Sevgisi o kadar bykm ki...

ve iş içinde olsa beni arama falan dememiş
seni görünce niye geldin diye terslememiş
yani nefret etme belirtileri yok
soğukta durmamış seni şaşırtacak kadar iyi karşılamış

kımse kımseyı sevmek zorunda degıl arkadasım.. ama arada saygı olması gerek.. aılesını sevmıyor dıye bosanma konusu mu olurmus.. :1closedeyes: uzuldum evlılık kolay bı ıs degıl kurulmazsı gercekten zor ama ıste bıtmesı bukadar kolay.. Rabbım hakkınızda hayırlısını versın.. :Saruboceq:

o zaman bi daha atma bekle bakalım
kendisi bi hamlede bulunacak mı
bakalım o mesaj atcak mı yada arayacakmı
tamam sana karşılık veriyo arama beni falan demiyoda
onunda içinden seni merak etmek gelecek mi
şimdi sen beklemeye geç

ben çok şaşırmıştım gittiğimde bana öyle davranmasına. hatta üzüldüm boşanma aşamasında adam ama hiç takmıyor hiç üzülmüyor diye. aslında evliyken bile hep seviyeyi koruduk. hiç bi zaman hakaret veya şiddet olmadı. boşanma işinde bile oturup boşanalım dedik öyle konuşarak yani. şimdi asıl niyetini bi çözebilsemfisfisfis nefret yok ama sevgi de yok diyor kendisi

tekrarlıyorum canım asıl niyetini çözmek için beklemede kalmalısın

dün aklıma geldi geldi canım. belki de söyleyemiyor ama rahatsız oluyordur dedim yazmadım bişey. hem öğle vakti hem de akşam napıyosun diye o yazdı ilk.

cnm severek evlendiyseniz bu kadar sevgisi bitecek kadar büyük bir kavgada da yaşamadıysanız kocan seni yeteri kadar sevmemiş ki pes ediyor hemen,insan neler görüyor evlilik de de hala boşanma sözü geçmiyor aşk olmasada insaları sevgi tutuyor çünkü.
inşallah eşin hatasını anlar ve sen özellikle eşini seviyorsan mücadele et.
ayrılalım demek ve bir yuvayı dağıtmak o kadar kolay kiii
ama maalesef kolay kurulmuyor o yuvalar..
kimsenin yuvası dağılmasın inşallah..

dün aklıma geldi geldi canım. belki de söyleyemiyor ama rahatsız oluyordur dedim yazmadım bişey. hem öğle vakti hem de akşam napıyosun diye o yazdı ilk.

güzel demek kendide soruyo
sen yine beklemede kal o mesaj atınca sende cevap yaz
sonraki mesajlarda cok ılımlı bi şekilde eğer bosanacaksak neden ve
nerey kadar böyle görüşeceğiz diye sor
orda çözülür zaten kendisi

herkes eşinin ailesini sevmeyebilir böyle bir mecburiyette yok ama boşanma nedeniniz sadece bu sabepten dolayımı
eğer öyleyse eşiniz ufacık bir sebepten dolayı boşanmakta kararlıysa herşeyi oluruna bırak derim
hakkında herşeyin hayırlısı olsun

pofidi şimdi mesaj yazdı. tencere alacakmış teflon iyi oluyor mu diye sordu.biraz yazışalım sorayım bakalım. iyi görüşmeyelim derse :çok üzgünüm:

pofidi şimdi mesaj yazdı. tencere alacakmış teflon iyi oluyor mu diye sordu.biraz yazışalım sorayım bakalım. iyi görüşmeyelim derse :çok üzgünüm:

hey yarabbim al tencereyi vur kafasına
tamam şimdi konuya göre mesajlaş ve ardından sor
bakalım ne olacak
görüşmeyelim diyeceğini sanmam

çok çok sessiz kalır ki buda görüşmek istemediği anlamı tasımaz
ne yapmaya calıştığını kendide düşünmeye baslar

istediği zaman msjlaşan konuşan hal hatır soran ohh evdee ollmayan bir karısı varken

nedne evli kalmak istesinki naıslsa ayrıda olsalar beraberler kocnın ekmeğine yağ sürüyorsun biraz kaçarsan kovalicak atma msj cvp fln snane işe gitmediyse kontrol ediyomuşsın gibi ilgilenmiomuş gibi yaparsan peşine pervane edersin boşanmicaksınız cnm bunu oda biliyorrr
istediğin an barışıcandan emin oda boşanmak istemiyor sadece kendini naza çekiyor
bikere boşanıcanıa kendine inandırdını yalandan göster ona kabullendini arama sorma görürüm ben onu

bence mesajlaşma nereye kadar sürecek diye sormak için erken...
çünkü tencere için bile sana msj atmış... gerçekten bilgiye ihtiyacı varsa annesine de sorabilir...

belki bahane ; belki de aranızdaki iletişimi hala seviyor... hani olur ya uzunca süre sensindir en yakını... şu an bunu hissediyor olabilir...

ama nefret yok sevgi de yok da demiş... bence sevgi var ama azalmış ; kırılmış gibi...

bu soruyu sorarsa daha önceki gibi cevap alırsın bence... biraz zamana bırak... zaten şu anda boşanmış değilsiniz... kafasının karıştığı da açık... pişmanmısın deyince hayır diyor belki ama kararından şüpheleri de var gibi...

mesela eşyaları alıp çıkmak için de erken davranmışsınız... ben eşinizin yerinde olsam kalıp çabalamanızı tercih ederdim ...şimdi siz zaten en başlarda boşanalım diyen tarafsınız ; tamam dediğinde dilekçeyi getir diyen tarafsınız ; dilekçe verilince eşyaları alıp giden tarafsınız... adam mesajla sizinle iletişim kuruyor ve buna nokta koymak isteyen taraf yine sizsiniz...

eee siz ne için çabaladınız ? ne dese tamam demişsiniz... ayrılmaya dünden razıymışsınız gibi... tamam arada pişmanım demişsiniz ; hatta gurursuz da demiş ama bencegenel hatalarıyla gördüğüm kadarıyla çok ani kararlar alıyorsunuz... çok aceleci olmamamanız gereken bir dönemdesiniz ; sabretmeniz gereken bir dönemdesiniz... sonu iyi ya da kötü ; sizin istediğiniz gibi ya da değil nasıl olacak bilinmez ama sabretmek gerekilen bir zamandasınız...

hakkınızda hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…