Sevgisini göstermeyen eş...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Merhaba bir yıla yakındır buralarda yoktum yeniden geldim bütün antipatikliğimle(evet hemen açtığım konulara bakıp bunu düşüneceksiniz) herneyse sorun şu ki eşimin bana olan sevgisini göremiyorum yani insan hiç mi gelip sarılmaz öpmez vs. Ben böyleyim diyor aslında evet onu tanıdığım ilkinden beri böyle...Aranızda eşi böyle olan biri var mı ben sarılınca sarılır ben öpünce öper ama hep ilk adım benden gelir.Selin karacehemi dinliyorum son günlerde işim taktiklere mi kaldı ne

İlk adımın kimden geldiğini boşver.. Eşini seviyorsan ve hak ediyorsan sev gitsin..

Ya ama hep ben hep ben olmuyor o erkek yani ilgili olmalı diye düşünüyorum
Valla haklısın ama bazı adamlar gerçekten eşin gibi. Ya ailelerinden en çoğu annelerinden görmemişler o sevgiyi o yüzden eşlerine veremiyorlar. Bu sevmediği anlama gelmiyor ama gösteremiyorlar işte. Her kadının en doğal hakkı senin isteğin ama kaba tabirle "mal bu" deyip işin içinden çıkıyorlar.

Hmm.
Çok seven taraf sensin anladığım kadarıyla.
Yani ceptesin.
Ben olsan ben de cepte gördüğüm biriyle çok ilgilenmem.
Kötü haber: hayat boyu ilgi bekliceksin.
Evet bencede çok çok çok seven taraf benim taktik uygulayacağım görür o

Aileden sevgi göremediği için evet böyle olabilir haklısın insan bilmediği birşeyi nasıl gösterebilir

Herkesin fitrati farkli. Benim esim de bir kere olsun seni seviyorum demez ama sevgisinden asla suphem yok sukur. Fakat ben sabah aksam seni seviyorum desem dursam, mic miic yanindan ayrilmasam kedi gibi. Eee napayim simdi demiyor diye bosanayim mi? :)

ben sana denenmiş bir taktik vereyim o halde. bebek yap
ilk evlendiğimizde bebek yokken yani, adamın tepesinden inmezdim kucağına yatardım dizine uzanırdım ha bire bi yerlerini mıncırırdım illa elim ayağım bacağım değmeliydi ona hamileyken de böyleydi kocaman karnımla kedi gibi ilgi beklerdim severdim onu, bazen daralırdı haklı olarak adama hiç alan bırakmamışım şuan okuyunca fark ettim ay ne yılışıkmışım yahu
2 senedir bebk onun yerini aldı öyle şikayetçi ki durumdan eskiden kucağımdan inmezdin şimdi hiç yanıma yaklaşmıyorsun eski zümrütü istiyorum beeeen diyor. kendisi çağırıyor

Bebeğe daha varyaaa 3-5 sene düşünmüyorum ilgi göstermeyi keseceğim başka çarem kalmadı

Bu durumda uzak durman zor... iki gün sonra gider sarılırsın tutamazsın kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…