- 5 Eylül 2012
- 371
- 273
- 73
merhaba arkadaşlar bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var. benim 4 buçuk yıllık güzel bir ilişkim var ama kafamı kurcalayan şeylerde yok değil.Biz sevgilimle lise son sınıfın son gününde ilişkimize başladık üniversite sınavını sonucu birazda o benimle aynı yerde okumak için benim istediğim üni.yi tercih etti ben zorlamadım hatta demedim bile neyse sonuç olarak aynı fakültede farklı bölümlerde okuduk mezun olduk hiçbir ayrılığımız olmadı bunu geçin 2 saat bile küs kalmışlığımız yok ilişkimiz gerçekten çok iyi mantıklı bir çocuk.neyse kafama taktığım konuya geleyim sevgilim ilişkimizin 3. ayında 18 yaşımızda 2 yüzük almıştı gümüş takmamı istemişti hoşuma gitmişti ve bende o da hep takarız ama bu yaz sevgilim pek takmamaya başladı ben sorduğumda artık ona bu yüzüğün çocukça geldiğini söyledi ben yıkıldım tabi ama ilişkimizin en güzel yanı her şeyi rahatça konuşabilmemiz ona neden artık çocukça geldiğini sordum çok üzüldüğümü söyledim oda bana üzülmemi artık yüzüğün eskidiğini söyledi ben ne olacak yani dedim ne olacak mezun olduk işe girip işi ciddiye bindireceğiz diyor onun sevgisine inanıyorum her 3 günde bir yanıma geliyor gözlerimin içine bakıyor her 2 saatte bir arıyor kızmayın bana çocukça mızmızlanıyor demeyin ama o öyle deyince artık çocukça geldiğini söylediğinde bizden bir şeyler öldü sandım her yıl yüzük taktığımız günü hatırlardı bu yılda hatırlatınca eee ne olmuş dedi
( yani anlamıyorum her şey aynı değişen bir şey yok ama bu dediği acıttı beni