım sıkılınca ben yazıyorum bazen o yazıyo napıyosun diye.ikimiz de birbirimize soruyoruz bu soruyu doğru mu yapıyoruz? hala görüşmemiz doğru mu? ama ne o ne de ben görüşmeyelim artık diyemiyoruz. sanırım kızgınlığı geçti yeni yeni anlıyor bazı şeyleri. bunalımda olduğunu falan söyledi yalnız canının sıkıldığını. pişman mısın diye sordum hayır dedi ama.

bak canım sana demiştik bekle bu kdar üzme kendini diye .hiç pişmanmısın filan diye sorup üstüne gitme .havadan sudan konuşa konuşa düzelcek bak gör herşey :))))

allah yardımcın olsun canım inşallah sonuç senin gönlünde olan olur çok üzüldüm inan

ay sorma canım ya şimdi şakalaşıyoruz bile. benden yemek tarifi falan istiyor. evi boşalttım ya ben. onu neden götürmedin bunu neden almadın falan sorular soruyo. dün akşam da yüzüğü ne yaptın değiştirdin mi dedi. duruyo bişey yapmayacağım dedim. hatıra mı kalsın istiyorsun dedi evet dedim. sen ne yaptın dedim sattım dedi doğru mu bilmiyorum artık:1no2:.

boşanma kararından pişman değil,yüzüğü sattım diyor..ama sizinle mesajlaşıyor..

eşiniz pek dengeli gelmedi bana..

size 1 adım geliyor ama 10 adımda geri çekiliyor..

hakkınızda hayırlısı..

çok kaptırmayın kendinizi..

evet dengesiz olduğunu biliyorum kendisi de söylüyor zaten kafasının karışık olduğunu. işe gitmemezlik yapmazdı hiç .cumartesi gitmemiş hasta zannetim sordum. kafamı toplamak dinlenmek istiyorum biraz dedi. beni denemek için yapıyor bazı şeyleri galiba. evin anahtarını sordu ne yaptın diye. bende duruyor dedim.elemanını gönder vereyim aklın kalmasın dedim. bikaç gün geçti aldırmadı. hala aldırmadın dedim. senin ne diyeceğini merak ettiğim için sordum yoksa aklım kalsaydı göbeği tamamen değiştirirdim dedi

gercekten dengesiz
eğer bosanacaksak bu şekilde nereye kadar mesajlaşmayı düşünüyosun diye sorsana bakalım
ne diyecek

yüzük işi de öyle gibi geldi. sattım dedi.kaça dedim. 100 tl dedi. o kadar paraya mı ihtiyacın vardı dedim evet dedi.sonra kızdın mı diye sordu. evet dedim tabiki. niye dedi. hiç zaman kaybetmiyorsun dedim.

gercekten dengesiz
eğer bosanacaksak bu şekilde nereye kadar mesajlaşmayı düşünüyosun diye sorsana bakalım
ne diyecek

şuan mesajlaşmıyoruz ama ilk fırsatta sorayım bakalım. dediğin gibi akşam da kapatayım telefonu bakalım ne diyecek.

ben :kedi: daha doğrusu şöyle oldu anlatayım. biz iş icabı görüşmek zorundayız. çalıştığım şirketin muhasebecisi oluyo kendileri. ama aynı yerde değiliz o muhasebe bürosunda ben şirketteyim. ayrıldıktan sonra hep ne diyeceksem ne soracaksam telefonda sorup kapatıyordum. ama vizite kağıdı için gitmek zorunda kaldım yanına. hiç beklemediğim şekilde karşıladı beni. ne sinir vardı ne başka bişey. konuşuyor gülüyor ne içersin neyin var hasta mısın falan...bikaç gün sonra da iş için aradım yine nasılsın diye sordum o bana ben ona derken yarım saat konuştuk havadan sudan. ertesi günde işe gitmedğini öğrenince mesaj yazdım hasta mısın diye. böyle başladık mesajlaşmaya.

:teselli: mink kuşum ya kıyamam
eşine güvensen o bi adım atsa sen barışacaksın ama
iş eşinin niyetini çözmekte
aslında onuda duyguları karışık görüyorum kararlı kararsızlardan
peki bugün ilk mesajı kim attı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…