Sevgisine inanmıyorum

symmr

evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
371
273
73
merhaba arkadaşlar bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var. benim 4 buçuk yıllık güzel bir ilişkim var ama kafamı kurcalayan şeylerde yok değil.Biz sevgilimle lise son sınıfın son gününde ilişkimize başladık üniversite sınavını sonucu birazda o benimle aynı yerde okumak için benim istediğim üni.yi tercih etti ben zorlamadım hatta demedim bile neyse sonuç olarak aynı fakültede farklı bölümlerde okuduk mezun olduk hiçbir ayrılığımız olmadı bunu geçin 2 saat bile küs kalmışlığımız yok ilişkimiz gerçekten çok iyi mantıklı bir çocuk.neyse kafama taktığım konuya geleyim sevgilim ilişkimizin 3. ayında 18 yaşımızda 2 yüzük almıştı gümüş takmamı istemişti hoşuma gitmişti ve bende o da hep takarız ama bu yaz sevgilim pek takmamaya başladı ben sorduğumda artık ona bu yüzüğün çocukça geldiğini söyledi ben yıkıldım tabi ama ilişkimizin en güzel yanı her şeyi rahatça konuşabilmemiz ona neden artık çocukça geldiğini sordum çok üzüldüğümü söyledim oda bana üzülmemi artık yüzüğün eskidiğini söyledi ben ne olacak yani dedim ne olacak mezun olduk işe girip işi ciddiye bindireceğiz diyor onun sevgisine inanıyorum her 3 günde bir yanıma geliyor gözlerimin içine bakıyor her 2 saatte bir arıyor kızmayın bana çocukça mızmızlanıyor demeyin ama o öyle deyince artık çocukça geldiğini söylediğinde bizden bir şeyler öldü sandım her yıl yüzük taktığımız günü hatırlardı bu yılda hatırlatınca eee ne olmuş dedi :(( yani anlamıyorum her şey aynı değişen bir şey yok ama bu dediği acıttı beni

merhaba arkadaşlar bir konu hakkında görüşlerinize ihtiyacım var. benim 4 buçuk yıllık güzel bir ilişkim var ama kafamı kurcalayan şeylerde yok değil.Biz sevgilimle lise son sınıfın son gününde ilişkimize başladık üniversite sınavını sonucu birazda o benimle aynı yerde okumak için benim istediğim üni.yi tercih etti ben zorlamadım hatta demedim bile neyse sonuç olarak aynı fakültede farklı bölümlerde okuduk mezun olduk hiçbir ayrılığımız olmadı bunu geçin 2 saat bile küs kalmışlığımız yok ilişkimiz gerçekten çok iyi mantıklı bir çocuk.neyse kafama taktığım konuya geleyim sevgilim ilişkimizin 3. ayında 18 yaşımızda 2 yüzük almıştı gümüş takmamı istemişti hoşuma gitmişti ve bende o da hep takarız ama bu yaz sevgilim pek takmamaya başladı ben sorduğumda artık ona bu yüzüğün çocukça geldiğini söyledi ben yıkıldım tabi ama ilişkimizin en güzel yanı her şeyi rahatça konuşabilmemiz ona neden artık çocukça geldiğini sordum çok üzüldüğümü söyledim oda bana üzülmemi artık yüzüğün eskidiğini söyledi ben ne olacak yani dedim ne olacak mezun olduk işe girip işi ciddiye bindireceğiz diyor onun sevgisine inanıyorum her 3 günde bir yanıma geliyor gözlerimin içine bakıyor her 2 saatte bir arıyor kızmayın bana çocukça mızmızlanıyor demeyin ama o öyle deyince artık çocukça geldiğini söylediğinde bizden bir şeyler öldü sandım her yıl yüzük taktığımız günü hatırlardı bu yılda hatırlatınca eee ne olmuş dedi :(( yani anlamıyorum her şey aynı değişen bir şey yok ama bu dediği acıttı beni

canım benim seni çok iyi anlıyorum. hiçde mızmızlanmıyorsun böyle düşünmekte çok haklısın. benim sevgilimde yüzüğünü takmıyor sadece ben takıyorum. Bu benim çok zoruma gidiyor fakat 2 3 kere söylerim pek oralı olmadığı için üstelemedim. hala takmıyor bu benım hep aklımda ama artık ona belli etmiyorum malesef. Bence zamana bırakmanda fayda var derim. Erkekler bu konuda çocuk gibi davranabiliyor. Davranışlarındanda seni sevdiği belli. Sanki biraz kafası karışık gibi evlilikmi yaklaştı acaba? bu yüzden olabilir diye tahmin ediyorum.

canım evlilik yaklaşıyor ama daha temizinden 1 buçuk 2 yıl var işe girip para biriktirmek lazım ben kpss ye girdim 86 puan aldım oda özel sektör düşünüyor iş görüşmelerine falan gidiyor orada yüzüğü takamayacağını söylüyor haklıda bende iş görüşmesine gitsem takmazdım ona göre artık okul hayatımız bittiği için artık herşey daha ciddi olmaya başladı sonuçta . Oda birşeylerin hızlı olmasını istiyor evliliğinde bir an önce olmasını istiyor ama söz yapalım diyince işe girmeden gelemeyeceğini söylüyor gururuna yediremezmiş. babam ne iş yapıyorsunuz deyince işi olmadığını söyleyemezmiş kendi kızı olsa işi olmayana vermezmiş aslında haklı ama haziranda okul bitti her şey bir anda neden değişiyo 3 ay önce çocukça gelmeyen yüzük şimdi çocukça geliyor daha çalışmaya başlamadı taksa ne olur illa taksın demiyorum ona da dedim takmak zorunda değilsin ama tabi içimden başkayor canım yanıyor acaba diyorum sürekli kendime

sevgilim takmasaydı bende takmazdım.böyle mızmızlanmayın hanımlar.birazcık gösterin dişinizi.ne demişler bir musibet bin nasihattan iyidir.
böyle tedirginlikle yaşanır mı canım ya.kendi kendini yiyicegine biraz ölç tart sevgilini.

Son düzenleme:
canım evlilik yaklaşıyor ama daha temizinden 1 buçuk 2 yıl var işe girip para biriktirmek lazım ben kpss ye girdim 86 puan aldım oda özel sektör düşünüyor iş görüşmelerine falan gidiyor orada yüzüğü takamayacağını söylüyor haklıda bende iş görüşmesine gitsem takmazdım ona göre artık okul hayatımız bittiği için artık herşey daha ciddi olmaya başladı sonuçta . Oda birşeylerin hızlı olmasını istiyor evliliğinde bir an önce olmasını istiyor ama söz yapalım diyince işe girmeden gelemeyeceğini söylüyor gururuna yediremezmiş. babam ne iş yapıyorsunuz deyince işi olmadığını söyleyemezmiş kendi kızı olsa işi olmayana vermezmiş aslında haklı ama haziranda okul bitti her şey bir anda neden değişiyo 3 ay önce çocukça gelmeyen yüzük şimdi çocukça geliyor daha çalışmaya başlamadı taksa ne olur illa taksın demiyorum ona da dedim takmak zorunda değilsin ama tabi içimden başkayor canım yanıyor acaba diyorum sürekli kendime

Bence çok haklı. İşinizi gücünüzü yoluna koyun, ondan sonra ailelerle tanışın. İşsiz adam kız istemekte zorlanır. Yüzük konusunda da haklı bence. Biraz çocukça bu. Nasılsa gerçeğini takacaksınız. Aslolan sana verdiği değer, gösterdiği özen, ilgisi sevgisi ve en önemlisi saygusu tam mı? Tel yüzükten ne olacak ya?

canım aklına hiç soru işaretleri getirme içini ferah tut. lisede ki düşüncesiyle şuanki neden farklı dersen insanlar olgunlaştıkça fikirleri değişiyor. Oda kendince haklı olabilir. ona güveniyorsan sorun etme bence. tabiki akla takmamak imkansız biliyorum kolay değil. sen aynı şeyi yapsan oda bu kadar üzülürdü eminim. bence şimdilik alttan al. ilişkilerde bir tarafın alttan alması gerekiyor. eminim oda seni anlıyacak ve sana hak verecektir.

O takmıyorsa sen de takma bence, üstelik üzüldüğünü söylemişsin. davranışlarına bakınca herşey yolunda gidiyor ama yarın öbür gün seni de çocukça bulmayacağı ne malum sonuçta sen onunla çocukluk zamanlarını geçirmişsin resmen dikkatli ol bence yüzük takıp takmamak önemli değil kafana onu takma bence problem üzüldüm demene rağmen davranışını değiştirmemesi ve mantıklı açıklama yapmaması

Bu kendi aralarında takılan yüzük meselesini bende çocukça buluyorum.
Sevgilim çok dedi alalım diye takmam dedim.

O yüzüğün benim için bi anlamı yok ki.
Annemin babamın yanında usülüyle takılmadıktan sonra ben söz yüzüğü falan takmam.
Çok dedim bunu başta alınıyodu ama sonradan ikna oldu.
Şimdi bayramdan sonra nişanımız var orda takılanıda ömrü boyunca çıkarmıcam inşallah..

Bi bu yüzden şüpheye düşmeye hiç gerek yok bence

canım bizde 5. senemizi doldurcaz aynı seyi bizde yasadık yalnız burda erkek arkadasın gibi davranan taraf bendim yüzüğü cıkardım cünkü sacma cocukca gelmeye başladı yaşla birlikte bazı şeyler değişiyor istiyorum ki ailelerle takılsin değişmeyen tek sey ona olan hergün artan sevgim bence böyle maddesel simgesel seylere takılma içine kurt düsürme boşu boşuna biz ailelerle tanıştık ailelerde istiyor resmi birşeyler olsun artık diye ama bir eve girmeden istemeye gelmem seni diyor işim var evim var ödüyorum demek istermiş mahçup olmak istemiyorum diyor haklı canım nı diyebilirimki :26: sende sıkma canını bir sorun yok bence

bende takmıyorum zaten artık yüzüğü sonuçta o takmıyorsa ben niye takayım değil mi.. ben ona bende artık takmayacağım dediğimde yüzü düştü üzüldü biraz sonra en kısa sürede yenisini alacağız onu ailelerimizin yanında takacağız dedi.Ona inanmak istiyorum inanıyorum aslında ama alıştığım bir düzen vardı üniversitede şuan ne olacak hayatlarımız üniversite bitti iş durumumuz ne olacak annem babam 2 hafta önce ayrıldı hayatım bilinmezlerle dolu hayatım ne olacak atanabilecek miyim tüm bunlar benim aklımı karıştırıyor sanırım takacak yer arıyorum:)

canm bence bunda takacak birşey yok en nefret ettiğim şey mesela kendi aramda sevgilimle yüzük takmaktır ki lisede bile yapmadım
sevgilimde bana yüzük almıştı kibarca söyledim zamanı geldiğinde gerçek yüzüğümüzü seve seve takacağımı
sevgilininde düşüncesi değişmiştir koca adam artık kendi arasında takacağı yüzüktense ciddi bir yüzük taşımak elbet daha mantıklı

Yüzük olayı benide çok kasar...Tabı insan sevgilisiyle ortak bseylerı tasımak istiyor ama bu nişan yüzüğü tarzı yüzük olunca belli bir yaşa gelince gerçekten sevgilin gibi düşünüyor insan.Benimde 4 yıllık bi ilişkim var hiç yüzük konusu olmadı hatta şakasına ugrasıyordum bile... Ama bu sene ilk olarak bir senemizi ayrı geçirecez ve bundan dolayı ortak bseyler olsun dıye benımde sevdıgımı bıldıgı ıcın swatchın tarıhlı siyah yüzüğü var onu almış ikimize.
Gayet normal günlük bir yüzük ama işte takış amacı farklı buda o degerı yıtırttırmıyor.Çünkü bana kalırsa herşey zamanında güzel...Bir kere olsun gerçeği olsun...sevgiyi bununla tartma...

sevgisine inanmıyorum diyebilmek, içinde başka kırgınlıkları da barındırır...
bence kendinizi boştan yere yıpratıp üzülmeyin...

sevmiyor artık beni diye düşünülecek bir durum görünmüyor... yazmadığınız şeyler varsa bilemem ama yüzük konusu artık sıkıcı geliyor olabilir...bundan tutup ta sevmiyor beni sonucunu çıkartmak ilişkinize ve size büyük zarar verir...

biraz sakin kalıp düşünün...siz de zaten doğruyu bulacaksınızdır..

ya konunun başlığı nasıl değişti bilmiyorum ama ben konunun başlığını akıl verin lütfen diye yazmıştım ama sevgisine inanmıyoruma dönmüş anlamadım arkadaşlar yok öyle bişey site yöneticilerine duyrulur!!!

İnanıyor musun inanmıyor musun anlamadım?

ya konunun başlığı nasıl değişti bilmiyorum ama ben konunun başlığını akıl verin lütfen diye yazmıştım ama sevgisine inanmıyoruma dönmüş anlamadım arkadaşlar yok öyle bişey site yöneticilerine duyrulur!!!

ilginç bir durum...
ve evet yazdıklarınıza bakılırsa da saçma bir başlıktı zaten :)

Sırf bu yüzden sevgisine inanmıyorum deme bence belliki seviyor seni bunu davranışlarıyla gösteriyorsa en önemliside bu zaten...

yok canım bendede aynı durum vardı yüzük takalım dediginde ilk zamanlar cok sevinmiştim zamanla çocukca gelmeye basladı takmamaya basladım sonucta aile arasında olmayan bi yüzük merasimi o ve cevreme bakıyorumda iki günlük sevgililer bile yüzük takıyo onun içinde sevgi oldugu sürece hiçbiseyin önemi yok kanımca :)

eğer yanlış anlamadıysam sevgiliniz size kötü birşey söylememiş ki,esprisi var galiba.yüzük eskidi yani artık vakit geldi yenisini alcaz demiş.yani ben böyle anladım.her ne olursa olsun boşuna tatlı canınızı sıkmayın.mutluluklar dilerim...

Back
X